The Man In The High Castle [Amazon]

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 12 36.4%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 14 42.4%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 5 15.2%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 1 3.0%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 1 3.0%

• Total voters
    33
Re: The Man In The High Castle (2015)

Πολλαπλές ανατροπές στο φινάλε , γνωρίζουμε και τον "άνδρα στο υψηλό κάστρο" αλλά δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν (αν και μόλις είδα το κάστρο αμέσως πήγε το μυαλό μου εκεί).:p

After ten episodes, let’s recap:

• Inspector Kido kills the Nazi assassin, but is saved from committing seppuku when Ed is found with Frank’s gun
  • Juliana allows Joe to escape with the newest film
  • Togami self-actualizes himself into our reality, or a vision of our reality
  • OberHuskerDubenfurher Smith reconfirms his loyalty to Hitler
  • Hitler is the “man in the high castle” (?)
  • Hitler loves big castles

http://www.avclub.com/article/only-way-out-through-high-castle-finale-228851

Η σειρά της χρονιάς , must see για όλους τους ενήλικες (*).

(*) Δεν συστήνεται για παιδάκια από 10 ετών και κάτω.

Δεν το έχω δεί ακόμα. Το βιβλίο του Dick ήταν Αριστουργηματικό αλλά η εκτασή του ήταν 230 σελίδες. Συγνώμη αλλά Αυτοί "έβγαλαν" 10 επεισόδια και ετοιμάζονται και για 2η σαιζόν; (!).
Ελεος!

Καινούργιο Lost πάνε να φτιάξουν; :speechless-smiley-0
Λίγος σεβασμός στον Philip K. Dick δεν θα έβλαπτε...

Απάντηση: Re: The Man In The High Castle (2015)

Δεν το έχω δεί ακόμα. Το βιβλίο του Dick ήταν Αριστουργηματικό αλλά η εκτασή του ήταν 230 σελίδες. Συγνώμη αλλά Αυτοί "έβγαλαν" 10 επεισόδια και ετοιμάζονται και για 2η σαιζόν; (!).
Ελεος!

Καινούργιο Lost πάνε να φτιάξουν; :speechless-smiley-0
Λίγος σεβασμός στον Philip K. Dick δεν θα έβλαπτε...

Πες τα χρυσοστομε!
Δεν το εχω δει ακομα αλλα φιλος που εχει διαβασει το βιβλιο και ειχε ενθουσιαστει με τον πιλοτο μου ειπε οτι απογοητευτηκε απο τη συνεχεια. Απο οσους εχουν γραψει διθυραμβικες κριτικες (που ελπιζω να εχουν δικιο), ποσοι εχουν διαβασει προηγουμενως το βιβλιο?

Για όποιον έχει διαβάσει το βιβλίο, η σειρά δεν έχει καμία τύχη. Κάτι που συμβαίνει με τα περισσότερα μεγάλα βιβλία ΕΦ, πόσο μάλλον με τα έργα του Philip K. Dick που ως επί το πλείστον είναι ...unfilmable.

Φανταστείτε ότι το the man in the high castle είναι το πιο "στρωτό" κινηματογραφικά απ'όσα έργα του συγγραφέα έχω διαβάσει.

Παρόλα αυτά, βλέποντας τον πιλότο μου θύμισε περισσότερο ... inglorious basterds παρά Philip K. Dick. Πουθενά αυτή η αίσθηση "τι γίνεται τώρα; πού βρισκόμαστε;" (σαν επαναλαμβανόμενο κουπλέ των tuxedomoon ένα πράγμα). Και όλα αυτά για ένα διήγημα που παρότι είναι το πιο επιτυχημένο και βραβευμένο του συγγραφέα, όταν το διάβασα πριν 10 περίπου χρόνια έμεινα με ένα κενό (ίσως να βοήθησε και η μετάφραση, άκου "ο άνθρωπος στο απόρθητο κάστρο"... τέλος πάντων).

Οπότε να περιμένω τι;

Να βρεθεί κάποιος να μεταφέρει πετυχημένα τα "τρία στίγματα του Πάλμερ Έλντριτζ;"

Στο αγελαδοκούρεμα.

Πες τα χρυσοστομε!
Δεν το εχω δει ακομα αλλα φιλος που εχει διαβασει το βιβλιο και ειχε ενθουσιαστει με τον πιλοτο μου ειπε οτι απογοητευτηκε απο τη συνεχεια. Απο οσους εχουν γραψει διθυραμβικες κριτικες (που ελπιζω να εχουν δικιο), ποσοι εχουν διαβασει προηγουμενως το βιβλιο?

Ναι αλλά.. πρέπει να έχουμε διαβάσει ένα βιβλίο πριν δούμε.. (και μας αρέσει..) μία σείρά ? :cool:

Εγώ πάντως και σε άλλες σειρές έχω πει να μην συγκρίνουμε άμεσα μία σειρά με τα βιβλία της.. (GOT κτλ..) :cool:

Απάντηση: Re: The Man In The High Castle (2015)

Ναι αλλά.. πρέπει να έχουμε διαβάσει ένα βιβλίο πριν δούμε.. (και μας αρέσει..) μία σείρά ? :cool:

Σαφως και οχι (υποχρεωτικα)...
Εγω ομως δεν αναφερομουν στο αν και κατα ποσο ειναι καλη σειρα, αλλα στο αν και κατα ποσο ειναι καλη μεταφορα.
Ετερον εκατερον...

To θέμα είναι αν είναι καλή σειρά και όντως είναι (εγώ θα έλεγα εξαιρετική).

Το αν είναι καλή μεταφορά δεν το ξέρω και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει.

Ψήφισα εξαιρετική, θα έλεγα μάλιστα πως είναι η σειρά της χρονιάς, καθώς θεωρώ ότι ξεχωρίζει μακράν από τις υπόλοιπες σειρές φέτος.

Συγκρίσεις με το βιβλίο δεν μπορώ να κάνω, καθώς δεν το έχω διαβάσει.

Στα + της σειράς το καταπληκτικό intro (& υπέροχο theme song) :grinning-smiley-043

Απάντηση: The Man In The High Castle (2015)

Πολύ καλή σειρά!Ο 2ος κύκλος πότε περίπου θα βγει?Προς το τέλος του 2016 ή νωρίτερα?

Αυτο το κομψι-κομψα sci-fi (στυλ " revenants")
ανευ εξηγησεων και "βγαλε μονος σου συμπερασμα"
ειναι σπαστικο. Κριμα την σειρα που ειναι κατα τα αλλα προσεγμενη δλδ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχουμε το teaser για την 2η σεζόν..

Είχα δει την 1η σεζόν.. μου άρεσε αρκετά!
Θυμάμαι ότι αφήνει κάποια πράγματα στον αέρα..

Δεν ξέρω - δεν συγκρίνω πως κάνανε την μεταφορά από το βιβλίο πάντως..
Αν και σαφώς προτιμώ οι σειρές να μην πατάνε ακριβώς στις ιστορίες των βιβλίων!

(Βλεπε GOT! :p)

Comic-Con 2016: Θα γνωρίσουμε τον The Man in The High Castle στη 2η σεζόν

Ο The Man θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως.

- ΑΠΟ Μαρία Μανωλιουδάκη

Και καθώς το San Diego Comic Con έχε αρχίσει ήδη να μας αποκαλύπτει νέο υλικό και πληροφορίες για διάφορες σειρές, απ' τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το "The Man in the High Castle".

H πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε πέρυσι και με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας όμως στο τέλος ένα cliffhanger το οποίο μας άφησε να αναρωτιόμαστε τι θα ακολουθήσει.
Προς το παρόν έχουμε την αποκάλυψη ενός teaser trailer για να πάρουμε μια γεύση απ' την επερχόμενη σεζόν, όπου φαίνεται ότι πρόκειται να δούμε διάφορες διαμάχες:

Τι αποκάλυψε όμως το cast σχετικά με την σεζόν που έρχεται;

Αρχικά, η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είναι ότι θα εμφανιστεί ο ίδιος ο "The Man in the High Castle" καθώς η εκτελεστική παραγωγός, Isa Dick Hackett,
επιβεβαίωσε ότι οι θεατές θα καταφέρουν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που έφτιαξε τα μυστηριώδη φιλμ που κυνηγούν οι Ναζί. "Γυρίζουμε το έβδομο επεισόδιο απ' τα δέκα.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δούμε τον Man in the High Castle αυτήν τη σεζόν".

Επιπλέον, σε συνέντευξη με το EW, το cast έδωσε μερικές πληροφορίες για τους χαρακτήρες τους.

....

Περισσότερα:
http://gr.ign.com/sdcc-2016/31361/news/comic-con-2016-tha-gnorisoume-ton-the-man-in-the-high-castle

Ακομα δεν τον εδειξαν?
Χεχεχεεεε, θα πεσει γελιο...:devil-smiley-029:
(αν δηλαδη ακολουθησουν το βιβλιο σε αυτο τουλαχιστον το κομματι...)

Re: Απάντηση: The Man In The High Castle [Amazon]

Ακομα δεν τον εδειξαν?
Χεχεχεεεε, θα πεσει γελιο...:devil-smiley-029:
(αν δηλαδη ακολουθησουν το βιβλιο σε αυτο τουλαχιστον το κομματι...)
Να το διαβασω; αξιζει;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Man In The High Castle [Amazon]

Να το διαβασω; αξιζει;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα τι να πω? Δεν ξερω και τα λογοτεχνικα σου γουστα...

Θα πω τα εξης.
Εγω ειμαι μεγιστος φαν του συγγραφεα... Ο οποιος ειναι γνωστο οτι απο ενα σημειο και μετα παλευε με διαφορα ψυχικα νοσηματα και αυτο εβγαινε στα γραπτα του...(Συνηθως βεβαια το προσημο που εδινε σε αυτα η ασθενεια ηταν θετικο)
Το συγκεκριμενο ειναι απο τα πιο παραξενα του (θα το εβαζα κοντα στο Valis σε επιπεδο weirdness). Ειδικα το τελος του ξεφευγει.
Εμενα μου αρεσε! Πολυ. Δεν ειναι το καλυτερο του (ουτε κατα προσεγγιση), αλλα μου αρεσε πολυ.

Αν στη δευτερη σαιζον παντως δειξουν τον man in the high castle και ακολουθησουν εστω και λιγο το βιβλιο, λογικα δε θα υπαρξει 3η σαιζον. Στο βιβλιο εμφανιζεται απο οτι θυμαμαι μονο στο τελος... Το οποιο τελος ειναι απο τα πιο WTF πραγματα που εχω διαβασει. Θα το ελεγα μαλλον αντιτηλεοπτικο, αλλα ΑΝ το κανουν καλα, θα μπορουσε να αφησει και εποχη.

Εγω παντως τη σειρα δεν εχω τολμησει να την πιασω ακομα (και αμφιβαλλω αν θα το κανω)

Δεν νομίζω ότι έχεις να χάσεις κάτι εάν δοκιμάσεις..
και θα δεις πως πάει η σειρά! :cool:

Ή δοκιμάσε το Preacher που το θεωρώ για πολύ πιο ειδικό κοινό! :cool:

Αλλά και πάλι όπως λέω και αλλού νομίζω δεν είναι πολύ σωστό να συγκρίνουμε κάποια πράγματα με το τι γίνεται στα βιβλία.. ή τα comic..
Άλλος χώρος εδώ!

54yogg.jpg

Amazon | Imdb | Wikipedia | Facebook | Twitter | Youtube

Στις 16 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα της 2ης σεζόν!

Για κάποιο λόγο μου'χε ξεφύγει τελείως. Το ξεκίνησα χθες, και ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το Amazon Prime δίνει και 4K version, η οποία είναι ΜΠΟΜΠΑ.

Η σειρά φαίνεται πάρα πολύ δυνατή, ευτυχώς το βιβλίο δεν το'χα υπόψιν οπότε μάλλον θα την απολαύσω ως έχει χωρίς απογοητεύσεις (που διαβάζω παραπάνω).