The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 34.0%
  • Καλή

Votes: 7 14.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 8.0%
  • Κακή

Votes: 2 4.0%

• Total voters
    50
Re: The Mandalorian [Disney+]

Eντωμεταξυ .... ΟΝΟΜΑ, ο Μανδαλοριανος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Ακουσατε τιποτε αλλο περα απο Mando ?
"Υοur name will be legendary ..." .... WHAT NAME ? ....
Toυς υπολοιπους μανδαλοριανους ... ολους Mando τους αποκαλουν ?

The Mandalorian’s Real Name Revealed

https://screenrant.com/star-wars-mandalorian-real-name-confirmed-dyn-jarren/

Dyn Jarren

Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Έτσι ακριβώς, σπαγγέτι space western !!

Antonis F

DJ...?

dj-2.jpg

Ωραίο και το 4ο. Μου άρεσε πολύ η ιστορία και ειδικά ο τρόπος που δείχνουν το AT-ST σαν να είναι τέρας και όχι απλά όχημα.

Απίστευτη ξενερα τη στιγμή της μάχης οταν χύνονται οι αμυνόμενοι. Έλεος..τάμα θα κάνω ΜΙΑ φορα να δω "καλούς" αμυνόμενους να μην αφήνουν οχυρωμένη θέση! Τα ίδια έκανε και το game of thrones. Καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξουν τους καλούς πόσο γενναίοι είναι αλλά άλλο πράγμα γενναίος και άλλο βλάκας!

Στο προ 25 ετών γυρισμένο brave heart υπήρχε η σκηνή του "HOLD....HOLD!!". Τώρα δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια;;

Eυτυχως στους 300 του Λεωνιδα ... καταφανηκε τι κανουν οι αμυνομενοι ! Και ΔΕΝ ειναι γιουρια !
Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα ! Μου αρεσε και εμενα που το AT-ST παρουσιαστηκε σαν παιδικος εφιαλτης.
Σε μια ημι-τεχνολογικη αγροτικη κοινωνια ... πως αλλιως θα επρεπε να φανταζει ? (οτι τεχνολογια
χρησιμοποιουν οι αυτοχθονες ειναι απο τρακα και σποντα, δεν την εφηυραν οι ιδιοι)

To concept art ειναι .... :speechless-smiley-0 .... τα ρεστα μου και βγαινω :worshippy: :worshippy: :worshippy:....
(κρατιεμαι μετα βιας, να μην τα ξεφορτωσω ολα στην Φαντασιακη τεχνη :rolleyes:)

EJxtofFUcAIBD3a.jpg:large

O σχιστοματης ο Doug :proud: .... δινει τα ρεστα του ΜΙΔΑ ! :worshippy:

Χρυσος ... !!!!!
1977 Star Wars ρεεεεεεεεεεεεε :Banane0:..... φλωωωωωριααααα :twoguns:

Mandalorian_concept_art-1200x536.png

More :proud: .... (να σας φυγει η σηκουελιτιδα :smash: ... να γιανει το ψυχοκαρδι σας :smash:)

mandalorian-episode3-conceptart2.jpg

Οσοι ΔΕΝ ειναι 77αρηδες .... οσοι δεν ηταν Εκτη Δημοτικου στην πρεμιερα του ANH .... δεν νοουν την "συνδεση".

Ωραίο και το 4ο. Μου άρεσε πολύ η ιστορία και ειδικά ο τρόπος που δείχνουν το AT-ST σαν να είναι τέρας και όχι απλά όχημα.

Απίστευτη ξενερα τη στιγμή της μάχης οταν χύνονται οι αμυνόμενοι. Έλεος..τάμα θα κάνω ΜΙΑ φορα να δω "καλούς" αμυνόμενους να μην αφήνουν οχυρωμένη θέση! Τα ίδια έκανε και το game of thrones. Καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξουν τους καλούς πόσο γενναίοι είναι αλλά άλλο πράγμα γενναίος και άλλο βλάκας!

Στο προ 25 ετών γυρισμένο brave heart υπήρχε η σκηνή του "HOLD....HOLD!!". Τώρα δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια;;

Kαι στο μερος της Βιβλου "Empire strikes back" οταν επεσε το πρωτο AT-AT walker βγηκαν απο τις οχυρες θεσεις τους και εκαναν ground assault οι πεζοι κομαντος.

Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν το original trilogy ως Βίβλο :) Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο ήταν χαζομάρα. Απλά, αυτή η ταινία είναι 35 χρόνων οπότε της συγχωρώ πιο πολλά πράγματα.

Λεπτομέρεια:

1575129951_baby%20yoda%20lothcat.jpg

Η Λοθόγατα επιτίθεται στον Γιοντάκο κι εκείνος πηγαίνει παραπέρα.
Ωστόσο στο κόνσεπτ αρτ των τίτλων τέλους, o Γιοντάκος "συμμαζεύει" τη λοθόγατα με mind force.

Μάλλον αποφάσισαν να αλλάξουν τη σκηνή.
Ίσως γιατί θα γινόταν πιο πολύπλοκη η ροή όταν θα έβλεπαν οι άλλοι γύρω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτό το ανθρωπάκι.

Θαυμασιο και το 4 επεισοδιο..
Παμε γερα δυνατα για το πεμπτο

Απάντηση: Re: The Mandalorian [Disney+]

Εμ τι άλλο να ήμασταν; :p

yo.jpg

Κυκλοφορεί και μία ύπουλη αυτόν τον καιρό.:icon15:

Χαχαχαχα :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh: .... υπεροχος ο υπαινιγμος σου ! -bye-

Που ειναι ο Ακης (Blue08) ? :rolleyes: .... αρχισαν οι συνειρμικες συγκρισεις με αλλα ΠΕΡΙΩΝΥΜΑ blockbusters :smash:

SereneHastyBlackrhino-size_restricted.gif

Re: Απάντηση: Re: The Mandalorian [Disney+]

Καλα εννοειται οτι οταν ειδαμε αυτο το επεισοδιο με τους μπασμενους στο καπακι εβαλα να δω the last Crusade με τα παιδια. Κόπι πάστε ηταν η σκηνη.