The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 40.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 34.0%
  • Καλή

Votes: 7 14.0%
  • Μέτρια

Votes: 4 8.0%
  • Κακή

Votes: 2 4.0%

• Total voters
    50
Απάντηση: Re: The Mandalorian [Disney+]

Μπορεί τελικά το*The Mandalorian*και οι σειρές για τον*Obi-Wan*και τον*Cassian Andor*αντίστοιχα να μην είναι οι μόνες*Star Wars*σειρές της Disney+.

Όπως αναφέρει το*Inverse, μια νέα σειρά θα βασίζεται στο χαρακτήρα της*Doctor Aphra, που εμφανίζεται στα comics του*Star Wars! Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές που τονίζουν πως*η σειρά θα συμβεί 100%*ενώ*ενδεχομένως να έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της.

https://lordoftheseries.gr/fimi-i-disney-echei-sta-skaria-nea-star-wars-seira/

Δεν βρισκω τον λογο να γινει σειρα ενας χαρακτηρας απο κομικ, ελαχιστα γνωστος, οταν ακομα ΔΕΝ εχουν εξαντληθει
ΟΛΟΙ οι κινηματογραφικοι χαρακτηρες. Ουτε για την Leia εγινε νυξη, ουτε για την Padme .... και αν θελουν τοσο πολυ
να εξιταρουν το γυναικειο (γουκαδικο) κοινο ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ KAI ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .... ΤΗΣ MARA JADE !

61385-1532336916.jpg

Αν ντε και καλα, πρεπει να βαλουν κατι απο κομικ (που δεν συμφωνω, υπαρχει λαος στην ουρα για δρομολογηση :proud:).

Re: The Mandalorian [Disney+]

Λόγω επεισοδίου 9, θα βγει στη Ντίσνεϋ το επόμενο επεισόδιο Τετάρτη 18.

Due to Star Wars: The Rise of Skywalker coming out this Friday, Disney+ has announced that The Mandalorian Episode 7 will arrive earlier than expected, premiering this Wednesday on December 18. It seems like Disney wants to make sure The Mandalorian’s next episode will still be a success in the views since The Rise of Skywalker will clearly nab some of those viewers for its box office.

Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Xαχαχαχα .... :laugh::laugh::laugh:

Τρεχουν εκει στην Disney (Kathleen Kennedy και Bob Iger)
να προλαβουν κανα χουνερι απαλευτο (box office) ....

Ετσι, ετσι ... :proud: ... να σφιγγουν κωλοι :smash:

Τελικά η Disney επέλεξε τα "αυτοτελή" επεισόδια με ένα αχνό story να διαγράφεται στο φόντο. CSI, The mentalist, Criminal minds, Supernatural κτλ. αργά ή αργότερα τα βαριέμαι αυτά όσο ενδιαφέρον και να είναι το concept.

αργά ή αργότερα τα βαριέμαι αυτά όσο ενδιαφέρον και να είναι το concept.
Εμ ....

Γιαυτο δεν ειμαστε ΟΛΟΙ χαπακωμενοι.
Γιαυτο δεν ειμαστε ΟΛΟΙ πρεζονια.
Γιαυτο δεν ειμαστε ΟΛΟΙ ... Γουκαδες !

Το οποιο ειναι και δειγμα ΥΓΕΙΑΣ ... καλο πραγμα !

Ελα το OST του 6 .... ολοκληρο ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ειναι ολο το OST ενδιαφερον (μετα το 17:30 γινεται ενδιαφερον)

παρά τον αρχικό μου ενθουσιασμό για μια σειρά που βγαίνει μέσα από τον κόσμο του star wars τελικά δεν φαίνεται να ειναι κάτι το ιδιαίτερο δεν εχει βάθος ούτε κάτι να περιμένεις απλά βλέπεις αυτοτελή επεισόδια χωρίς ουσια

μετά το πρώτο επεισοδιο το καλυτερο για εμένα ήταν το 6ο ετσι γιατί είδαμε και x-wing αλλα μέχρι εκεί

Όσο τους πληγώνουμε τους γουκαδες, τόσο τους πορωνουμε!!

Πάντως και εγώ θα συμφωνήσω ότι αν και το επίπεδο παραγωγής είναι εξαιρετικό, αφηγηματικά δεν λέει κάτι ενδιαφέρον ή.... κάτι γενικότερα

παρά τον αρχικό μου ενθουσιασμό για μια σειρά που βγαίνει μέσα από τον κόσμο του star wars τελικά δεν φαίνεται να ειναι κάτι το ιδιαίτερο δεν εχει βάθος ούτε κάτι να περιμένεις απλά βλέπεις αυτοτελή επεισόδια χωρίς ουσια

μετά το πρώτο επεισοδιο το καλυτερο για εμένα ήταν το 6ο ετσι γιατί είδαμε και x-wing αλλα μέχρι εκεί

Eυχαριστουμε για την ισορροπημενη και αδεκαστη εκτιμηση σας.
Να πουμε οτι ενοχληθηκαμε ? .... Ψεμματα θα πουμε !
ΕΝΤΕΛΩΣ υγιης η κριτικη σας ικανοτητα.

Οσο μπορει να αντιληφθει ενας ΧΡΟΝΙΑ εξαρτημενος Γουκας :rolleyes: ... that is !

Τακη
μπορει να φανηκε προσβλητικη η παραπανω θεση μου ... αλλα ΑΝ θες το πιστευεις ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .... εχω παρει διαζυγιο με την διαυγεια ευθυκρισιας.
Με αποστειρωσε συναισθηματικα για παρα πολλα χρονια (χαμενα χρονια ... που δεν ξαναγυρνανε).

Που ειχαμε μεινει ? .... α ναι :proud: ....

26149d7e68bda4b6ded523c4a552363f133c269a.gifv

Anybody care for a ride ? :rolleyes: .... Ιf you DO .... then ....

Re: Απάντηση: The Mandalorian [Disney+]

Τακη
μπορει να φανηκε προσβλητικη η παραπανω θεση μου ... αλλα ΑΝ θες το πιστευεις ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .... εχω παρει διαζυγιο με την διαυγεια ευθυκρισιας.
Με αποστειρωσε συναισθηματικα για παρα πολλα χρονια (χαμενα χρονια ... που δεν ξαναγυρνανε).

Που ειχαμε μεινει ? .... α ναι :proud: ....

26149d7e68bda4b6ded523c4a552363f133c269a.gifv

Anybody care for a ride ? :rolleyes: .... Ιf you DO .... then ....

σωπα τωρα δεν τρεχει μια ,ετσι και αλλιως το βλεπω

Aυριο εχει ... παραλληλα με τα αλλα, τα βαρυγδουπα και εκθαμβωτικα ... CHAPTER 7.

1575011059284.gif

Θα πεσει απροειδοποιητο (και αυστηροτατη βαθμολογια) ΑΝ .... παρασυρθειτε ... ως μη ωφειλετε !

ΑNAMENΩ ... απαρεγκλιτη προσηλωση εις στοχους !:furious3:

Μάνο.. μην δεις το επεισόδιο.. :cool:

Άστο να το δεις μετά το The Rise of Skywalker.. :p

(για γλυκάκι..) :laugh: