The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 29.3%
  • Καλή

Votes: 4 6.9%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.4%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Nαι ... εχεις δικιο σ'αυτο !
Το soundtrack του Rogue One το θυμαμαι λιγο παραπανω απο το Solo, αλλα δεν ειναι τιποτα μνημεια (μουσικης).
Ομως αυτοι οι κακομοιρηδες (Giacchino και Powell *) ειχαν να τα βαλουν με εναν ΘΕΟ και μαλιστα ... στα καλυτερα του.
Εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο .... το μουσικο θεμα απο το The Towering Inferno (1974) που ηταν βαγκνερικοτερο
ακομα και απο το Star Wars .... το θυμασαι ? Το εχεις εστω ακουστα ?

Αν δεν το χεις ... μην χαλιεσαι. Χρειαστηκε να το ακουσω εκατονταδες φορες (τα τελευταια 10 χρονια) για να
το συγκρινω με το SW του 1977 και να αναφωνησω .... "Ωωωω, ειναι ανωτερο !"

* = νομιζω οτι ο Powell δεν συνεγραψε ολο το score ... δεχτηκε βοηθεια απο εναν ακομα (αλλα δεν θυμαμαι ποιον)

Η μουσικη του Πολέμου των Αστρων δεν ειναι βαγκνερικη, ειναι κατευθειαν σηκωμενη απο την 5η συμφωνια του Μπετόβεν, την 4η κινηση.

https://youtu.be/3WZP7-41iAU

Ακου ιδιως μετα το 4:30 και πες μου μετα απο πού ειναι το imperial march

" ....
One technique that particularly influenced these scores is Williams' use of the leitmotif, which was most famously associated
with the operas of Richard Wagner and, in early film scores, with Steiner. A leitmotif is a phrase or melodic cell that signifies
a character, place, plot element, mood, idea, relationship or other specific part of the film.
.... "

https://en.wikipedia.org/wiki/Music_of_Star_Wars

Μini disneyland στο τηλεφωνο σας.

Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι μια πιλοτικη προσπαθεια να δουν τι ψαρια υπαρχουν μεχρι να δουμε που θα παει το πραγμα με την πανδημια....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χαχαχα.. τι άλλο θα δούμε !! :laugh:

Μάνο.. τώρα μπορείς να κάνεις παρέα με τον δικό σου όποτε θές!! :p

Θέλουν να με κάνουν να πάρω τώρα το Samsung Tab S7+ 5G !!! :p

Παρόλο που εφαρμογή απαιτεί 5G συσκευή, δεν απαιτείται σύνδεση σε 5G δίκτυο για να την χρησιμοποιήσετε,
καθώς βασίζεται στις τεχνολογίες που φέρουν αυτές οι συσκευές παρά στο ίδιο το δίκτυο.

Εγω ακομα βρισκομαι ... τελη του 90 (το κινητο ειναι μονο για sms και ομιλια).
Internet ... δεν εβαζα στο κινητο (ενα αρχαιο TurboX G505) ακομα και οταν
το ειχα αναγκη στην δουλεια (οταν ... δουλευα). Θα το βαλω τωρα ?

Τεσπα ..
με βλεπω να μπαινω στην ιντερνετικη mobile κοινωνια .... οταν το 5G θα μεσουρανει.
Νιωθω (ως δεινοσαυρος) οτι οταν βγαινεις απο το σπιτι, το internet ... μενει σπιτι.
Δεν θελω να απεμπολισω αυτην την (!!!) βασικη αρχη ....

Απο τα λινκς, αντιλαμβανομαι κατι αλλο ...
το Mandalorian εχει ΤΡΕΛΛΗ απηχηση σε πολυ ευρυτερο κοινο απο οσο δειχνουν
οι βαθμολογιες στο IMDb (αλλα και σε διαφορα γκαλοπ ιντερνετικων σειρων).

ΤΡΕΛΛΗ .... απηχηση !

Αλλιως, ποιος ο λογος να το φερουν σε AR πλατφορμα (που θελει και ισχυρο κινητο,
αρα ακριβο κινητο αλλα ... και κολλημενο νεαροκοσμο που προσδοκα να τα κανει ΟΛΑ
μεσα απο το κινητο του) ? Δεν ξερω αν μου ξεφευγει τιποτε αλλο, εδω περα ?

To κολπο ειναι να πεταξεις το τυρακι ... σε νεα συσκευασια.
Το AR (πρωην VR ?) ... ειναι, περα απο καθε αμφιβολια, η νεα συσκευασια.
Bεβαια .... ΟΧΙ μεσα απο μια οθονουλα 5 η 6 ιντσων (και μαλιστα επιπεδη).

Αλλα ΕΤΣΙ ....

_mandalorian_vfx_supervisor_reveals_how_baby_yoda_was_created_-_the_mandalorian_-_bts_-_publicity_-_h_2020_-1024x577.jpg

Το StageCraft Studio ειναι απο σημερα ηδη ... ΥΠΕΡ-ΤΑΜΑΜ προβολικο μεσο για AR θεαση !!!!!!!
Το θεμα ειναι ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα περασει ολη αυτη συναρπαγη ... στα κινητα (και τα PC και τις TV).
Εχω την εντυπωση .... θα αργησει πολυ !

Λοιπον ...

οσοι ειχατε κουραστει απο τα ανουσια επεισοδια, χωρις πυξιδα και στοχευση ....

ΣΗΜΕΡΑ .... θα αποζημιωθειτε !!!!!! (εκτος AN το δειτε αυριο ! :flute:)

Έμπλεξα με δουλειές και με πρόλαβε σήμερα ο Μάνος! :laugh:

Το σημερινό επεισόδιο έχει τίτλο.. :p

The Jedi..

45 mins! ;)

O ενθουσιασμος μου μεγαλωνει!
(Μαθαμε και ενα ονομα σημερα :operator:)

"May the Force be with you"

Καταπληκτικό.!!! καθε φορα και καλυτερο! Εγω περιμένω στο τέλος της season να δείξει ενα συγκεκριμενο ατομο !!
και προφανως μιλαω για τον THRAWN
και νωρίτερα δεν θα με χάλαγε βεβαια!!

Απάντηση: Re: The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Καταπληκτικό.!!! καθε φορα και καλυτερο! Εγω περιμένω στο τέλος της season να δείξει ενα συγκεκριμενο ατομο !!
και προφανως μιλαω για τον THRAWN
και νωρίτερα δεν θα με χάλαγε βεβαια!!

Ποιος είναι αυτός πάλι;

Ως καρτουν .... εχω μια ιδεα για τον Thrawn. Αυτην που ισως εχετε και εσεις !
Ομως, ως live action hero .... εχω την εντυπωση οτι θα εκπλαγω τρεις φορες περισσοτερο.
Γιατι την Ahsoka (δεν θα την πω Πασοκα αυτη την φορα) την απεδωσαν ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
Οποτε αντι να αραδιαζουμε βιντεακια του ποιος ειναι ο Thrawn ... ας περιμενουμε λιγο ακομα.
Because we are going for a MAJOR treat .... !

Το μονο ατομο που λειπει απο τo universe (ολοι οι αλλοι μπηκαν) ειναι ο μεγαλος μου ερωτας ....
η Mara Jade ! Ομως, βολευομαι και με εναν Thrawn ..... (απο κει που δεν ειχαμε τιποτα ΚΑΛΟ
για τοσο πολυ καιρο).