The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 29.3%
  • Καλή

Votes: 4 6.9%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.4%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Ενα λαθος εκανα (το 1 δις για το Rise) .... ΜΟΝΟ ΕΝΑ.
Μπερδεψα τις εισπραξεις με το κοστος παραγωγης.

Τιποτε αλλο δεν εχω χοντρομπερδεψει.

(το επιπεδο παραγωγης του Space 1999, το 1975, εσυ που θυμασαι ...
για πες κανα αλλο αντιστοιχο scifi ... εκεινης της εποχης ... στο ιδιο επιπεδο)

Μου φαίνεται εγω τα γράφω εγω τα διαβαζω.
Αντε μια φορα ακομη.
Ολες οι σειρες ( μεταξυ και αυτων που αναφέρεις ) γίνονται με βαση τα τηλεοπτικά δεδομένα της εποχης.
Ποτε δεν πλησίασαν τα στανταρ του κινηματογράφου.
Γιατι θα μου πεις; Γιατι αυτο το σπορ ειναι πολυ ακριβο.
Τα τελευταια χρονια ομως αυτή η απόσταση εχει μειωθει κατά πολύ ( για να μην πω εξαλειφθεί) .
Αν βαλεις σημερα μια σειρα σαν το Mando διπλα σε μια νεα ταινια Star wars στεκεται ανετα και την κοιτάζει στα ματια με θράσος
Αντιθέτως όπως γραφω και στο παράδειγμα πριν μια σελιδα, αν βαλεις το TNG series 87-94
με το Undiscovered Country του 91 οι διαφορές στα επίπεδα παραγωγής ήταν από την μια Ευρώπη και από την αλλη Νευροκόπι.

Re: Απάντηση: The Mandalorian - Season 2 [Disney+]

Λίγα και καλά !

Παραμονή 8 επεισόδια και ανήμερα τα άλλα 8 ήταν για εμένα τα πιο διασκεδαστικά Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων. Είχα κρατηθεί να τα δω και περίμενα να κλείσει και η δεύτερη σεζόν

ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ

Ο Yoda μπροστα σου ειναι μια υστέρω.

Μου φαίνεται εγω τα γράφω εγω τα διαβαζω.
Αντε μια φορα ακομη.
Ολες οι σειρες ( μεταξυ και αυτων που αναφέρεις ) γίνονται με βαση τα τηλεοπτικά δεδομένα της εποχης.
Ποτε δεν πλησίασαν τα στανταρ του κινηματογράφου.
Γιατι θα μου πεις; Γιατι αυτο το σπορ ειναι πολυ ακριβο.
Τα τελευταια χρονια ομως αυτή η απόσταση εχει μειωθει κατά πολύ ( για να μην πω εξαλειφθεί) .
Αν βαλεις σημερα μια σειρα σαν το Mando διπλα σε μια νεα ταινια Star wars στεκεται ανετα και την κοιτάζει στα ματια με θράσος
Αντιθέτως όπως γραφω και στο παράδειγμα πριν μια σελιδα, αν βαλεις το TNG series 87-94
με το Undiscovered Country του 91 οι διαφορές στα επίπεδα παραγωγής ήταν από την μια Ευρώπη και από την αλλη Νευροκόπι.

Δεν προκειται να συμφωνησουμε ! Γιατι βλεπεις μονο νουμερα.
Δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου ... την υποψια της σιωπηρης ραστωνης (λογω ελλειψης ανταγωνισμου).
Ποιος και τι (ακριβως) θα εξαναγκασει σε περισσοτερα επεισοδια ? Το fanbase ? Το εχουν χεσμενο !
Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει. Αυτοι εχουν το stagecraft και ΟΤΙ θελουν θα το κανουν.
Μπορει να το βαλουν στην πριζα, μπορει και να το βγαλουν. Κανεναν δεν θα ρωτησουν.

Τι θα πουν προς τα εξω ?
Το κοστος ... μπλα μπλα ... το script ... μπλα μπλα ... το cast .... μπλα μπλα ... και οτι στεκει ως πιθανοτητα.
Και θα το καταπιουμε γιατι δεν ξερουμε την μπιζνα τους .... ουτε εχουμε ανταγωνιστη να ριξουμε στο γηπεδο.

Τοσο που με κοντραρεις, ξεχασα μια σημαντικη παραμετρο ... ο συντονισμος της ομαδας ΔΕΝ ειναι οπως ξεκινουσε
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ .... γιατι μεσολαβησε (και συνεχιζει να μεσολαβει) ... ο κορωνοιος. Καλη δικαιολογια ... δεν λεω !
Για να στησεις μια σεκανς (η ενα storyboard) δεν χρειαζεται να συγχρωτιστεις με αλλον. Ουτε για να γραψεις ενα
καινουργιο script. Το θεμα ομως με τους ηθοποιους (cast) ... παραμενει. Και δεν θα λυθει και αμεσα (μεσα στην Ανοιξη).
Εικαζω ... (γιατι ενδεχεται ΟΛΟΙ να κανουν εμβολιο ... ομως ... το βρισκω απιθανο).

Ποσα παραπανω επισοδεια να αντεξει η σειρα.
Αμα παρουμε το σεναριο απο την αρχη εχουμε,
- o Μαντο και τα κουμπουρια του
- Κυνηγαει επικυρηγμενους
- Βρισκει το γιοντακι και το κουβαλαει μαζι του για να το παει στους δικους του
- Για να βρει που ειναι η φυλη του παει απο πλανητη σε πλανητη για να μαθει απο στομα σε στομα (οπως τα επιτραπεζια παιχνιδια)
- Καθε φορα που παει καπου του λενε (στο περιπου) "ναι θα σου πουμε αλλα βοηθησε μας να καθαρισουμε τον ταδε"...

Ε ενταξει θα το κανει ποσες φορες ; Ποσα εντομα σε μεγενθυση θα δουμε ; Ουσιαστικα αν και πολυ καλοφτιαγμενη σειρα, το σεναριο ειναι απλοϊκο και μονοσημαντο.
Θα παει στον ενα πλανητη θα παει στον αλλο και θα τον στειλουν κα καθαρισει καποιον η κατι.

Οποτε αμα κανουν 20 επισοδεια σε μια σαιζον καηκε η σειρα. Δεν θα εχουν κατι να πουν για να τραβηξουν σε βαθος χρονου (πραγμα που επιιδιωκουν οι πετυχημενες σειρες). Τοσο απλα τα βλεπω τα πραγματα.

Εγω το αρχισα τελευταια απο τη πρωτη σαιζον... ειμαι καπου στο 5ο επισοδειο της δευτερης. Οπου καταλαβα και οτι το παπετακι δεν ειναι ο Γιοντα μικρος.

Η ιστορια ολοκληρη δε σηκωνει πανω απο 20 επισοδεια με τη βια, γιαυτο το κανουν ετσι.

Μεχρι 50 ευρω ... συνεισφερω !
(μην τους κοψουν και το ρευμα .... κριμα τα μπατιρακια !)

Μα καλα αυτοι δινουν 120εκ την σαιζόν και εσυ θες να την βγάλεις με ενα 50ρικο;
Απο το χρόνου 6 επεισόδια των 15 λεπτων για να στρώσεις.

Απάντηση: The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Tελικα, το Razor Crest εκανε ντεμπουτο ως Halo, στα Μικυ Μαους (Clone Wars).
Ελαφρως διαφορετικο (φυσικα). Ομως οι ομοιοτητες (σχεδον) βγαζουν ματι ....

Halo_On_Felucia.jpg

Sorry Τασο ... ο Filoni πρεπει να τιμησει την παρακαταθηκη του (τα Μικυ Μαους).
Βλεπω και εναν Obiwan στο πλανο. Μαλλον πεταξε μ'αυτο ... (εικαζω ...)

Χαχαχαχαχα .... :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh:

Βρε αθεοφοβε, τιποτα δεν ξεκινησα.
Απλα βαζω τα καταλληλα λημματα στο Google Images και ... ανοιγω thumbnails ... ψαχνοντας (εκει μεσα).
Βαζοντας λοιπον Razor Crest concept art και Razor Crest similar ships ... δεν χρειαζεται ΚΑΝ ωρες.
Μονο κατι λεπτα !

Ψαχνοντας λοιπον, βρηκα αυτο το καταπληκτικο video ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

... το οποιο με ΞΑΦΝΙΑΣΕ ! Ο Jon Favreau απαιτησε να χρησιμοποιηθει μινιατουρα του Razor Crest
στις περισσοτερες σκηνες της σειρας (κατι που ειχαν να κανουν 15 χρονια στην ILM) μαζι με την
CG εκδοχη, σε γυρισματα οπου η μινιατουρα δεν επαρκουσε.

Re: The Mandalorian - Season 1 [Disney+]

Ειδαμε και σε ενα επισοδειο μαζι τον Χενρυ Μπος με τον Γκουσταβο Φρινγκ :flipout:

Σε λιγο θα δω το τελευταιο επισοδειο.

Το δυνατο σημειο της σειρας για μενα ειναι οι Illustrations σε καθε τελος. Επισης δυνατο και το μοτιβο της μουσικης.
Με απογοητευσε τελικα και το προσωπο του μανταλοριου. Το βρισκω μαλθακο. Ουτε γωνιες ουτε ζυγωματικα ουτε θεληματικο σαγονι ουτε σπινθηροβολο ματι.
Αλλο ενα αρνητικο σημειο για μενα.

Ειναι καλος ηθοποιος ο Pedro Pascal (και οσο παει θα γινεται και καλυτερος).
Ομως (χωρις να ειναι ακαταλληλος) .... δεν ηταν ο καταλληλοτερος για Mando.
Ενας bounty hunter πρεπει να δειχνει αρκουντως αποκτηνωμενος και ψυχρος.
Συνολικα, οι κινησεις του δειχνουν οτι ειναι ψυχρος και σβελτος.
Ομως η φατσα του ? .... :nounder: ....

Γιαυτο ελεγα εδω μεσα ... "ΜΗΝ του βγαζετε το κρανος ! Αφηστε να τον φανταζομαστε !"
Αλλα ... επρεπε να φανει ο ηθοποιος για να μαζεψει credits (για την αναγνωρισιμοτητα του).