.... το σημερινο ειναι το πιο σοβαρο (σε σεναριο-ατμοσφαιρα) απο τα προηγουμενα δυο.
Ο Favreau ... ΞΕΡΕΙ τι κανει, ΞΕΡΕΙ τι γραφει. Δεν ξερω ποσο τον βοηθαει ο Filoni (εχει τοση σημασια ?)
Ισως να εχουν κανει καποια συμφωνια "εγω θα γραφω τα μπεμπεκιστικα και εσυ τα εφηβικοτερα" ισως και οχι.
Θετικοτατη εντυπωση μου προκαλει και η σκηνοθεσια απο Bryce Howard Dallas. Δεν το εκρυψα (στην 1η σεζον).
Θεωρησα οτι ηταν εντελως αταλανατη για Star Wars. Eιτε για σεναριο, ειτε για σκηνοθεσια. Σ'αυτο το επεισοδιο,
εδωσε ρεστα (η κοκκινομαλλα). Σιγα-σιγα ... οποιος ειναι αμυητος (η λιγοτερο μυημενος) μπαινει στο κλιμα ...
... ΤΗΙS IS THE WAY :Banane0:
Οποιος πει οτι "αυτο το επεισοδιο δεν θυμιζει σε τιποτα Star Wars" οχι απλως ειναι εμπαθης αλλα μαλλον δεν ξερει τι θελει (απο Star Wars).
Περα απο το Gozanti-class freighter που ειναι <<ΤΟ>> αγαπημενο μου ασχημοπαπο για αστροπολεμικο φορτηγακι, μου αρεσε ιδιαιτερα
.... τo μονοκαταρτo με πυραυλοκινητηρες

Υποψιαζομαι Filoni (σ'αυτο) αλλα μπορει και να πεφτω εξω. Το ολο concept (λιμανι -
μωσαικο εξωγηινων - αυτοκρατορικοι) ειναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ Star Wars. Δεν εχουμε απιθανα και αστεια ευρηματα που να προξενουν
απορια μεχρι θυμηδια η ενοχληση. ΟΛΑ .... βρισκονται στην σωστη αναλογια και σημανση. Τιποτα δεν εχει αφεθει να θυμιζει ... κατι αλλο.
Το σεναριο σημερα μου θυμισε κατι απο Kung-Fu του 1972 (με τον Carradine). Eχει αυτην ατμοσφαιρα οδυσσειας προς κατι απροσδιοριστο
αλλα κεφαλαιωδες. Ο Caine στην σημερινη συγκυρια δεν θα μπορουσε να ειναι ενας saolin ... μονο ενας τυχοδιωκτης μισθοφορος.
ΜΠΡΑΒΟ που το σερνουν τοσο πολυ το σεναριο, την πορεια μεχρι τον επιλογο. Μπραβο γιατι το κανουν μαεστριδικα και ας πλατυαζουν,
ας παρασερνονται λιγο παραπανω σε χιλιοειπωμενα κλισε. Εαν μου πεφτει οποιοσδηποτε λογος ως Γουκας (που ΔΕΝ μου πεφτει, το ξερω)
.... THIS IS THE WAY !
Aλλωστε με καποιο τροπο πρεπει να ενσωματωθουν και τα χιλια ειπωμενα απο SW Rebels :flute: ... ετσι δεν ειναι ?

Μου φαινεται θα κατσω να δω το cartoon ... καποια στιγμη ! Αν και μεχρι να βρουν την (Π)ashoka, δεν προλαβαινω
να τα δω ολα

... absolutely impossible !