The Mars Volta - Amputechture

Απάντηση: Re: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Παναγιωτίδοφ, δεν έχεις παράπονο! Σε κράτησα ενήμερο πιστεύω. Με τον Devendra έχετε από πέρσυ γνωριστεί;)
Μένουν και οι υπόλοιποι. Για ελάτε, για ελάτε...

ελάτε να δείτε τι περνάει ο Λύμπε εννοώ of course... κλείστε από τώρα ραντεβού με ωρυλά!

Re: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
http://www.younggodrecords.com/

ο ΑηΓιάννης ο Πρόδρομος (Devendra Banhart), οι Akron/Family, ο Gira, η Γενοβέφα, όλα τα καλά παιδιά.

Ο Devendra παρεμπιπτόντως είναι αγαπημένος του Donovan...!
(και σίγουρα του αρέσει του Λύμπε γιατί θυμίζει beefhart... τουλάχιστον το επώνυμο...)-bye-

Απάντηση: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

Η γνώμη μου:
Λοιπόν ο δίσκος έχει δύο πολύ καλά κομμάτια το Asilos Magdalena και το Viscera eyes. Απο κεί καί πέρα, συγχωρήστε με, δεν ...
πόσο μάλλον τα υπερθετικά που διάβασα...

Δ. Παναγιωτίδης said:
ισπανοί είναι?

ή βγήκαν από κανα άσυλο?

Δες post #1 του προκείμενου θρέντ . Αντε διάβαζε και τον πρωην συνδιαχειριστή σου καμμιά φορά -bye-

Για να επανέλθω στο prairie wind, το κατέβασα και το πέρασα στα γρήγορα με μέτριες πρώτες εντυπώσεις. Αν και στον Young, για μένα, οι πρώτες εντυπώσεις σπανίως αλλάζουν.
Θυμάμαι στο αγαπημένο μου 'sleeps with angels' του '94, από την πρώτη φορά σάλταρα (θετικά)...

Τώρα για τους Mars.....
Μετά τη αποθεωτική κριτική του Τζιμάκου για το προηγούμενο ασχολήθηκα, αλλά έγειρα προς το ''δεν''....
Τώρα βέβαια βλέπω ότι ο άτιμος προτείνει το καινούριο αλλά και το προ-προηγούμενο , οπότε παίζεις τριπλή και τον χάνεις :Banane0:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Σπυράκο, δώστους χρόνο.

Δηλ. ποσο????
Γιατι και στους Radiohead εδωσα και ακομα εξακολουθω να μην τους αντιλαμβανομαι στα δυο τρια τελευταια τους.

Σεβομενος απολυτα τα γουστα σου (και ελπιζω και συ τα δικα μου) δεν νομιζεις οτι παιζει και το ενδεχομενο να μην αρεσουν τελικα???

Επειδη καιρο τωρα διαβαζω τις καταπληκτικες παρουσιασεις που κανεις και θαυμαζοντας τις γνωσεις σου ,ειλικρινα σε ρωταω τα παραπανω μπας και κανω καποιο λαθος μεχρι τωρα στις εκτιμησεις μου.
Με λιγα λογια αν και στο δευτερο ακουσμα κατι δεν μου αρεσει το αφηνω.Το αφηνω λεω,οχι το αποριπτω....
Ισως να το ξανακουσω ποοοοοοοολυ αργοτερα,οταν ξαναεπαναδιαπραγματευτω με τον εαυτο μου για τα ακουσματα μου.
Λαθος ο τροπος μου???

Φιλικα
Μιχαλης

Απάντηση: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

Μιχάλη , μην αγχώνεσαι :D . Δεν ακούγονται :flipout: . Του τάπαμε από το προηγούμενο :lehrer: ( σιγά να μην αγοράσω το καινούργιο ):icon15:

mdvq said:
Δηλ. ποσο????

O Δημητρης ισως να θυμαται πως και εγω την ειχα πατησει με το Frances the mute. Το ειχα παρει και το ειχα ακουσει 1+ φορα πριν ο Δημητρης το παρουσιασει εδω. Του ειχα γραψει τα ιδια που λετε και εσεις αλλα μετα απο κανα μηνα ειχα γινει πιο φανατικος και απο τον ιδιο. Εμενα μου πηρε 3-4, ολοκληρωμενες και χωρις διακοπες, ακροασεις. Μετα απο αυτες το ακουσα περιπου 30 φορες ακομα (χωρις υπερβολη) and counting...

Last edited:

30 ?
και μετά πήγες κι ακουσες το Bitches....?

χμμμ
εδώ έχουμε κάτι....

Re: Απάντηση: Re: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

Πέτρος Μακρής said:
Εμενα μου πηρε 3-4, ολοκληρωμενες και χωρις διακοπες, ακροασεις...

Πετρο, μου ειναι αδυνατον να το ακουσω ολοκληρο ...το ομολογω!!!!!

Παραειναι υστερικοι για τα γουστα μου..

Ειμαι και καποιας ηλικιας ....καταλαβαινεις τωρα :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE MARS VOLTA - AMPUTECHTURE

mdvq said:
Πετρο, μου ειναι αδυνατον να το ακουσω ολοκληρο ...το ομολογω!!!!!

Παραειναι υστερικοι για τα γουστα μου..

Ειμαι και καποιας ηλικιας ....καταλαβαινεις τωρα :ernaehrung004:

Η καλύτερη και μεστότερη μονολεκτική περιγραφή για τους Mars Volta . Υστερικοί .

Μπράβο :grinning-smiley-043 :award:

δεν είναι υστερικοί....
κάποιος τους πατάει τον κάλο, ή τουλάχιστον ΕΤΣΙ νομίζουν....

έχουν καλή αυθυποβολή πάντως...

τζιμ αι λαβ γιου....-bye-

Μιχάλη προς θεού.
Δεν επιμένω ντε και καλά να αρέσουν σε κάποιους. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω.
Εξάλλου μου έχουν ξεφύγει διαμάντια επειδή δεν τους έδωσα κάποιες ευκαιρίες ακόμα.
Δεν μου αρέσει να πιέζω έτσι και αλλιώς.

Πάντως το παράξενο θα ήταν αν οι MARS VOLTA άρεσαν σε μεγάλο κοινό.

Ξέχασα.
Σίγουρα δεν κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου. Δικές σου είναι, τι λάθος να κάνεις;

Μιχάλη, είμαι σε δυσκολότερη θέση αφού να σκεφτείς δεν μου αρέσουν για π.χ. oι Beatles. Ας μη γράψω καλύτερα και για άλλα μεγαθήρια γιατί μπορεί να μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.

Δημητρη.Τελικα το πιο ευχαριστο ειναι να συμφωνουμε τι ΔΕΝ μας αρεσει:music-smiley-005:.
Γιατι και μενα τα Σκαθαρια ποτε δεν με ξεσηκωσαν!!!!

Και φυσικα ,οπως λες και συ πολυ σωστα, δεν τιθεται θεμα πιεσης.
Εξαλλου νομιζω οτι οποιος δεν ειναι μουσικος δεν δικαιουται να αιτιολογει αν του αρεσει κατι ή οχι.Φτανει ενα "μου αρεσει ή δεν μου αρεσει " και τελος.Τα πολλα λογια μπορει να τον εκθεσουν κιολας:flipout:

Καποτε ενας φιλος μουσικος μου ειχε κανει αναλυση γιατι δεν ηταν καλος ενας δισκος που μου αρεσε και αμεσως μετα μου εκανε αναλυση γιατι ηταν καλος ενας αλλος που αρεσε σε αυτον και εγω δεν μπορουσα να τον ακουσω

Τον ακουσα προσεκτικα και με θαυμασμο και ...οπως καταλαβαινεις αφου χαθηκα τελειως με μουσικους ορους και λοιπα χαρωπα στο τελος η εκτιμηση μου για τους δυο δισκους εμεινε ολοϊδια με αυτην που ειχα ....προ της αναλυσης.
Νομιζω οτι ευκολα,σε αυτες τις περιπτωσεις, μπορουμε να αντιγραψουμε τους Χαϊενταδες για την περιβοητη....κολοκυθοπιτα:ernaehrung004: