Σταύρος Κ.
Established Member
- 19 June 2006
- 227
Αν έχεις δει την πρώτη, είναι μια απογοήτευση …Μα τόσο κακή;
Αν έχεις δει την πρώτη, είναι μια απογοήτευση …Μα τόσο κακή;
Έχω δει και τις τρεις με την πρώτη να την εχω λιώσει.Αν έχεις δει την πρώτη, είναι μια απογοήτευση …
Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Η ταινία , δεν γνωρίζω για ποιους λόγους, είναι ένα ξεκάθαρο μεσαίο δάχτυλο.Αυτή η ταίνία ήταν τόσο κακή που μόνο από πρόθεση θα μπορούσε να είναι έτσι. Σε συνδυασμό με τις πολλές άμεσες και έμμεσες αναφορές στην WB και στον τρόπο που τα μεγάλα στούντιο προσπαθούν να αρμέξουν το κάθε franchise αδιαφορώντας για το ποιοτικό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι η Lana απλά τρολάρει με αυτήν την ταινία.
Η ταινία προφανώς και δεν επιδέχεται καμίας κριτικής, και δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά σαν συνέχεια της πρώτης τριλογίας, αλλά πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο στόχος της Lana.
Μαλλον, αλλιως δεν θα επαναλαμβαναν ¨bullet time!¨καθε τρεις και λιγο..Αυτή η ταίνία ήταν τόσο κακή που μόνο από πρόθεση θα μπορούσε να είναι έτσι. Σε συνδυασμό με τις πολλές άμεσες και έμμεσες αναφορές στην WB και στον τρόπο που τα μεγάλα στούντιο προσπαθούν να αρμέξουν το κάθε franchise αδιαφορώντας για το ποιοτικό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι η Lana απλά τρολάρει με αυτήν την ταινία.
Η ταινία προφανώς και δεν επιδέχεται καμίας κριτικής, και δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά σαν συνέχεια της πρώτης τριλογίας, αλλά πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο στόχος της Lana.
Μαλλον, αλλιως δεν θα επαναλαμβαναν ¨bullet time!¨καθε τρεις και λιγο..
Το ερωτημα ειναι, πως την αφησαν να το κανει;
Και ο Μεροβιγκιος ηταν "καρικατουρα" στα προηγουμενα αλλα καταφερε να τον κανει χειροτερο... O Fishburne απορουσε γιατι δεν επαιζε τον Μορφεα στην νεα ταινια. Νομιζω οτι μετα την προβολη θα ενιωσε τυχερος.Και οι χαρακτηρες ηταν καρικατουρες, ειδικα ο Morpheus και ο Agent Smith. Nα μην μιλησω για τα ¨viruses¨...
Μόνο σε εμένα φάνηκε σαν τηλεταινία; Σενάριο χάλια, κάστ πιο άγνωστο και από την ενδεκάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, παραγωγή και εφέ απλά μέτρια χωρίς κανένα μα κανένα "wow factor".
Απλά απογοήτευση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.