The Naked Gun [2025]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    7
Μηδέν. Αντιγραφές, κρυάδες. Αν δεν υπήρχαν τα παλιά , αρα δεν υπήρχε σύγκριση, μπορεί και να είχε επιτυχία. Επειδή όμως η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, δεν έχει καμιά τύχη.
Βασικά είναι άκυρος ο Liam Neeson. Δεν πείθει. Δεν του βγαίνει η σοβαραφάνεια.
Εβλεπες τον Nielsen και χωρίς να πει καν τίποτα, γέλαγες.

Την είδα (με ερωτηματικό) χθες. Ή μάλλον προσπάθησα να την δω στο θερινό σινεμά της πόλης μας.
Αντεξα μόνο το πρώτο μέρος.
Ή έχω γίνει παράξενος ή η ταινία ήταν όχι για γέλια (που ήταν υποτίθεται ο σκοπός της) αλλά για κλάμματα. Απορώ που κάποιοι "κριτικοί" είχαν βάλει καλή βαθμολογία. Έλεος βρε Hollywood πια....

• Like
Reactions: toupia
Γιατί έχει 6.8 στο IMDB αυτό το πράγμα; Σε ποιους άρεσε;

Παρότι η πρώτη σκηνή μου φώναζε "κλείσε με!! κλείσε με!!" εγώ επέμεινα.

Ας πρόσεχα... Γέλιο έβγαλε κάποιες ελάχιστες φορές, κυρίως από αντιγραφές των παλιών ταινιών, αλλά cringe έβγαλε άφθονο..

Εκτιμώ την προσπάθεια να βγει ταινία με old school γέλιο, το οποίο μας έχει λείψει πραγματικά, αλλά αυτό πραγματικά δεν πήγε καλά.

Εγω πέρασα καλα. Δε βγαίνουν πλέον τέτοιες ταινίες οπότε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μετά απο χρόνια να δούμε κάτι τέτοιο.
Αλήθεια τι είδους κωμωδία περιμένατε? Και τα οld school naked gun, απίθανη πτήση όπως και συναφείς ταινίες, πάνω κάτω στα ίδια ακριβώς Jokes και πνεύμα έπαιζαν, δεν ανακάλυπταν τον τροχό, copy paste ηταν!

7/10 για τον Neeson την Pam και μια καλή προσπάθεια για το είδος μετά απο χροοοοοοοονια.

• Like
Reactions: karamela
Ωχ... απο το trailer ειχε φανει παντως.. Οποτε move to the Bin 😛
Αν σου άρεσαν οι αντίστοιχες παλιές ταινίες θα σου αρέσει λίγο πολύ και αυτή, έστω σε μικρότερο βαθμό. Αν όχι απλά προσπερνάς. Εγώ την είδα ευχάριστα ένα 6,5 το βάζω, γέλασα σε κάποια σημεία, πέρασα καλά, άλλα μέχρι εκει.

Κακό, κακό, πάρα πολύ κακό, κάκιστο!!

Αποτυχία ο Liam Neeson και ‘νεαρά’ δεν πείθει με τπτ..
Γενικά μια κρυάδα και μισή.