The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Πιστεύω ότι πρέπει να βαλτιωθεί και το ranking των μελών σχετικά με τα αστέρια. Από ένα σημείο και μετά σταματά η ανέλιξη....Μήπως να βάζαμε και κανα επιπρόσθετο σύμβολο μόλις έφτανε κάποιος στα 7 αστέρια? Μήπως να έμπαινε καμια κουκουβάγια μετά τα 7 αστέρια?

ΥΓ : Μη γελάτε ! !

100px-GR-Army-OF7.svg.png

:p

Έτσι. Και πάνω από τα 20.000 μηνύματα θα μπαίνει κάτω από το άβαταρ του χρήστη το ακόλουθο εικονίδιο:
patton-thumb.jpg

Μια ερώτηση δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί. Δεν υπάρχει πια η ρύθμιση να ορίζουμε εμείς το μέγιστο πλάτος που θα καταλαμβάνουν οι εικόνες όπως τις βλέπουμε; Πρέπει να υφιστάμεθα υποχρεωτικά την αυτόματη σμίκρυνση στα 800px πλάτους;

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

εγω θα σας προτινα να κανετε και ενα λογαριασμο twitter και να ενημερωνετε και απο εκει για νεα θεματα που μπαινουν στο σαιτ.

το TAPATALK για τα κινητά γιατι δεν λειτουργεί με το νέο forum ?

κριμάααα... ειναι μεγάλη απολαυση να διαβάζεις AVC στον καναπέ αραχτός..

Παιδιά συγγνώμη αν και δεν έχω διαβάσει προηγούμενα ποστ πάνω στο θέμα, εντούτοις έχει καταντήσει αηδία να κάνει 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα να μου φορτώσει σελίδα, μια χαρά ήταν πριν την αλλαγή, δεν ξέρω αν με ακούει κάποιος που έχει γνώση και λύση επί του θέματος αλλά βιαστείτε, έχω ξενερώσει τρελλά, συγγνώμη αλλά λέω αυτό που νιώθω, ευχαριστώ.

Πόσες φορές ειπα το ίδιο...ειδικά όταν μπαίνω σε advanced φοβάμαι μήπως περάσει το χρονικό όριο για edit μέχρι να φορτώσει η σελίδα :p

Παιδιά συγγνώμη αν και δεν έχω διαβάσει προηγούμενα ποστ πάνω στο θέμα, εντούτοις έχει καταντήσει αηδία να κάνει 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα να μου φορτώσει σελίδα, μια χαρά ήταν πριν την αλλαγή, δεν ξέρω αν με ακούει κάποιος που έχει γνώση και λύση επί του θέματος αλλά βιαστείτε, έχω ξενερώσει τρελλά, συγγνώμη αλλά λέω αυτό που νιώθω, ευχαριστώ.

Πόσες φορές ειπα το ίδιο...ειδικά όταν μπαίνω σε advanced φοβάμαι μήπως περάσει το χρονικό όριο για edit μέχρι να φορτώσει η σελίδα :p

20 δευτερόλεπτα; Αν έκανε 20 δευτερόλεπτα να φορτώνει η κάθε σελίδα μας δεν έμπαινε κανείς!

Προσωπικά έχω δει ελάχιστη διαφορά με τη νέα πλατφόρμα (στην οποία έχουν ενσωματωθεί αρκετά νέα στοιχεία) και οι χρόνοι μου σίγουρα δεν πλησιάζουν τα 20sec. Πολύ σπάνια περιμένω περισσότερο από ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ίσως δεν κάνω την ερώτηση μου στο κατάλληλο thread, αλλά δεν ξέρω και που να την κάνω... Παλιότερα διάβαζα ένα thread για τις ταινίες με σημείο αναφοράς τον ήχο... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το ξαναβρω το thread? Που στο καλό είναι?!
Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Δυστυχώς και εγώ το έχω επισημάνει πριν λίγο καιρό , δεν ξανααναφέρθηκα σε αυτό δίνοντας λίγο χρόνο μπας και διορθωθεί .

Εξακολουθεί να είναι το αργότερο όμως .
Αυτά τα νέα στοιχεία είναι όντως τόσο απαραίτητα ώστε να θυσιάζεται η ταχύτητα ?
Επιπλέον τα ελάχιστα δευτερόλεπτα (δεν θαναι πάνω από 3-4 ) επί τόσες σελίδες (ανάλογα με το πόσα θέματα παρακολουθεί κάποιος) μας κάνουν αρκετή καθυστέρηση .

20 δευτερόλεπτα; Αν έκανε 20 δευτερόλεπτα να φορτώνει η κάθε σελίδα μας δεν έμπαινε κανείς!

Προσωπικά έχω δει ελάχιστη διαφορά με τη νέα πλατφόρμα (στην οποία έχουν ενσωματωθεί αρκετά νέα στοιχεία) και οι χρόνοι μου σίγουρα δεν πλησιάζουν τα 20sec. Πολύ σπάνια περιμένω περισσότερο από ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Κε Δημητρακούδη πιστέψτε με δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, φανταστείτε ότι διάβαζα το post σας, τελείωσα κι η σελίδα ακόμα φόρτωνε, γύριζε η πυξιδούλα, σχεδόν πάντα περιμένω πραγματικά 20 δεύτερα να ανοίξει όλη η σελίδα, δεν είμαι τρελλός κι όπως βλέπετε το λένε κι άλλοι, τέλος πάντων αν μπορούσε να γίνει κάτι...

Είναι λίγες μέρες τωρα που το φόρουμ καθυστερεί - τυπικός χρόνος 2-3 λεπτά να φορτώσει σελίδες.
Προφανώς κάτι συμβαίνει με τον σέρβερ ή το δύκτιο, δεν είναι λόγω της αλλαγής πλατφόρμας.

Είναι λίγες μέρες τωρα που το φόρουμ καθυστερεί - τυπικός χρόνος 2-3 λεπτά να φορτώσει σελίδες.
Προφανώς κάτι συμβαίνει με τον σέρβερ ή το δύκτιο, δεν είναι λόγω της αλλαγής πλατφόρμας.

Aπ την πρώτη μέρα αλλαγής της πλατφόρμας ξεκινήσανε αυτά τα προβλήματα, οπουδήποτε αλλού δεν έχω πρόβλημα με το ίντερνετ ούτε κι εδώ πριν αυτή την αλλαγή, άρα νομίζω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.