The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Με αυτή την αφορμή, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.

Όταν στο μόνιτόρ μας μας στραβώνει το λευκό του, ανεξαρτήτως site ή εφαρμογής, σημαίνει πολύ απλά ότι είναι λάθος ρυθμισμένο.

Οι κατασκευαστές των monitors για λόγους εντυπωσιασμού ρυθμίζουν τα monitors στο εργοστάσιο έτσι ώστε να έχουν τη μέγιστη φωτεινότητα. Αυτό είναι χρήσιμο αν βλέπει κανείς την οθόνη του μέρα μεσημέρι με ήλιο στο πάρκο, αλλά καταστροφικό αν την έχει πάνω στο γραφείο του και είναι βράδυ.

Γενικά, φροντίστε να ρυθμίσετε τα monitors σας. Θα κάνετε μεγάλη χάρη στα μάτια σας, ανεξαρτήτως του τι βλέπετε.

Επίσης δεν θα σας στραβώνουν τα ανοιχτόχρωμα styles μας. :D

Are you talking to me etsi anaisxynta-xediantropa-xetsipota-proklitika?????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::twoguns::hanged::flipout::flipout:-bye-

Έκανα και ένα τεστ στα smileys...:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Are you talking to me etsi anaisxynta-xediantropa-xetsipota-proklitika?????:violent-smiley-030::violent-smiley-030::twoguns::hanged::flipout::flipout:-bye-

Έκανα και ένα τεστ στα smileys...:Banane0:

Εσύ χαμήλωσε το λαμπατέρ για μόνιτορ για την ώρα και βλέπουμε.. :p

Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Καλορίζικο κι από εμένα.
Ένα θέμα που κάνει τη νέα πλατφόρμα λιγότερο λειτουργική έχει να κάνει με το quick navigation κυλιόμενο μενού: Ανεξάρτητα σε ποιο νήμα είσαι, όταν κλικάρεις δεν βρίσκεται στο επίπεδο του νήματος, αλλά στην αρχή. Οπότε πρέπει να κάνει scroll up/down για να πας στο θέμα σου, ή σε κάποιο κοντινό νήμα. Και δεύτερον, αν κλικάρεις το κυλιόμενο μενού, δεν φαίνονται ολόκληρες οι γραμμές των νημάτων, γεγονός που δυσκολεύει στην πλοήγηση. Στα συγκεκριμένα ζητήματα η παλιά πλατφόρμα ήταν απείρως λειτουργικότερη. Αν γίνεται, ας φτιαχτούν και εδώ.

Re: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Kαλησπέρα και καλορίζικο το νέο look!

Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά στο pc μου...

οι χαρακτήρες δεν αναγνωρίζονται (κινέζικα) ακόμα και τώρα ποτυ γράφω στο quick ρεπλαυ...

Αυτά που διαβάζω κανονικά είναι το user name, η υπογραφή μελών, ότι γραφτεί σε Αγγλικά και το περιεχόμενο σε quote!
Ta kanonik;a mhn;ymata alampoyrn;ezika...

Δοκίμασα σε άλλο forum, όλα καλά... μόνο εδώ συμβαίνει.

Τσέκαρα και το encoding κανένα αποτέλεσμα!

help!

if is not readable please e-mail me: [email protected]

Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Σε ipad Στην λιστα με τα τελευταια μηνυματα σε μερικα δεν φαινεται το icon διπλα στο ονομα του τελευταια poster με αποτελεσμε να μην μπορω να παω απευθειας στο τελευταιο μηνυμα. Δεν ξερω αν το προβλημα ειναι μονο σε safari γιατι σε pc δε εχω δει ακομα πως φαινεται.

Απάντηση: Re: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά στο pc μου...

OK όλα καλά τώρα...!
Μπήκα μέσω Windows Explorer, αφού στην αρχή δεν αναγνώριζε το κωδικό μου, στη συνέχεια ξεμπλόκαρε και μπήκε και απο chrome όπου είχα αρχικά το πρόβλημα...

τέλος συναγερμού! Πολύ κουφό πάντως!

καλημερα, πολυ καλή δουλειά.

μεγαλη εντύπωση μου εκανε η Mobile εκδοση,
μιας και τις περισσοτερες φορες μπαίνω από το κινητο.

εχω προτιμήσει το blue theme.
το μαυρο μου έβγαζε λιγο νταρκίλα,
σαν να μπήκα σε παράνονο site με warez :)

Σαν feature request θα θελα edit
μιας και εκθεση πανελληνιες ειχα πιασει οριακά
τη βάση και κατι ενοητε,εγκαταστισεται,προτεινετε,
η κατι μεγαλες προτάσεις χωρίς κανενένα σημείο στίξης βγάζουν μάτι.

Nα πω τελος οτι μου αρεσει πολύ,
που αν θες να κανεις ανακατευθυνση σε ενα Post,
δεν δείχνει μεμονομένο το Post,
αλλα όλο το νήμα αρχίζοντας από το Post που έγινε η ανακατευθυνση.
Πολύ πιο χρήσιμο και βολικό από τον προηγούμενο τρόπο.

Last edited:
στο καινουργιο site πως λειτουργουν οι πινακες ,στηλες κτλ?

wwwwww
wwww
wwwww

[TABLE="width: 2"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]2

sorrytoψαχνωακόμα[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 10, align: center"]
[TR]
[TD]222[/TD]
[TD]3w[/TD]
[TD]222[/TD]
[TD]2222[/TD]
[TD]222[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Last edited:
στο μαυρο φόντο πάντως δεν φαίνονται Link, δεν φαινονται bold.

και στα άλλα βαλτε λίγο χρωμα στο φόντο,
κάποια ελαφρια απόχρωση.
έχετε παρα πολύ σωστό λευκό όντως,
αλλά είναι πολύ κουραστικό.

γιατι δεν κρατάτε και το παλίο το μωβ?
πχ avclub classic?

Last edited:
Καλημέρα σε όλους.
Θα προτιμούσα και 'γώ λίγο χρώμα στο άσπρο φόντο του μπλέ skin,πιστεύω θα ήταν πολύ πιο ξεκούραστο.
Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την ''αναμόρφωση'' του site.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

στο μαυρο φόντο πάντως δεν φαίνονται Link, δεν φαινονται bold.

και στα άλλα βαλτε λίγο χρωμα στο φόντο,
κάποια ελαφρια απόχρωση.
έχετε παρα πολύ σωστό λευκό όντως,
αλλά είναι πολύ κουραστικό.

γιατι δεν κρατάτε και το παλίο το μωβ?
πχ avclub classic?

Συμφωνώ κι εγώ. Χρειάζεται ένα theme με τα παλιά χρώματα και γραμματοσειρες. Με την καινούρια εμφάνιση δεν μπορώ να δω με μια ματιά ποια θέματα έχουν νεα μηνύματα επειδή οι έντονες γραμματοσειρές δεν ειναι πλέον τόσο ευδιάκριτες.

Α ναι, βλέπω και ringing στα αστεράκια κάτω απο τα nicknames με το dark theme. :smile:

Κάτι άλλο που παρατηρώ ειναι ότι με την παλιά μορφή και βάζοντας στον ΙΕ8 μεγένθυση 125% η οθόνη γέμιζε και στα άκρα της ενώ τώρα τα άκρα της οθόνης έχουν κενά με αποτέλεσμα να μου ''τρώει'' την ένδειξη της ώρας του τελευταίου μηνύματος σε κάθε thread, μήπως πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση η δεν γίνεται τίποτα;

Παίδες μια παρατήρηση από μένα. Είναι δυνατόν στο dark theme τα links να γίνουν κάποιο χτυπητό άλλο χρώμα, ώστε να ξεχωρίζουν; Πχ κόκκινο (λέω εγώ τώρα)...

Γενικά δεν έχω καταλήξει ποιό theme θα χρησιμοποιώ, στο μαύρο μου φαίνονται πιο σωστά όλα...

Επιβεβαιώνω αυτό που γράφει φίλος παραπάνω, ότι όταν κάνω quick reply το avatar φαίνεται πολύ μικρό, κάτι που διορθώνεται με refresh. Σιγά το πρόβλημα δηλαδή, απλά το αναφέρω ενημερωτικά.

Στα νέα ποστ δεν σου λέει μέχρι ποιο έχεις διαβάσει την προηγούμενη φορά που μπήκες στο site.

Καλό θα ήταν να προστεθεί πάλι η δυνατότητα αυτή.

Μερικές φορές, στις ειδοποιήσεις μέσω e-mail για τα θέματα που παρακολουθούμε, ο σύνδεσμος δε μας οδηγεί στο νέο μήνυμα που δημοσιεύτηκε αλλά στην αρχή του θέματος..

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Μια προταση δικια μου,θα ηταν ενα style με τη σοβαρη μορφη που εχει το grey style,αλλα με καποια αποχρωση στο φοντο ελαφρως πιο σκουρα(οχι πολυ),η οποια να ειναι ετσι επιλεγμενη ομως,ωστε να μην επηρεαζει χρωματικως τη θεαση φωτογραφιων(για τους φιλους που μπαινουν στα φωτογραφικα...)

Παντως και ετσι που ειναι τωρα,δε με ενοχλει σα φωτεινοτητα(το grey ή το blue),αλλα εχω σε νορμαλ επιπεδα τη φωτεινοτητα στο μονιτορ...

Last edited: