The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

να δείτε λίγο το θέμα των "users currently browsing this thread" . Τα ονόματα τους πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Στον google το Autopager όταν πας να ποστάρεις σε πετάει έξω και πρέπει να πας στης 1 σελίδα του νήματος ή να απενεργοποιείς συνέχεια το Autopager μόνο για το AVClub

Το έχει αναφέρει και ο υπέρηχας και το επαναλαμβάνω διότι το θεωρώ σοβαρούτσικο. Όταν postάρει κάποιος δε φαίνεται το avatar του παρά μόνο αν κάνει refresh την ιστοσελίδα.

Re: Απάντηση: Καλωσορίσατε στο νέο AVClub!

Μπράβο παίδες να στε καλά και πολύ καλή δουλειά .

Για δείτε λίγο αν συνεργάζεται με το Ap pager γιατί απ οτι βλεπω σε πετάει σε άλλη σελίδα και δεν μπορείς να ποστάρεις

Εννοείς τον autopager που γράφεις παραπάνω;

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

γιατι δεν κρατάτε και το παλίο το μωβ?
πχ avclub classic?

Τα styles της παλιάς VB δεν είναι συμβατά με τη νέα VB, οπότε θα ήταν σαν να φτιάχναμε ένα ακόμα style.

Γενικά, τα styles είναι μεγάλη υποκειμενική ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όσο περισσότερους μπορούμε.

Το έχει αναφέρει και ο υπέρηχας και το επαναλαμβάνω διότι το θεωρώ σοβαρούτσικο. Όταν postάρει κάποιος δε φαίνεται το avatar του παρά μόνο αν κάνει refresh την ιστοσελίδα.

Αυτό εγώ δεν το αντιμετωπίζω. Με ποιο style και σε ποιον browser παρουσιάζεται το πρόβλημα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Στον google το Autopager όταν πας να ποστάρεις σε πετάει έξω και πρέπει να πας στης 1 σελίδα του νήματος ή να απενεργοποιείς συνέχεια το Autopager μόνο για το AVClub

Με μια γρήγορη ματιά, το autopager είναι σε alpha κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί κάλλιστα να είναι δικό του το θέμα (bug). Επίσης βλέπω ότι υποστηρίζει συγκεκριμένα sites / πλατφόρμες. Μπορεί δηλαδή να δουλεύει με την προηγούμενη VB αλλά να μην το έχουν παραμετροποιήσει κατάλληλα για την τρέχουσα.

Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για αυτό, αλλά θα ρίξουμε μια ματιά.

Αυτό εγώ δεν το αντιμετωπίζω. Με ποιο style και σε ποιον browser παρουσιάζεται το πρόβλημα;

IE 8 - με όλα τα στυλ

Επίσης το γκρι στυλ έχει το μενού αλλαγής στυλ κάτω Αριστερά ενώ το μαύρο και το μπλε το έχουν κάτω Δεξιά. Μπορεί να είναι φυσιολογικό όμως αυτό διότι τα στυλ έχουν κάποιες χωροταξικές διαφορές μεταξύ τους.

Last edited:
Με IE9 που έχω εδώ δεν μπορώ να το αναπαράγω. Μου εμφανίζει το (λίγο μικρότερο) avatar μου.

Γενικά, ο IE8 θεωρείται από τους χειρότερους browsers. Καλό είναι να περάσεις στον 9 ή ακόμα καλύτερα σε Chrome / Firefox.

οσο το φορουμ είναι σε μπέτα εκδοση ,γίνεται να ανοίξει το edit για απλά τα μελη?
(ειλικρινά αυτός ο περιορισμός στα 10 λεπτά δεν ξέρω τι προσφέρει.)
Τουλάχιστον μέχρι να βρει ο καθένας το προσωπικό του στιλ.
Πχ αν θες να ποστάρεις ένα λινκ στο μαυρο θεμα δεν φαινεται καθολου,
αν το βαλλεις με αλλο χρωμα πχ κοκκινο ,στα θεματα με ασπρο φοντο θα φενεται χαλια,
το ιδιο ακριβως και για τα bold.

Στα ασπρα θεματα τουλάχιστον να μπει ενα φοντο ,
να ειναι το κειμενο πχ λευκο και ενα ελαφρυ μωβ-γαλαζιο
οπως είναι το αγγλικό φόρουμ.
Αν και εγω θα προτιμούσα μια ανοιχτή απόχρωση του γαλάζιου ή πράσσινου
οπώς είναι ολα τα αμερικάνικα.

ΔΕν ειδα να απαντήθηκε πριν αλλά το θέμα με τους πίνακες είναι αρκετά σοβαρό.

οι πινακες τουλαχιστον στα δικά μου ποστ είναι κατεστραμενοι,
Απο οτι ειδα προχειρα και στο μεγαλο πινακα με τους media players του vadergr εχει
χαθει και ο πινακας με τους ενισχυτες με pre-outs του mr_rebelos έχει εξαφανιστεί

Last edited:
Επίσης στο παλιό στυλ, δίπλα από το κυλιόμενο μενού του quick navigation υπήρχε το κουμπί go, το οποίο σε ξαναπήγαινε στην κατηγορία όπου ήταν το νήμα που έβλεπες. Τώρα υπάρχει το κουμπί αρχή. Αυτό αυξάνει τις κινήσεις για να πας στην κατηγορία των ομοειδών θεμάτων σε δύο.

Κάτι άλλο το οποίο ήταν εξαιρετικά βολικό με την προηγούμενη κατάσταση και δεν υπάρχει τώρα.

Όταν πατάμε το κουμπί για να βάλουμε Link εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο στο οποίο γράφουμε ή επικολλάμε τη διεύθυνση και πατάμε οκ για να εμφανιστεί το link στο post μας. Αν θέλουμε στο post, αντί για τη διεύθυνση, να φαίνεται πχ η λέξη ''εδώ'' πρέπει να γράψουμε τη λέξη ''εδώ'' αμέσως μετά τη διεύθυνση. Στην προηγούμενη κατάσταση ήταν ήδη μαρκαρισμένο το μέρος του link όπου έπρεπε να γράψουμε τη λέξη (ή τις λέξεις μας) ενώ τώρα πρέπει να το μαρκάρουμε ή να το σβήσουμε.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός διότι δεν ήξερα τι ορολογίες να χρησιμοποιήσω.

Εθιστικοτατο το νεο look! Αν μπορουσατε στο Mobile να βαλετε καποιο φοντο στις υπογραφες (ή μικροτερο font) θα εκανε ευκολοτερη την αναγνωση απο mobile devices.

έβαλα το mobile style και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Μου βγάζει "We are sorry, this content is not supported via the mobile style. ". πως το επαναφέρω ?

κάπου να γίνεται μιά σύνοψη του mailbox, ψηλά.
Πλέον έχει καταχωνιαστεί στον πάτο.
(το ζητάω επειδή πάντα το κουτί μου είναι ...στο παραπέντε...)