The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Παίδες, μια παρατήρηση μικρής σημασίας μάλλον:

Θα μπορούσαμε το who is online now και το who logged in the last 24 hours να τα κάνουμε collapsible; Δηλαδή, να μη φαίνονται αναλυτικά με τη μία, παρά μόνο όταν κάνεις κλικ επάνω τους. Όχι τίποτα άλλο, μη γεμίζει η κεντρική σελίδα του φόρουμ...

έβαλα το mobile style και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Μου βγάζει "We are sorry, this content is not supported via the mobile style. ". πως το επαναφέρω ?

Οκ τα κατάφερα από κάτω δεξιά στη σελίδα. Δεν το είχα δει πριν.

Κανένα skin σαν το παλιό ? Το ένα είναι μαύρο και τα άλλα άσπρα (εσωτερικά), και είναι αρκετά κουραστικά (προσωπική άποψη). Κανένα που να έχει κάποιο ενδιάμεσο χρώμα όπως το παλιό θαλασσί ?

Δυο μικρές παρατηρήσεις για το mobile:
α) στο what's new δεν εμφανίζεται το όνομα του poster, αλλά "Last post by Today 19.15"
β) ενα κουμπί "mark all as read" θα ήταν χρήσιμο επίσης.

Οι παρατηρήσεις μου ως τώρα:
1. Ελλιπής μετάφραση. Πάρα πολλά μηνύματα είναι στα αγγλικά. Ειδικά για ένα φόρουμ που απαιτεί τα μέλη να γράφουν σε ελληνικά και όχι greeklish, αυτό έπρεπε να έχει διευθετηθεί πριν γίνει η αλλαγή.
2. Πολύ μικρό το default font στα νέα skin.
3. Σαφώς χειρότερο στο μάτι το νέο skin (AVClub dark). Το προηγούμενο μπλε ήταν άψογο, άλλωστε είναι γνωστό ότι το μπλε background είναι ότι πιο ξεκούραστο στο μάτι.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Το προηγούμενο μπλε ήταν άψογο, άλλωστε είναι γνωστό ότι το μπλε background είναι ότι πιο ξεκούραστο στο μάτι.

+1000. Το προηγούμενο μπλε ήταν καταπληκτικό. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για πρόσθετα skins; Σκεφτόμουνα το παλιό μπλε

1. Ελλιπής μετάφραση. Πάρα πολλά μηνύματα είναι στα αγγλικά. Ειδικά για ένα φόρουμ που απαιτεί τα μέλη να γράφουν σε ελληνικά και όχι greeklish, αυτό έπρεπε να έχει διευθετηθεί πριν γίνει η αλλαγή.

Τι σχέση έχουν τα μη μεταφρασμένα μηνύματα με τα greeklish;
Στη μία περίπτωση έχουμε απλώς αγγλικές λέξεις ενώ στη δεύτερη (greeklish) έχουμε ένα εκτρωματικό μόρφωμα.

3. Σαφώς χειρότερο στο μάτι το νέο skin (AVClub dark). Το προηγούμενο μπλε ήταν άψογο, άλλωστε είναι γνωστό ότι το μπλε background είναι ότι πιο ξεκούραστο στο μάτι.
+1 για το skin

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά αλλά δεν μπορώ να δω τα θέματα απο firefox. Βλέπω μόνο το κεντρικο menu με τις κατηγορίες του forum και οπου και να πατήσω εμφανιζει μόνο την πάνω μπάρα και μετα κενο.
Με ie 9 μπαινει κανονικα.

Επίσης τα skins μπλε και γκρι είναι υπερβολικα φωτεινά

Κάτι άλλο το οποίο ήταν εξαιρετικά βολικό με την προηγούμενη κατάσταση και δεν υπάρχει τώρα.

Όταν πατάμε το κουμπί για να βάλουμε Link εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο στο οποίο γράφουμε ή επικολλάμε τη διεύθυνση και πατάμε οκ για να εμφανιστεί το link στο post μας. Αν θέλουμε στο post, αντί για τη διεύθυνση, να φαίνεται πχ η λέξη ''εδώ'' πρέπει να γράψουμε τη λέξη ''εδώ'' αμέσως μετά τη διεύθυνση. Στην προηγούμενη κατάσταση ήταν ήδη μαρκαρισμένο το μέρος του link όπου έπρεπε να γράψουμε τη λέξη (ή τις λέξεις μας) ενώ τώρα πρέπει να το μαρκάρουμε ή να το σβήσουμε.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός διότι δεν ήξερα τι ορολογίες να χρησιμοποιήσω.

Διονύση, ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις link σε μία λέξη είναι να την γράψεις πρώτα, να την επιλέξεις και να πατήσεις το κουμπί της εισαγωγής link. Αυτό είναι όλο.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά αλλά δεν μπορώ να δω τα θέματα απο firefox. Βλέπω μόνο το κεντρικο menu με τις κατηγορίες του forum και οπου και να πατήσω εμφανιζει μόνο την πάνω μπάρα και μετα κενο.

Μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον firefox σου. Εδώ με Firefox δουλεύουν όλα καλά. Δοκίμασε ctrl-F5 ώστε να κάνει ένα σωστό refresh.

Διονύση, ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις link σε μία λέξη είναι να την γράψεις πρώτα, να την επιλέξεις και να πατήσεις το κουμπί της εισαγωγής link. Αυτό είναι όλο.

Δηλαδή Δημήτρη έτσι ήταν και πριν; Κι εγώ τόσα χρόνια το έκανα μέσω Λαμίας;
Κοίτα τι μαθαίνει κάποιος μετά από 5 χρόνια στο forum...:Banane0:

To AdBlock φταίει. Απενεργοποιησε το στο AVClub, έτσι κι αλλιώς δεν πιάνει τις διαφημίσεις του

το τρίτο απο δεξιά εικονίδιο (image)

ανοίγει κάρτα insert image... επιλέγεις url στη συνέχεια paste το url της επιλογής σου... ξετικάρεις το "Retrieve remote file and reference locally" και είσαι έτοιμος.

χμ... όντως κάτι δεν πάει καλά... δεν γίνεται όπως στο παλαιό...
και αν δεν ξετικάρεις απαντάει invalid url!

Last edited:
εννοώ να ανεβασω εδω στον σερβερ φωτογραφια

και να φανει ολοκληρη στο Post

attachment.php

μαλλον το βρηκα

Last edited:
Q_in_2365.jpg

τώρα έγινε κανονικά! είναι οκ...

+++
κάτσε να δοκιμάσω... εννοείς attachment έτσι?

Q_in_2365.jpg

αντι url, επιλέγεις from computer το κάνεις upload και όλα ok... μάλλον δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να κάνεις...

Last edited:
Eχει αναφερθει οτι το πλαισιο του quick reply ειναι πολυ στενο ?