The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

μπράβο στα παιδιά που κουράστηκαν
το σκούρο είναι πολύ καλό

μόνο που παλιά υπήρχε μία διαχωριστική γραμμή στα νέα posts όπου σου έλεγε ότι κάτω από αυτή τα έχεις δει

δεν με βολεύει να τα κάνω όλα διαβασμένα γιατί κάποια στιγμή που έχω χρόνο παρακολουθώ και θέματα που δεν ασχολουμε καθημερινά.

και πάλι μπράβο

λύθηκε
ευχαριστώ

Δύο θεματάκια:

- Έκανα μια αναζήτηση για "breakin DVD" σε όλο το forum και ανάμεσα στα αποτελέσματα έβγαλε και ένα visitor's message που φυσικά δεν απευθυνόταν σε μένα. Ειναι φυσιολογικό αυτό;

- Προσπάθησα να κατεβάσω το εν λόγω DVD απο τα Downloads και είδα έκπληκτος μήνυμα οτι έχω ξεπεράσει το ημερήσιο όριο κατεβάσματος. Δεν εχω κατεβάσει τίποτα εδώ και εβδομάδες!

Έχει φύγει εδώ και μέρες.. κάνε ένα καλό refresh (π.χ. ctrl-F5) και θα δεις. :)

Το κανα και δεν... Μάλλον είναι πεισματάρικο σε μένα, ούτε ο Ιωνάς να μουνα, όλα τα κακά σε μένα συμβαίνουν!!! :bigcry:

Διορθώνω, μόλις δοκίμασα να κάνω log out και μετά refresh κι έφυγε, δεν το ξερα όμως αυτό με το ctr+f5, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Last edited:
εδω και 2 μερες δεν μπορω να γραψω πουθενα τιποτα , ουτε να απαντησω !
μονο να σερφαρω μπορω !
μου εδειχνε μονιμα γκρι εκει που γραφεις και δεν μπορουσα ουτε τον κερσορα να αναβοσβηνει εκει που γραφεις !
τα κουμπια απο πανω (bold , italic font κλπ ) δουλευουν κανονικα
αλλαξα απο explorer σε mozilla τωρα και πλεον δουλευει ...
απλα προς αναφορα ...

Θα μπορούσε στην στήλη όπου αναφέρεται η ημερομηνία και η ώρα που έχει γραφτεί το τελευταίο μήνυμα,σε συγκεκριμένο θέμα που θέλουμε να διαβάσουμε,να μην αναφέρονται οι λέξεις ''τελευταίο μήνυμα'' λόγω του ότι εννοείται,και να αναφέρεται μόνο ημερομηνία και ώρα.
Ο λόγος που το αναφέρω αυτό,είναι ότι όταν έχεις βάλει μεγένθυση της σελίδας στο 120% η 125%,δεν φαίνεται η ώρα που έχει γραφτεί το τελευταίο μήνυμα στο εκάστοτε θέμα που ''παρακολουθείς'',κάτι που ''δυσκολεύει'' λίγο την άνετη παρακολούθηση συγκεκριμένων θεμάτων που ο καθένας θέλει να διαβάζει.
Ευχαριστώ.

Εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω αρχεία απο τα Downloads. Και διαφορετικό browser δοκίμασα, και log out/log in έκανα, τίποτα...έχει μουλαρώσει.

Παιδιά γιατί δεν μαζεύετε όλα τα requests & bugs σε μια λίστα και να γράψετε δίπλα πχ αυτό έγινε , αυτό όχι , μπορεί..., δύσκολο κτλ ?

έχοντας επιλέξει τελευταία φορά το mobile style στο τάμπλετ μου με Opera, όταν τελειώσει το φόρτωμα της σελίδας δείχνει απλά λευκή άδεια οθόνη. Ξέρω πως είναι περίεργο, καμιά συμβουλή; Και με το browser του android όταν μπαίνω τα ίδια.

Το ιδιο (λευκη οθονη) μου κανει και μενα σε ΒΒ...

Τελευταια επισης οταν προσπαθω να ανοιξω το Avclub κολαει οτι προγραμμα τρεχει στον ΗΥ...
Γραφουν Not Responding για πολυ ωρα μεχρι να ξεκολλησουν.
Αν δεν τρεχει το site του Avclub ολα καλα...

Εχει γινει κατι? Αλλαξε κατι?

Διευκρινηση: Οταν το ανοιγω το κανει, οταν ειμαι μεσα ηδη ειναι καλυτερα τα πραγματα

Καμιά λύση για το πρόβλημα πρόσβασης της "λευκής σελίδας" ; Κάποια αλλαγή που έγινε τελευταία;

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δοκίμασα κι εγώ σήμερα το πρωί να μπω απ το κινητό και βγάζει λευκή σελίδα. Το έκανα αναζήτηση απ το google και πάλι τα ίδια.

Επιβεβαιωνω... Απο κινητο μονο λευκη σελιδα. Μεχρι που κατεβασα τον Δελφινο, αλλα κι εκει πρεπει να ορισεις την προσβαση ως Desktop emulation για να δεις τα μηνυματα. Στον Opera Mini μονος τροπος ειναι να ενεργοποιησεις το (σπαστικοτατο) Single Column View, αλλα και παλι δεν βλεπεις την επιλογη για το πρωτο μη διαβασμενο μηνυμα, δεν μπορεις να απαντησεις κλπ...

Αυτο νομιζω πως αρχισε μετα την προσφατη συντηρηση...

μετα το update σε ΦΦ 9.0.1 το εικονιδιο απο ελληνικη σημαια αλλαξε στο λογκο του vBulletin.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες ότι μου εμφάνισε και μένα 1η φορά τα κινέζικα με τον chrome ενώ δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα και έπρεπε να κλείσω και ν ανοίξω πάλι ....
Επίσης η καθυστέρηση είναι δεδομένη γιατί το δοκίμασα και από το γραφείο αλλά και σε άλλο σπίτι αλλά μου το ανέφεραν και γνωστοί μου που το συζητάμε

Εκπίζω να έχουν ενημερωθεί οι φίλοι που ασχολούνται με το στήσιμο. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε με περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα πρόσβασης από κινητές συσκευές, ευχαρίστως....

Είμαστε ενήμεροι παιδιά. Έχουμε διάφορα θεματάκια που κοιτάζουμε αυτές τις μέρες. Το mobile style είναι ένα από αυτά.

Εν τω μεταξύ μπορείτε να δοκιμάσετε και το TapaTalk, που εδώ και λίγο καιρό υποστηρίζεται (ξανά) κανονικά.

To mobile γυρίζει σιγά σιγά...
Αυτές τις ημέρες ίσως να βλέπετε κάποιες αλλαγές, ειδικά οπτικές.
Don't worry, be happy.

Το mobile style ήταν η ουσιαστικότερη και καλύτερη βελτίωση της ανακαίνισης. Πολύ καλό, του έλειπε μόνο ότι δεν μπορούσα να δω το user cp.
Ελπίζω να το φτιάξετε σύντομα ακόμη καλύτερο! To tapatalk δεν το έχω, δεν έχω συνδέσει κάρτα στο λογαριασμό μου και δεν θα ήθελα να κάνω σύνδεση και αγορά μόνο για το φόρουμ μας. Χρησιμοποίησα το δωρεάν convo αντί για tapatalk, έχω πρόσβαση αλλά με διάφορες ελλείψεις. Αλλά από το τίποτα... άντε φτιάξτε το και φτιάξτε μας! :)