The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Αυτή τη στιγμή, ώρα 18:00, μπορώ να μπω από android tablet (android 2.3.5) κανονικά αν επιλέξω desktop view στο Opera.
Το mobile view είναι μάλλον προβληματικό προς το παρόν... αλλά έχουμε πάλι πρόσβαση!

Υπομονή.
Θα δείτε και άλλες αλλαγές σύντομα, ελπίζουμε προς το καλύτερο.
Αλλά πριν γίνουν αυτές οι αλλαγές πρέπει να γυρίσουμε λίγο προς τα πίσω.

H νέα vbulletin δεν υποστηρίζει την παλιά σύνταξη των πινάκων, Γιώργο. Στο 1ο post της 9705 που είχαμε κάποιους μαζεμένους, τους είχα διορθώσει... -bye-

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στα notification msgs όταν θέλεις να κοπιάρεις κείμενο, αντιγράφει μόνο έως το enter ή το smilly...

Για 5-6 σειρές και 2-3 smillies πρέπει να κάνεις καμιά δεκαριά copy/paste.

(χρησιμοποιώ το blue skin)

Fixed! Thanx! :a0210:

(Μπράβο Θανάση και χρόνια πολλά! Σε ξέχασα βρε! :music-smiley-005:)

Μιας που πιάσαμε τα notifications...γιατι δεν αλλάζετε το χρωματάκι σε κάτι μπορντοροδοκεραμιδοκόκκινο οταν υπάρχει νέο μήνυμα; Στο Grey τουλάχιστον δεν τραβάει καθόλου το μάτι το τωρινό χρώμα.

Requests, requests...

Γίνεται να μπει η δυνατότητα auto merge (Prevent Doubleposting mod); Θα μας γλιτώσει απο πολλά edits για προσθήκες και θα ελαφρύνει και λίγο τον server.

Τι ακριβώς είναι αυτό; Που τα μαθαίνετα αυτά ρε παιδιά; Υπάρχει καμιά σχολή για αρχάριους ή γέρους σαν και μένα που άργησαν να ασχοληθούν με το άθλημα;:flipout:

Τι ακριβώς είναι αυτό; Που τα μαθαίνετα αυτά ρε παιδιά; Υπάρχει καμιά σχολή για αρχάριους ή γέρους σαν και μένα που άργησαν να ασχοληθούν με το άθλημα;:flipout:

Το auto-merge το έχω σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ και χρησιμοποιεί vBulletin.
Όταν γράφω ένα μήνυμα και μετα απο 5 λεπτά π.χ. γράψω ένα δεύτερο στο ίδιο θέμα (χωρίς να παρεμβληθεί μήνυμα απο άλλο μέλος ) το mod αυτό ενώνει τα δύο μηνύματα σε ένα. Το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται κάπως έτσι.

Αφορμή για να το ζητήσω ήταν δύο διαδοχικά μηνύματα της μίας γραμμής απο το ίδιο μέλος. Αυτό που με χάλασε δεν ήταν το μήκος του μηνύματος αλλα η...έκταση της υπογραφής. Αυτές οι δύο γραμμές έπιασαν μισή οθόνη.

Το auto-merge το έχω σε ένα άλλο forum που παρακολουθώ και χρησιμοποιεί vBulletin.
Όταν γράφω ένα μήνυμα και μετα απο 5 λεπτά π.χ. γράψω ένα δεύτερο στο ίδιο θέμα (χωρίς να παρεμβληθεί μήνυμα απο άλλο μέλος ) το mod αυτό ενώνει τα δύο μηνύματα σε ένα. Το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται κάπως έτσι.

Αφορμή για να το ζητήσω ήταν δύο διαδοχικά μηνύματα της μίας γραμμής απο το ίδιο μέλος. Αυτό που με χάλασε δεν ήταν το μήκος του μηνύματος αλλα η...έκταση της υπογραφής. Αυτές οι δύο γραμμές έπιασαν μισή οθόνη.

Ναι το είδα, θα συμφωνήσω μαζί σου, φαίνεται να είναι καλύτερο αυτό. Απ την άλλη να ρωτήσω κάτι; Οταν θέλω να κάνω edit σε ένα μήνυμα αν θυμάμαι καλά έχω χρονικό περιθώριο 10 λεπτά έτσι δεν είναι; Αρα απ όταν ποστάρω εγώ, να υποθέσω ότι μεσολαβεί ο ίδιος χρόνος μέχρι κάποιο μέλος να δει το ποστ μου, ώστε να μπορώ να το διορθώσω στο παράθυρο των 10 λεπτών;

Και γω που νόμιζα οτι ήμουν τυχερός οταν δέχτηκε το σύστημα υπογραφή 5px μεγαλύτερη απο το όριο :p

Κατι άλλο: υπάρχει τρόπος να μην ξεκινούν αυτόματα τα βίντεο του Youtube; Ανοίγω συνήθως αρκετές σελίδες ταυτόχρονα και ψάχνω πανικόβλητος απο που ακούγεται η φωνή. Να μην πω για ένα θέμα με 7-8 βιντεοκλίπ που γονάτισε τον Η/Υ.

Προφανώς έχει περάσει με bbcodes...
Σίγουρα δεν είναι εμφανίσιμο το να έχεις μία γραμμή κείμενο και από κάτω μία οθόνη εικόνα.

Τα videos δεν ξεκινάνε από μόνα τους. Αν ήταν έτσι δεν θα πατούσε κανείς στην κατηγορία "Video Clips" :smile:

Τα videos δεν ξεκινάνε από μόνα τους. Αν ήταν έτσι δεν θα πατούσε κανείς στην κατηγορία "Video Clips" :smile:
Παλιότερα δεν ξεκινούσαν μόνα τους. Εδω και 10 μέρες άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες :smile:
Στο ΥΤ έχω καιρό να αλλάξω ρυθμίσεις. Θα ψάξω μήπως και φταίει κάποιο addon του FF

Κάτι έχει πάει στραβά. Πάντως δεν είναι θέμα της πλατφόρμας.
Σίγουρα όμως δεν σε ζηλεύω! :p

Παιδιά συγγνώμη αλλά θα αναφερθώ για μια ακόμα φορά στην απαράδεκτη κατάσταση του στυλ "πατάω να δω την τελευταία απάντηση, πάω και φτιάχνω καφέ κι άμα είμαι τυχερός έχει φορτώσει η σελίδα". Εχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικούς browser κι η κατάσταση η ίδια, το ότι είχα καιρό να αναφερθώ δεν σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα, αλλά έχει βαρεθεί κι αυτή η κακομοίρα η γυναίκα μου να μ ακούει κάθε τόσο να βρίζω επειδή αργεί να φορτώσει σελίδα. Δε λέω ότι είναι μόνιμη κατάσταση, αλλά 6 ή 7 στις 10 φορές αργεί απελπιστικά, τώρα πριν λίγο μου έγραψε και τέλος ορίου χρόνου φόρτωσης σελίδας, παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μόνο στο φόρουμ μας συμβαίνει, οπουδήποτε αλλού αλλάζω σελίδα μια χαρά, ταχύτητα έχω γύρω στα 9Mbps, δεν μπορεί κάτι επιβαρύνει πολύ το φόρουμ, την έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση, δεκτές λύσεις που ίσως μου διαφεύγουν, δεν είμαι δα και ιδιοφυϊα στους υπολογιστές οπότε μπορεί να μου διαφεύγει και κάτι. Αλήθεια εσείς έχετε με τέτοια συχνότητα καθυστέρηση στη φόρτωση σελίδας;