The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Εγω παντως δεν εχω τετοιο προβλημα.Ολες τις ωρες της ημερας σερνεται ετσι ?

Από τότε που άλλαξε η πλατφόρμα του φόρουμ είναι το μόνιμο πρόβλημά μου, πριν λίγο άνοιξα δύο νήματα σχεδόν αμέσως, σε δέκα λεπτά μπορεί πάλι να μου κάνει το ίδιο, εκεί που είναι τραγική η κατάσταση είναι αν θέλω να διαβάσω παλιά νήματα, εκεί σχεδόν πάντα λήγει ο χρόνος φόρτωσης. Ναι όλες τις ώρες είναι έτσι, τουλάχιστον τα ΣΚ που δεν δουλεύω γιατί τις καθημερινές ανοίγω τα βράδια, το θέμα είναι ότι για να σου δώσω ακριβή εικόνα, σχεδόν τις μισές φορές αργεί, τις υπόλοιπες ανοίγει στο τσακ μπαμ, αλλά πριν γίνουν οι αλλαγές στο φόρουμ δεν το χα αυτό το πρόβλημα.

Μπορώ να λύσω κάπως το πρόβλημα βάζοντας το Adblock να μπλοκάρει τα διάφορα εικονίδια facebook, google και δεν συμμαζεύεται αλλα έτσι χάνω τα εικονίδια στον επεξεργαστή κειμένου.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι η ταχύτητα φόρτωσης του advanced editor: ανοίγει η σελίδα, βλέπω το κείμενο και μόλις πάω να γράψω η σελίδα ξαναφορτώνει με διαφορετικά fonts! To τι μπινελίκια έχω ρίξει όταν είμαι στα όρια επεξεργασίας του μηνύματος, δε λέγεται! Πραγματικά τέτοιες καθυστερήσεις δεν βλέπω σε κανένα άλλο forum.

Μπορώ να λύσω κάπως το πρόβλημα βάζοντας το Adblock να μπλοκάρει τα διάφορα εικονίδια facebook, google και δεν συμμαζεύεται αλλα έτσι χάνω τα εικονίδια στον επεξεργαστή κειμένου.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι η ταχύτητα φόρτωσης του advanced editor: ανοίγει η σελίδα, βλέπω το κείμενο και μόλις πάω να γράψω η σελίδα ξαναφορτώνει με διαφορετικά fonts! To τι μπινελίκια έχω ρίξει όταν είμαι στα όρια επεξεργασίας του μηνύματος, δε λέγεται! Πραγματικά τέτοιες καθυστερήσεις δεν βλέπω σε κανένα άλλο forum.

Ετσι ακριβώς . Ασε που καθυστερεί να εμφανιστεί κι ο κέρσορας και ψάχνεις να βρείς που θα γράψεις ή θα διορθώσεις.

Παιδιά για να το λέω συμβαίνει, ειδάλλως δεν θα υπήρχε λόγος, είχα ξαναναφερθεί στο ίδιο θέμα πριν κάτι μήνες, είπα δεν μπορεί θα φτιάξει κι έκανα υπομονή, όμως δεν έχει αλλάξει κάτι, ξαναλέω πως όχι πάντα, αλλά συμβαίνει σε ποσοστό να πω 50%, όταν πάω να πατήσω στο μπλε κουτάκι που δείχνει το τελευταίο ποστ, να κάνει τόση ώρα να ανοίξει που πολλές φορές βγάζει λήξη χρονικού όριο φόρτωσης σελίδας, στην καλύτερη βλέπω την κλεψύδρα να γυρίζει για πάνω από 20 δεύτερα, έχει γίνει ατάκα πλέον και την έχει μάθει κι η γυναίκα μου να λέω "αμάν μ αυτό το φόρουμ, τι κάνανε και το %#&$#* έτσι; Να πω ότι έχω πρόβλημα στον υπολογιστή, ή στο ίντερνετ ή στον browser δεν μπορώ καθότι οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο τον ανοίγω αμέσως, μόνο στο φόρουμ μας έχω αυτά τα κολλήματα, τώρα αν κάνω κάτι εγώ λάθος ευπρόσδεκτες όπως ξαναείπα λύσεις και προτάσεις, κάποια στιγμή θα το τραβήξω βίντεο και θα το ανεβάσω να δείτε τι ακριβώς εννοώ. Επίσης να ξανασημειώσω ότι το χειρότερο είναι σε παλιά νήματα, όταν πάω να διαβάσω κάτι παλιό εκεί πραγματικά μου βγαίνει η πίστη, τις περισσότερες δεν τις φορτώνει καν, συνέχεια λήγει ο χρόνος φόρτωσης, τι να πω, αν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα απ αυτά...

Παιδιά για να το λέω συμβαίνει, ειδάλλως δεν θα υπήρχε λόγος,

δεν σε αμφισβητεί κανείς.
Τί να κάνουμε όμως όλοι,τόσοι όσοι δεν το παρατηρούν.
Συνεπώς κάτι παίζει με τη σύνδεσή σου

δεν σε αμφισβητεί κανείς.
Τί να κάνουμε όμως όλοι,τόσοι όσοι δεν το παρατηρούν.
Συνεπώς κάτι παίζει με τη σύνδεσή σου

Εχω όπως προείπα 9Mbps, σε άλλες σελίδες δεν μου το κάνει και γιατί έχει το ίδιο πρόβλημα ο Kostas_Y; Εκτός αν το φόρουμ απαιτεί πλέον πάνω από 10Mbps, είπα όμως ότι δεν το κάνει πάντα, εσείς όταν πάτε να διαβάσετε παλιότερα ποστ σας τα ανοίγει αμέσως;

Ετσι ακριβώς . Ασε που καθυστερεί να εμφανιστεί κι ο κέρσορας και ψάχνεις να βρείς που θα γράψεις ή θα διορθώσεις.

Αυτό με τον κέρσορα τώρα τελευταία το παρατήρησα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Η γραμμή τρέχει κανονικά, δεν ξέρω μήπως κάνει μυστήριο traffic shaping η Wind...

εγω δουλεύω με 2ΜΒΡS και ψιλοπροβληματική γραμμή
και laptop 6ετίας συμπληρωμένα

Αυτό με τον κέρσορα τώρα τελευταία το παρατήρησα.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Η γραμμή τρέχει κανονικά, δεν ξέρω μήπως κάνει μυστήριο traffic shaping η Wind...

soft machine
softs
bundles

steely dan πιό πριν

Δεν έχω ιδέα παιδιά τι είναι αυτά. Τι ακριβώς είναι, τι κάνουν και πως μπορώ εγώ να τα χρησιμοποιήσω;

Παιδια και εγω εχω θεμα με την ταχύτητα στην πλοήγηση μεσα στο φορουμ.
Το κανει αρκετες μερες σε σημειο οταν χανω την υπομονή μου να το παραταω και να το πιανω αργοτερα .
Δεν συμβαίνει παντα αλλα τελευταίως ολο και πιο συχνα.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει σχέση με το που βρίσκεται ο server του avclub και το πως δρομολογεί ο κάθε provider την κίνηση προς τον server. Είχα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν με hol και ένα άλλο site. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το forum, οπότε μπαίνω από υπολογιστή (τις περισσότερες φορές μπαίνω με tapatalk) και χρησιμοποιώ otenet.