The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει σχέση με το που βρίσκεται ο server του avclub και το πως δρομολογεί ο κάθε provider την κίνηση προς τον server. Είχα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν με hol και ένα άλλο site. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το forum, οπότε μπαίνω από υπολογιστή (τις περισσότερες φορές μπαίνω με tapatalk) και χρησιμοποιώ otenet.

Κάτι τέτοιο έχω αρχίσει να υποπτεύομαι, βλέποντας οτι δεν είναι γενικό το πρόβλημα.

Κάτι τέτοιο έχω αρχίσει να υποπτεύομαι, βλέποντας οτι δεν είναι γενικό το πρόβλημα.

Να ναι σύμπτωση ότι κι εγώ hol έχω; Γιατί όμως πριν αλλάξει η πλατφόρμα δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα αφού και τότε hol είχα;

Μπορώ να λύσω κάπως το πρόβλημα βάζοντας το Adblock να μπλοκάρει τα διάφορα εικονίδια facebook, google και δεν συμμαζεύεται αλλα έτσι χάνω τα εικονίδια στον επεξεργαστή κειμένου.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι η ταχύτητα φόρτωσης του advanced editor: ανοίγει η σελίδα, βλέπω το κείμενο και μόλις πάω να γράψω η σελίδα ξαναφορτώνει με διαφορετικά fonts! To τι μπινελίκια έχω ρίξει όταν είμαι στα όρια επεξεργασίας του μηνύματος, δε λέγεται! Πραγματικά τέτοιες καθυστερήσεις δεν βλέπω σε κανένα άλλο forum.

κώστα χρόνια πολλά. και εγώ από το σπίτι με wind είμαι (αθήνα) και δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα. από ubuntu κυρίως οταν πάω να κάνω επεξεργσία μηνύματος βλέπω κάποιες φορές στιγμαία μεγάλα γράμματα στο μήνυμα που έχω γράψει αλλά αμέσως πάνε στα κανονικά του φόρουμ και μπορώ να κάνω διόρθωση.

Κάντε και οι υπόλοιποι ένα tracert στο cmd....
Εμένα αν και δεν αργεί καθόλου,
παρατηρώ ότι 69 ms τρώει στο να με κάνει redirect από το http://reverse.avclub.gr (εμπρός...πίσω!)
Δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε αυτό;
Δημήτρη,εάν θέλεις σου στέλνω όλα τα στοιχεία.

Σε Windows: Accesories>Command prompt και στο παράθυρο που ανοίγει γράφεις tracert www.avclub.gr

Θα το δοκιμάσω σπίτι Κώστα σ ευχαριστώ, τώρα είμαι σπίτι στου κουνιάδου μου και τις ανοίγει μια χαρά τις σελίδες, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στο laptop; Ξέχασα να σας πω ότι μόνο λαπιτόπι έχω σπίτι σχετικά παλιό (8ετίας) και με αργά θα έλεγα χαρακτηριστικά.

Θα το δοκιμάσω σπίτι Κώστα σ ευχαριστώ, τώρα είμαι σπίτι στου κουνιάδου μου και τις ανοίγει μια χαρά τις σελίδες, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στο laptop; Ξέχασα να σας πω ότι μόνο λαπιτόπι έχω σπίτι σχετικά παλιό (8ετίας) και με αργά θα έλεγα χαρακτηριστικά.

Μακάρι να ήξερα τι φταίει τελικά. Το δικό μου έχει διπηρυνο επεξεργαστή στα 2Ghz και μνήμη 2GB αλλα πάλι, όταν άνοιξα το παράθυρο για να ανεβάσω φωτογραφίες πριν λίγο, ο επεξεργαστής ανέβασε στροφές σαν να έπαιζε ταινία HD.

Έκανα traceroute απο 3 υπολογιστές και όλοι βγάζουν πολλά time outs. Απο OTEnet πρέπει να δουλεύει καλύτερα.

Μακάρι να ήξερα τι φταίει τελικά. Το δικό μου έχει διπηρυνο επεξεργαστή στα 2Ghz και μνήμη 2GB αλλα πάλι, όταν άνοιξα το παράθυρο για να ανεβάσω φωτογραφίες πριν λίγο, ο επεξεργαστής ανέβασε στροφές σαν να έπαιζε ταινία HD.

Έκανα traceroute απο 3 υπολογιστές και όλοι βγάζουν πολλά time outs. Απο OTEnet πρέπει να δουλεύει καλύτερα.

Διπύρηνο είναι και μένα στα 2.3 Ghz με Ram όμως στο 1gb, γενικώς όμως έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι και τον browser για να ανοίξω καθυστερεί, καμιά φορά νομίζω ότι δεν πατήθηκε το κουμπί γιατί μέχρι να την πετάξει τη σελίδα περνάνε και 4 με 5 δευτερόλεπτα.

Στο cmd κάντε και ένα Ping τεστ με τον πάροχο σας όπως και ένα tracert με την ιστοσελίδα του.Παρατηρείστε εάν υπάρχει κάπου πρόβλημα (>100 Ms).
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φταίει ο πάροχος.

Το πρόβλημα νομίζω έιναι κάπου στη μέση: και το forum έχει γίνει πιο βαρύ μετα την αναβάθμιση και οι γραμμές των ISPs ειναι μερικές φορές προβληματικές.

Στην περίπτωση μου, φαίνεται να έχει πρόβλημα η γραμμή της Wind με πολλά time outs όμως σε άλλα fora, όπως αυτό του XBMC π.χ., δεν έχω καθυστερήσεις.
Και μια που το' φερε η κουβέντα, πολύ καλό το MyBB που χρησιμοποιεί το forum.xbmc.org

Στην καλύτερη για να μεταβείς στην κεντρική σελίδα του forum το γρηγορότερο δυνατό χρειάζεσαι περίπου 2 mbit.
Φυσικά παίζει ρόλο και ο φόρτος του server.

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και πιο συχνά το παρακάτω σενάριο:

- Κάνω πολλαπλή παραθεση για να απαντήσω σε 2-3 μηνύματα.

- Την επόμενη φορά που θέλω να γράψω απάντηση με απλή παράθεση στο ίδιο θέμα, εκτός απο το μήνυμα στο οποίο απαντώ, εμφανίζονται στον editor και μερικά (ή και όλα) απο τα μηνύματα της προηγούμενες πολλαπλής παράθεσης.

Σχεδόν ποτέ δεν κάνω logout και το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και αν κλείσω την καρτέλα του φόρουμ στον Firefox.

Τι συμβαίνει άραγε; :chinscratch:

Επίσης ακόμη δεν έχει φτιαχτεί, αν βέβαια είναι δυνατόν, το κουμπί "γρήγορη επιλογή κατηγορίας" όταν το πατάς να είναι επιλεγμένο το νήμα που είσαι, ώστε να μπορείς να μετακινηθείς εύκολα στα γειτονικά ή στην ίδια κατηγορία και όχι να πρέπει να κατέβεις όλο ο κυλιόμενο μενού. Όπως δηλαδή ήταν παλιά...

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνει όλο και πιο συχνά το παρακάτω σενάριο:

- Κάνω πολλαπλή παραθεση για να απαντήσω σε 2-3 μηνύματα.

- Την επόμενη φορά που θέλω να γράψω απάντηση με απλή παράθεση στο ίδιο θέμα, εκτός απο το μήνυμα στο οποίο απαντώ, εμφανίζονται στον editor και μερικά (ή και όλα) απο τα μηνύματα της προηγούμενες πολλαπλής παράθεσης.

It's not a bug, it's a feature. :p
Ο editor κάνει auto save ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αυτό έχει σαν καλό ότι μπορείς να σώσεις το μήνυμά σου σε περίπτωση που κλείσεις κατά λάθος τον browser ή "σκάσει" (βγάζει ένα link "restore auto saved text" ή κάτι τέτοιο).
Έτσι, την επόμενη φορά που θα πας να απαντήσεις στο ίδιο thread, αν δεν έχεις καθαρίσει τα cookies σου (δεν έχεις κάνει logout) το εμφανίζει.

Επίσης ακόμη δεν έχει φτιαχτεί, αν βέβαια είναι δυνατόν, το κουμπί "γρήγορη επιλογή κατηγορίας" όταν το πατάς να είναι επιλεγμένο το νήμα που είσαι, ώστε να μπορείς να μετακινηθείς εύκολα στα γειτονικά ή στην ίδια κατηγορία και όχι να πρέπει να κατέβεις όλο ο κυλιόμενο μενού. Όπως δηλαδή ήταν παλιά...

Στην καινούργια έκδοση δεν είναι έτσι ούτε μπορεί να φτιαχτεί.
Έχεις βέβαια τα breadcrumbs στην κορυφή, που μπορείς να πας ένα βήμα πίσω στις κατηγορίες. :smile:

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

It's not a bug, it's a feature. :p
Ο editor κάνει auto save ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αυτό έχει σαν καλό ότι μπορείς να σώσεις το μήνυμά σου σε περίπτωση που κλείσεις κατά λάθος τον browser ή "σκάσει" (βγάζει ένα link "restore auto saved text" ή κάτι τέτοιο).
Έτσι, την επόμενη φορά που θα πας να απαντήσεις στο ίδιο thread, αν δεν έχεις καθαρίσει τα cookies σου (δεν έχεις κάνει logout) το εμφανίζει.

It's not a feature, it's a bug :D

Άν έφταιγε το auto save δεν θα έπρεπε να βγάζει και απλές παραθέσεις; Το πρόβλημα είναι οτι φαίνεται να μην φεύγουν τα checkmarks απο τα μηνύματα που μαρκάρω για πολλαπλή παράθεση με αποτέλεσμα να μου τα ξαναβγάζει όταν απαντώ σε κάτι άλλο.

Το όλο πρόβλημα δημιουργείται από το auto save.
Δυστυχώς σε αυτά τα πράγματα, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να απενεργοποιηθεί. :smile: