The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

ποια εκδοση του tapatalk εχετε? εγω ειμαι στην 4 και δουλευει μια χαρα τόσο η mobile όσο και η tablet version.

ps. δοκιμάστε να καθαρίσετε την cache της εφαρμογης (οι androidαδες)

εγω εχω προβλημα... δεν μπαινω με Tapatalk 4 με τιποτα...

καθαρισα και την cache...

Κάλα το tapatalk γενικώς είναι ολίγον τι προβληματικό...αυτές τις μέρες οο servers του τραβαγαν κάτι ζόρια.

Στο mobile theme πάλι, έχω το παρακάτω πρόβλημα: Όταν βγάζω λίστα νέων μηνυμάτων με το "What's new", δεν λειτουργούν τα links των κατηγοριών.

Ένα παράδειγμα: στο παρακάτω screenshot, ενώ στην status bar του Firefox φαίνεται κανονικά το URL της κατηγορίας LCD & LED-LCD TV, όταν κάνω κλικ στο λίνκ, πηγαίνω στο θέμα Sony W805/807 αντί να βγω στην κατηγορία.

sshot.gif

για δοκίμασε τωρα... θελει λιγο χειρουργικη ακρίβεια αλλα ετσι ειναι το mobile style!

Μια απο τα ίδια, δυστυχώς.
Χειρουργική ακρίβεια δεν χρειάζεται, σε 15αρα οθόνη laptop δουλεύω :)

Ξέχασα να γράψω οτι αν κάνω "Open in new tab\window" ανοίγει κανονική η κατηγορία. Απο addons που ίσως το επηρεάζουν έχω μόνο το Tab Mix+

Έγινε καμιά άλλη αλλαγή στο mobile; Διαφορετικό μου φαίνεται...

ναι έγιναν καποιες. δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα του vbulletin mobile style και συμβαίνει και σε αλλα forums απ'οσο έψαξα. Αν εχει πέσει κάποιο στην αντίληψή σου που δουλεύει, στείλε μου ενα πμ να κανω μια ερευνα.

ps. σε 15αρα δουλευεις το mobile style??? :D

Μια ερωτηση προς τους admin, το tapatalk pro, το υποστηριζει το avclub ή να μην μπω σε περιττα εξοδα; Ευχαριστω προκαταβολικα.

με την τζάμπα έκδοση του tapatalk για android μπαίνω σχεδόν ένα μήνα τώρα. Δεν έχεις πρόβλημα.
Από την άλλη μου κάνει νερά η Mobile version όταν είμαι εκτός δικτύου wifi !?!?!? Όταν συνδέομαι μέσω του δικτύου κινητής cosmote δε μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η χρηση θα γινεται με ipad εντος σπιτιου. Μ εχει βολεψει το tapatalk και ελεγα μηπως προτιμουσα την pro εκδοση αντι για την απλη. Στο κινητο με ios με το απλο tapatalk που εχω δεν εχω παρατηρησει θεμα οταν συνδεομαι με 3g.

όχι εμένα η moblie version μέσω του browser του samsung s3 μου κάνει τα χαζά.
Γιατί σε ενδιαφέρει αν επιτρέπεται η με πληρωμή έκδοση του tapatalk? έχει κάτι περισσότερο από τη δωρεάν?

Ελεγα να βαλω την hd ή την pro γιατι ειναι optimized για το ipad, ενω η απλη στην ουσια επειδη ειναι για κινητα αναγκαστικα απλωνει στο ipad και δεν φαινεται τοσο ωραια οσο στο κινητο.