The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Ανεβαζω στο Manage attachments εικονες και μου τις βγαζει με ενα ερωτηματικο.

Την πρωτη φορα που τις ανεβασα ηταν JPG. Τις μετετρεψα σε BMP και τις ξανανεβασα.
Δεν τις δεχτηκε ολες ξεπερνουσαν τα 244 Kb (γιατι μικρυνατε το μεγεθος ρε παιδια ?).
Τις μετετρεψα σε PNG ..... παλι τα ιδια. Εβγαζε ερωτηματικο.

Οι εικονες (ως PNG) ηταν μεγεθους μεχρι 230 Kb (577 x 577 pixels) και δεν δεχτηκε καμια.

Last edited:
Ανεβαζω στο Manage attachments εικονες και μου τις βγαζει με ενα ερωτηματικο.

Την πρωτη φορα που τις ανεβασα ηταν JPG. Τις μετετρεψα σε BMP και τις ξανανεβασα.
Δεν τις δεχτηκε ολες ξεπερνουσαν τα 244 Kb (γιατι μικρυνατε το μεγεθος ρε παιδια ?).
Τις μετετρεψα σε PNG ..... παλι τα ιδια. Εβγαζε ερωτηματικο.

Οι εικονες (ως PNG) ηταν μεγεθους μεχρι 230 Kb (577 x 577 pixels) και δεν δεχτηκε καμια.

Επίσης το ίδιο, θέλω να ανεβάσω εδώ εικόνα.
Ο deepbluesky τα κατάφερε που βρίσκεται στο εξωτερικό (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

Πατησα submit message 4 φορες ... και το mail μου δεν εμφανιζεται στα sent items.
Απο το Quick Reply με παταει στο Go Advanced και εκει με στριμωχνει. Οτι και να
πατησω με ξαναπεταει στο Go Advanced χωρις να βγαζει το γνωστο Ok αποστολης.

Θα δω αν το ελαβε ο παραληπτης (και απλως δεν φαινεται στα sent items).

Last edited:
Επίσης το ίδιο, θέλω να ανεβάσω εδώ εικόνα.
Ο deepbluesky τα κατάφερε που βρίσκεται στο εξωτερικό (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

το προβλημα με το ανέβασμα των εικόνων έχει λυθεί. Ανεβαστε ότι αναλυση θελετε τωρα, η πλατοφορμα θα την δεχθει κανονικα.

Το νέο κουμπί για το facebook σε firefox δεν δουλευει.Σε IE και opera δουλεύει κανονικά.

Δοκιμασα σε firefox και μου δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε με απενεργοποιημενα τα extensions.

η λιστα εχει απενεργοποιηθει στα πλαισια των μέτρων που εχουμε λαβει περι anti-spamming.

Στη κεντρική σελίδα βλέπω σπαμ ρώσικες διαφημίσεις.
Είναι δικό μου πρόβλημα ή έχει συμβεί κάτι με την ιστοσελίδα; Δε μπορώ πλέον να πλοηγηθω μέσω Firefox, αυτή τη στιγμή γράφω από Tapatalk.

Yπαρχει κανα προβλημα (lag η timeout) με το δικτυο σημερα ?

(εχω ψιλογονατισει ... ψαχνει συνεχεια το google.gr ... η δεν το βρισκει καθολου.
Το ιδιο και με ολα τα αλλα sites .... επισης, το ιδιο και μεσα απο τον IE)

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Στη κεντρική σελίδα βλέπω σπαμ ρώσικες διαφημίσεις.
Είναι δικό μου πρόβλημα ή έχει συμβεί κάτι με την ιστοσελίδα; Δε μπορώ πλέον να πλοηγηθω μέσω Firefox, αυτή τη στιγμή γράφω από Tapatalk.

για κοιτάξου με κανα anti-malware!

Για να δίνουμε και feedback, στον υπολογιστή έτρεχε NortonIS και έγινε και antimalware έλεγχος με άλλο πρόγραμμα.
Τελικά υπέυθυνο για τη δυσλειτουργία που αναφέρω είναι το πρόσθετο του Ace Stream στον Firefox.
Για όσο είναι ενεργό, στη κεντρική σελίδα του log-in και του control panel χρήστη, βγαίνουν μέσα στο πλαίσιο οι ρώσικες διαφημίσεις.