The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Ειχα προβλημα χθες, να στειλω απαντηση (οπουδηποτε).

"This forum requires that you wait 4 seconds between posts. Please try again in 2298 seconds." :blink:

Δεν μπορουσα να ποσταρω απαντηση (οσες φορες και αν πατησα post quick reply) ...

Τι ειδους ποινη ειναι αυτη ? :p

Ειχα προβλημα χθες, να στειλω απαντηση (οπουδηποτε).

"This forum requires that you wait 4 seconds between posts. Please try again in 2298 seconds." :blink:

Δεν μπορουσα να ποσταρω απαντηση (οσες φορες και αν πατησα post quick reply) ...

Τι ειδους ποινη ειναι αυτη ? :p

παλι σε χρονοδινες ταξιδευες? :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σε Opera browser έχει συχνά θέματα (δεν δείχνει το περιεχόμενο)

εχεις ενεργοποιημενα adblockers?

Παιδιά συνεχίζει και βγαίνει η διαφημιστικη αφίσα για την έκθεση ακουστικών πριν κάνω log in, θυμίστε μου τι πρέπει να κάνω να σταματήσει να βγαίνει αυτό το πράγμα, ευχαριστώ.

Α οκ γιατι θυμαμαι περυσι κατι αναλογο ειχε συμβει κι επρεπε να κανω μια διαδικασια που ουτε που τη θυμαμαι, ευχαριστω.

Εδώ και 2-3 μέρες παρουσιάστηκε το πρόβλημα ότι στα ενημερωτικά μηνύματα των συνδρομών μου στο AVClub δεν είναι ενεργά τα links των θεμάτων και για να διαβάσω ένα απ' αυτά πρέπει να φωτίσω όλο το link και να το ανοίξω είτε σε νέο παράθυρο είτε σε καρτέλα.

Πως διορθώνεται το πρόβλημα;

Λαμβάνω τα mail μέσω gmail και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, τα links ανοίγουν κανονικά. Δοκίμασε απο άλλο mail client.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση στον προβληματισμό μου.

Ίσως δεν διατύπωσα σωστά το πρόβλημα και θα προσπαθήσω πάλι. Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν από 3-4 μέρες στα ενημερωτικά μηνύματα που έρχονται στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση (gmail), από τα μεσάνυχτα και μετά, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας, για τις συνδρομές σε θέματα που έχω στο AVClub και μόνο, και όχι στα αντίστοιχα που έρχονται από άλλα fora. Δηλαδή, στα ενημερωτικά που έρχονται από το AVClub, τα links των νημάτων που είμαι συνδρομητής εμφανίζονται με μαύρα στοιχεία (fonts) και όχι μπλε (ενεργά), ώστε να πατάω και να ανοίγει το αντίστοιχο νήμα.

Έσβησα την cashe του chrome της προηγούμενης βδομάδας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Άλλαξα browser (από chrome σε Mozilla, IE) αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Παραθέτω αυτούσιο το τελευταίο μήνυμα που πήρα, για το δικό σου post, όπου το link εμφανίζεται με μαύρα και όχι μπλε στοιχεία, δηλαδή δεν είναι ενεργό.

Dear makfil,

sfortis has just replied to a thread you have subscribed to entitled - The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ - in the Ανακοινώσεις / Ερωτήσεις forum of AVClub.

This thread is located at:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/87091-The-new-AVClub-Bugs-feature-requests-%CE%BA%CF%84%CE%BB?goto=newpost

Here is the message that has just been posted:
Λαμβάνω τα mail μέσω gmail και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, τα links ανοίγουν κανονικά. Δοκίμασε απο άλλο mail client.

There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again.

All the best,
AVClub

οχι το κατάλαβα το προβλημά σου, μια χαρά το διατύπωσες. παράξενο ομως... δοκίμασα τωρα παλι και τα λινκς εμφανιζονται κανονικα στο mail που λαμβανω!

Παντως υπευθυνος για να κανει parse το url και να το κανει link ειναι ο client, οποτε κατι γινεται στην μεριά σου. Προωθησέ το mail στο [email protected] να δω πως το βλεπω και εγω.

2014-12-05_11-11-20.png

@sfortis
Προώθησα το mail αυτούσιο και αν πρόκειται να το δημοσιοποιήσεις, παρακαλώ να αφαιρέσεις τα στοιχεία ταυτοποίησης.

Το πρόβλημα παραμένει και επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα από το AVClub.

Αν σκέφτεστε κάτι, βοηθείστε, γιατί όλη η διαδικασία είναι πολύ σπαστική.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

@sfortis
Προώθησα το mail αυτούσιο και αν πρόκειται να το δημοσιοποιήσεις, παρακαλώ να αφαιρέσεις τα στοιχεία ταυτοποίησης.

Το πρόβλημα παραμένει και επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα από το AVClub.

Αν σκέφτεστε κάτι, βοηθείστε, γιατί όλη η διαδικασία είναι πολύ σπαστική.

οπως φαντάστηκα, μια χαρά τα βλεπω τα links και στο mail που εστειλες. Φαντάζομαι οτι καποιο malware η κατι τέτοιο ισως εχει το pc σου, για ψάξτο λίγο, είναι ύποπτη συμπεριφορά!

2014-12-05_15-33-15.png

Ακολούθησα τη συμβουλή σου, έτρεξα το malware, βρήκε 2 σοβαρές απειλές και 17 μη σοβαρές, τις διέγραψε, έκανε επανεκκίνηση και περίμενα, με ανυπομονησία, το πρώτο μήνυμα που θα ερχόταν από το AVClub, αλλά, φευ, ... πάλι τα ίδια.