The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Επανέρχομαι στο πρόβλημά μου, ζητώντας βοήθεια σ´αυτό που έχω επισημάνει.
Μετά από πολλές προσπάθειες, διαπίστωσα ότι τα ενημερωτικά μηνύματα από το forum έχουν ένα χαρακτηριστικό που δεν έχουν τα αντίστοιχα από άλλα fora.
Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο του AVClub εμφανίζεται μια μπάρα για μετάφραση του μηνύματος. Αυτή εμφανίζεται σε κάθε νέο μήνυμα ακόμη και όταν τη διαγράφω από το προηγούμενο. Ίσως έχει μπει με κάποια ρύθμιση στον chrome (άθελά μου, προφανώς) αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να τη διαγράψω οριστικά, ώστε να ελέγξω αν αυτή προκαλεί το πρόβλημα.

Κάποια βοήθεια;

Attachments

• AVClub.JPG
    AVClub.JPG
    84.5 KB · Views: 104
Ένας "μπακαλίστικος" τρόπος για να μην βγαίνει η μπάρα μετάφρασης είναι το Gmail και το μήνυμα να "μιλάνε" την ίδια γλώσσα. Αν το μήνυμα είναι στα αγγλικά όπως οι ειδοποιήσεις του AVClub, πρέπει και η γλώσσα στις γενικές ρυθμίσεις του Gmail να είναι Αγγλικά.

Ευχαριστώ για τη συνεχίζόμενη βοήθεια στον πρόβλημά μου αλλά αν και γύρισα τη γλώσσα στα αγγλικά και σταμάτησε να εμφανίζεται η μπάρα μετάφρασης, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και νομίζω πλέον ότι δεν ήταν αυτή η αιτία, όπως θεώρησα χθες.
Άλλωστε, λειτουργούσε κανονικά και με ελληνικά μέχρι πριν από μια βδομάδα περίπου.

Κάτι άλλο φταίει και δεν μπορώ να το βρω.

Δεν φταιει κατι σε εσενα αποτι φαινεται. Ειναι προβλημα το gmail που για καποιο λογο δεν αναγνωριζει τα links. Τωρα που μπηκα και εμενα ετσι τα εμφανιζει.
Στειλε feedback (εστειλα και εγω) να το δει η google.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διαβασα οτι το προβλημα λυνεται αν προσθέσεις τον αποστολέα στα contact σου ([email protected]) δοκίμασε το και κοίτα το επόμενο mail που θα λαβεις θα εχει links.

Έστειλα χθες feedback αλλά, όπως λένε, δεν περιμένω απάντηση και μάλιστα άμεσα.
Με τη δική σου περίπτωση αλλά και του Κώστα, έστω και στο tablet, αποδεικνύεται ότι φταίει το gmail, αλλά, διερωτώμαι, γιατί μόνο στα μηνύματα του AVClub;

Για την προσθήκη, εννοείς στις επαφές μου στο gmail;

Παθών κι εδώ. Ισχύει μόνο για το avclub κι ένα ακόμη (ξένο) forum. Gmail είτε σε windows (7 & XP) είτε σε δύο συσκευές Android, μέσω του gmail app ή μέσω web. Προφανώς κάτι δεν αρέσει στο gmail αλλά τι?

Ακόμη και μετά την προσθήκη στις επαφές πάντως δεν άλλαξε κάτι.

Αρχίζουμε να γινόμαστε αρκετοί με το πρόβλημα και εγώ, τουλάχιστον, που παιδεύομαι, εδώ και μια βδομάδα, έχω κάνει ένα σωρό προσπάθειες και αλλαγές, χωρίς αποτέλεσμα. Φυσικά, ούτε η προσθήκη του webmaster το έλυσε, εκτός και αν εννοεί κάτι άλλο ο sfortis.

Προφανώς καποιοι εχουν μαρκάρει τα mail απο τον webmaster σαν spam (κακως φυσικα!) οποτε η google τα θεωρει partialy-unsafe και κρύβει τα links. Δεν νομιζω να μπορούμε να κανουμε τιποτα.
Με μια αναζητηση που εκανα στο google εχουν αρκετά forums το ιδιο πρόβλημα στο εξωτερικο.

Μετά από μια βδομάδα ταλαιπωρίας, ευχαρίστως ενημερώνω ότι μόλις έλαβα το πρώτο μήνυμα από το forum στο οποίο εμφανίζονται ξανά ενεργά τα links και το ανεβάζω, για του λόγου το αληθές ....

Δεν ξέρω τι έγινε και πως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αλλά ελπίζω να λύθηκε οριστικά και η περιπέτεια να μείνει σαν κακή ανάμνηση ...

Attachments

• AVClub2.JPG
    AVClub2.JPG
    68.5 KB · Views: 79
Δυστυχώς, το ενημερωτικό για το δικό σου post και δύο άλλα ακόμη ήρθαν στην προηγούμενη μορφή.

Δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον ... υπομονή ...

Φυσικά, και το πρώτο σενάριο (In Google Chrome) ήταν από μια από τις πρώτες ενέργειες που έκανα μετά το ψάξιμο στο Google, αν και οι οδηγίες αναφέρονται σε παλιότερες εκδόσεις (πχ μιλάει για το κλειδί-Wrench που υπήρχε παλιά ενώ τώρα έχει αντικατασταθεί από το γρανάζι).
Αυτό, βέβαια, το μόνο που κάνει είναι να δίνει τη δυνατότητα μετάφρασης ή όχι, και να μην ξεχνάμε ότι πριν από μια βδομάδα όλο λειτουργούσαν κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή στις Ρυθμίσεις.

Επίσης, και το 2ο σενάριο (In Google Toolbar) αναφέρεται σε παλαιότερες εκδόσεις αφού δεν υπάρχει το "κλειδί" αλλά και τα υπόλοιπα βήματα που αναφέρονται σ' αυτό.

Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα ανενεργά links, είναι όμως παράξενο: γιατί κάποιες ειδοποιήσεις έρχονται με όνομα αποστολέα "AVClub Αποστολέας" και άλλες με όνομα "AVClub";
Την προηγούμενη εβδομάδα ας πούμε, ήρθε update απο τον πρώτο αποστολέα στις 4\12 και απο τον δεύτερο στις 5\12

Στην "προβολή αρχικού", βλέπεις το ίδιο όνομα αποστολέα στη γραμμή "From:";
screenshot_50.jpg

Φαίνεται ότι, τουλάχιστον σ' εμένα, το πρόβλημα λύθηκε, αφού χθες το βράδυ έλαβα το πρώτο μήνυμα με τα links ενεργά και σήμερα το πρωί ήταν όλα τα μηνύματα κανονικά.

Μακάρι να μείνει έτσι, αν και δεν μάθαμε τελικά την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα.