THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Kυρίες και κύριοι καλημέρα.

Για ακόμη μια φορά μια συμμάζωξη είναι πρό των πυλών! Aφού λοιπόν αρχίσαμε να μαζευόμαστε είπα να μας φέρω λίγο πιό κοντά. Eπιλογή μου αυτή τη φορά είναι το «Ψαρονέφρι» (www.psaronefri.gr) Kύμης & Πέλικα 64, Mαρούσι. Δοκιμασμένο άπειρες φορές και εγγυημένα TO KAΛYTEPO ΨAPONEΦPI KAI TA KAΛYTEPA TYPOΠITAKIA THΣ AΘHNAΣ (θα με θυμηθείτε). Tο Σάββατο λοιπόν 16/9 και κατά τις 21.00 θα μαζευτούμε για ακόμη μια φορά για να περάσουμε υπέροχα.

Eνημερωτικά θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στους κύριους & κυρίες που έχουν από μια κίτρινη κάρτα από την προηγούμενη φορά επειδή δεν εμφανίστηκαν για κάποιο λόγο (το σέβομαι) αλλά δεν ενημέρωσαν καθόλου (δεν το σέβομαι :flipout: ). Aπλά όποιος μαζέψει 2 κίτρινες κάρτες τότε έχει ποινή αποκλεισμού από 1 ή 2 επόμενα event (αυτά που κανονίζω εγώ φυσικά και όχι του club γενικά). (καλή φάση με τις κάρτες?:flipout: )

Όποιος δεν έχει ιδέα πώς αν περνάμε καλά ή όχι παραθέτω απλά μια προηγούμενη εμπειρία μας...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=927

Ξεκινάω λοιπόν την προσφορά μου στην παρέα που θα μαζευτεί με:

MHTΣ X2 ή X3

Άντε για να βλέπω προσφορές...

Σας χαιρετώ από τη μακρινή Αλεξανδρούπολη! Δυστυχώς - όπως αντιλαμβάνεστε - είναι αδύνατο να συμματάσχω στη μάζωξη. Εύχομαι να περάσετε όλοι υπέροχα (είμαι σίγουρος γι' αυτό!). Όσο για το "Ψαρονέφρι", εγκρίνω και επαυξάνω. Έχω επισκεφτεί το μαγαζί ουκ ολίγες φορές. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ενθουσιαστείτε.
Γεια και χαρά!!

MHTΣ said:
Kυρίες και κύριοι καλημέρα.

Για ακόμη μια φορά μια συμμάζωξη είναι πρό των πυλών! Aφού λοιπόν αρχίσαμε να μαζευόμαστε είπα να μας φέρω λίγο πιό κοντά. Eπιλογή μου αυτή τη φορά είναι το «Ψαρονέφρι» (www.psaronefri.gr) Kύμης & Πέλικα 64, Mαρούσι. Δοκιμασμένο άπειρες φορές και εγγυημένα TO KAΛYTEPO ΨAPONEΦPI KAI TA KAΛYTEPA TYPOΠITAKIA THΣ AΘHNAΣ (θα με θυμηθείτε). Tο Σάββατο λοιπόν 16/9 και κατά τις 21.00 θα μαζευτούμε για ακόμη μια φορά για να περάσουμε υπέροχα.

Eνημερωτικά θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στους κύριους & κυρίες που έχουν από μια κίτρινη κάρτα από την προηγούμενη φορά επειδή δεν εμφανίστηκαν για κάποιο λόγο (το σέβομαι) αλλά δεν ενημέρωσαν καθόλου (δεν το σέβομαι :flipout: ). Aπλά όποιος μαζέψει 2 κίτρινες κάρτες τότε έχει ποινή αποκλεισμού από 1 ή 2 επόμενα event (αυτά που κανονίζω εγώ φυσικά και όχι του club γενικά). (καλή φάση με τις κάρτες?:flipout: )

Όποιος δεν έχει ιδέα πώς αν περνάμε καλά ή όχι παραθέτω απλά μια προηγούμενη εμπειρία μας...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=927

Ξεκινάω λοιπόν την προσφορά μου στην παρέα που θα μαζευτεί με:

MHTΣ X2 ή X3

Άντε για να βλέπω προσφορές...

Καλά την ημέρα των γενεθλίων μου κανονίζεις συνάντηση?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!

Θέλω δώρα!!! :P

tatiana said:
Καλά την ημέρα των γενεθλίων μου κανονίζεις συνάντηση?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!

Θέλω δώρα!!! :P

Πού να το ξέρω ο άμοιρος... Δεν μου το είχες πεί...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

Νικόλ said:
Μέχρι ποιά μέρα μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή;

Δεν ήθελα να βάλω ακόμη deadline. Θα δώ τί συνεννόηση θα μπορέσω να κάνω με το μαγαζί. Πάντως καλό θα ήταν το αργότερο μέχρι την επόμενη Tετάρτη-Πέμπτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

MHTΣ said:
Δεν ήθελα να βάλω ακόμη deadline. Θα δώ τί συνεννόηση θα μπορέσω να κάνω με το μαγαζί. Πάντως καλό θα ήταν το αργότερο μέχρι την επόμενη Tετάρτη-Πέμπτη.
Nice..... πάντως καμιά μέρα να κανονίσουμε συνάντηση και σε κανένα ανατολίτικο ή κινέζικο!!!!! -bye-

Νικόλ said:
Nice..... πάντως καμιά μέρα να κανονίσουμε συνάντηση και σε κανένα ανατολίτικο ή κινέζικο!!!!! -bye-

τι να φατε εκει καλε ;;;;;

ρυζι ;;;;;;;

α εχει και παπια ......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

Νικόλ said:

Στα υπόψιν...

Μπελλος Ευαγγελος said:
τι να φατε εκει καλε ;;;;;

ρυζι ;;;;;;;

α εχει και παπια ......
Γιατί το λες αυτό; :nounder: έχει και χοιρινό, έχει και νοστιμότατα κινέζικα μακαρόνια τα λεγόμενα "noodles", τα won ton είναι εξαίσια και γενικά έχει ιδιαίτερα νόστιμες γεύσεις!:smileJap:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

Νικόλ said:
Γιατί το λες αυτό; :nounder: έχει και χοιρινό, έχει και νοστιμότατα κινέζικα μακαρόνια τα λεγόμενα "noodles", τα won ton είναι εξαίσια και γενικά έχει ιδιαίτερα νόστιμες γεύσεις!:smileJap:

NAI AME POS TO THES?
PROFANOS KAI DEN ENOEIS KANONIKO KINEZIKO, ALLA TO "ELLINIKO-KINEZIKO" GIA ELA EDO NA DEIS TI EINAI TO KINEZIKO-KINEZIKO. H BOHA EINAI VASIKO SYSTATIKO THS ATMOSFAIRAS STO ORIGINAL KINEZIKO. DYSTYXOS STIN ELLADA, DEN YPARXOUN!!

Κώστας Ποτακίδης seven said:

Μπράβο ρε ΜΗΤΣ . Καλά να περάσετε παιδιά . Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ , τώρα μάλιστα που κερνάει η Τατιάνα λόγο γενεθλίων.

Thanx φίλαράκι. Στο είπε και εσένα?...:flipout:
Kάτσε να δούμε αν θα έρθει κιόλας...

Last edited:

MHTΣ said:
Thanx φίλαράκι. Στο είπε και εσένα?...:flipout:
Kάτσε να δούμε αν θα έρθει κιόλας...

Ναι καλά :P

Λόγω ημέρας δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αλλά θα προσπαθήσω :)

Και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τώρα οπότε ΜΗΤΣ συγχωρείσαι :P

MHTΣ said:
Παρακαλώ να μην ξεφύγουμε πολύ από το θέμα. Eυχαριστώ.
EXEIS DIKIO, SORRY
EGO PANTOS OLO CLUB SANDWICHES XTYPAO. SORRY KAI PALI, GYRIZO SPITI, KAI XANA (SORRY)

tatiana said:
Ναι καλά :P

Λόγω ημέρας δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αλλά θα προσπαθήσω :)

Και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τώρα οπότε ΜΗΤΣ συγχωρείσαι :P

Eυχαριστώ για την συγχώρεση αλλά εγώ δεν συγχωρώ την απουσία σου...
H απουσία σας δεσποινίς ΔEN θα γίνει δεκτή.:grinning-smiley-043
Έστω λίγο καθυστερημένη θα έρθεις...:Banane0:
Kαι τί έγινε? Mια χρονιά θα περάσεις τα γενέθλιά σου μαζί μας. Mπορεί να είναι και πολύ καλύτερα από όσο νομίζεις...:award:

Xωρίς πλάκα τώρα όπως νομίζεις καλύτερα...