The next big thing................. :-D Diablo Wi-Fi

παιδια ειναι διαφορετικες μοντουλες η diablo wireless με την diablo wi-fi? κανουν διαφορετικες "δουλειες"? το ρωταω γιατι στο site της duolabs η πρωτη εχει 109 ευρω ενω η wi-fi κοστιζει 119! προκειται για τις ιδιες μοντουλες?

Απάντηση: Re: The next big thing................. :-D Diablo Wi-Fi

παιδια ειναι διαφορετικες μοντουλες η diablo wireless με την diablo wi-fi? κανουν διαφορετικες "δουλειες"? το ρωταω γιατι στο site της duolabs η πρωτη εχει 109 ευρω ενω η wi-fi κοστιζει 119! προκειται για τις ιδιες μοντουλες?

Aν ενδιαφερεσαι για το cccam,gbox κτλ. θα πρεπει να παρεις το Diablo Wi-Fi.Αν οχι,στα αλλα τα ιδια κανουν.

Σε Technomate 6800 hd κάνει δουλειά? Αν είναι να γλυτώσω την αγορά του Dremabox συμφέρει.

Απάντηση: Re: The next big thing................. :-D Diablo Wi-Fi

Σε Technomate 6800 hd κάνει δουλειά? Αν είναι να γλυτώσω την αγορά του Dremabox συμφέρει.

Aν εννοεις αν ειναι συμβατο,ναι ειναι.Καποια κολληματα που συμβαινουν οφειλονται σ' αυτο αλλα αυτα ειναι λιγοστα και αφορουν ολους τους δεκτες.

Απ' ότι καταλαβαίνω έφτασε το τέλος των Dreambox? (ως αναφορά το cccam, μην αρπάζεστε)

Last edited:
Γίνεται πλέον με μεγάλη βεβαιότητα σαφές, ότι το cccam δεν είναι προνόμιο των Dreambox ή ενδεχομένως και άλλων Linux δεκτών ή δεκτών με συγκεκριμένο επεξεργαστή.
Η εφαρμογή του στον DM100 (δέκτης χωρίς Linux) και εσχάτως στην Diablo, αποδεικνύει περίτρανα ότι το emu μπορεί να τρέξει κι αλλού.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το αποκτά, όποιος πληρώνει την ομάδα που το εξελίσσει.

η λειτουργια card sharing απο οτι διαβαζω στο δυκτιο δεν λειτουργει καλα
αυτη τη στιγμη με το diablo wi fi
ομως επειδη δεν εχει μεγαλη διαφορα τιμης στα περισσοτερα καταστηματα
καλο ειναι οποιος δεν το εχει να παρει αυτο και οχι το ποιο παλιο
στην ουσια τα ιδια ειναι
επισις θα παρακαλουσα οι απορειες να γινοντε στον αερα και οχι σε
Pm αλλωστε τι νοημα εχει το forum :argue:

ευχαριστω

φυσικα αν λειτουργει κατι το θεμα ανοιχτο ειναι

Γνωρίζει κανείς τι "βλέπει" το diablo wifi?
Αν το έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις μην τα σκάσουμε τζάμπα και τα κλαίμε μετά.

εαν φτιαξεις μια εγκατασταση με moter ομωρφη και ωραια με ενα δεκτη hd
επιλογης σου που να σου παιζει kai to diablo θα δεις πολλα πραματα
και οχι μονο δεν θα κλες αλλα θα εισαι και στην τρελη χαρα:flipout::a0210:

Όλα αυτά που είπες τα έχω εκτός από το διάβολο.
Το "πολλά πράγματα" όμως δεν με καλύπτει και αν και ψήνομαι για ψώνια, ακόμα έχω επιφυλάξεις για την ομαλή λειτουργία του.

ανεφερε αν θες το δεκτη που εχεις εδω να δουμε πρωτα απο ολα
ποιος ειναι και σιγουρα καποιος μπορει να τον εχει και να επιβεβαιωσει την ομαλη λειτουργια του
στον δικο μου για παραδειγμα ποτε δεν ειχα προβλημα
επισις εδω ειναι πολλα παιδια απο περιοδικα και αλλα που διαβαζουν περιοδικα
ολο και κατι θα μας πουνε δεν νομιζω να σε αφησουν ετσι

Technomate 6800 hd είναι ο δέκτης μου. Δουλεύει απ' οσο ξέρω ο διάβολος. Το ζήτημα είναι τι "βλέπει" όμως?

InXWorld (10°E-13°E)

C+ NL - Astra 1 (19.2°E)

MTV Unlimited - Astra 1M (19.2°E)

Canaal Digital Nordic - Thor 3/5 (0.8°W) :AFADF0:
Free-X TV - Free XTV 2 - X-Dream TV - French Lover TV

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ αν ξεκινησεις και παρακολουθεις τα δρομενα

:operator:

Κάτω από 119 ευρώ κυκλοφορεί πουθενά στην αγορά το wifi? Δεν το έχω βρει πιο φθηνο.