The Night Manager [AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 33.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 58.3%
  • Καλή

Votes: 1 8.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12
Δεν είναι ταινία δράσης παιδιά.

Μερικοί έχετε ένα κόλλημα να θέλετε κάθε ταινία να είναι όλη την ώρα μπέινγκ μπέινγκ και μπάμ μπούμ.

Σίγουρα αξίζει μια θέαση , έχουμε δει και χειρότερα πράγματα .

Εμένα προσωπικά μου είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και λίγο με χάλασε το τέλος .

Σίγουρα αξίζει μια θέαση , έχουμε δει και χειρότερα πράγματα .

Εμένα προσωπικά μου είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και λίγο με χάλασε το τέλος .
+1

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Σαρωσαν οι ηθοποιοι στα golden globes.
Hugh Laurie, Olivia Coleman και Tom Hiddleston. Μαλλον ειχαν πολυ καλη εταιρεια PR :)
Θεωρω οτι ευκολα θα επρεπε να το σηκωσουν Riz Ahmed και Thandie Newton. O Hugh Laurie ηταν οντως καλος, αλλα περα απο το crown (οπου ο Lithgow ηταν καλος, παρα τις αρχικες μου γκρινιες) δεν εχω δει πολυ απο τα αλλα.

Δεν την είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό, αλλά την είδαμε μια κι έξω, εξαιρετική!

Δεν την είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό, αλλά την είδαμε μια κι έξω, εξαιρετική!

μιας και εχεις παρει φορα με κατασκοπευτικα (εχεις ηδη δει το little drummer girl που θα σου προτεινα), ριξε μια ματια στο berlin station.

μιας και εχεις παρει φορα με κατασκοπευτικα (εχεις ηδη δει το little drummer girl που θα σου προτεινα), ριξε μια ματια στο berlin station.

Είχα μια εμπλοκή με τους υπότιτλους κάποια στιγμή, στο 1ο-2ο επεισόδιο, δε θυμάμαι ακριβώς, και την άφησα. Αλλά θα ξανασχοληθώ σε πρώτη ευκαιρία :ernaehrung004:

Αγγλικοί υπάρχουν για όλα. Για ελληνικούς δεν ξέρω.
Είχα μια εμπλοκή με τους υπότιτλους κάποια στιγμή, στο 1ο-2ο επεισόδιο, δε θυμάμαι ακριβώς, και την άφησα. Αλλά θα ξανασχοληθώ σε πρώτη ευκαιρία :ernaehrung004:

1730295934163.png

Daily News Star​

Tom Hiddleston shows off his guns as he flaunts action-hero attributes on set of second series of The Night Manager in Barcelona

He's frequently been tipped as the next James Bond, and Tom Hiddleston certainly has been showing off all the action-hero attributes you’d want from a 007.
On set of the second series of The Night Manager, the actor was seen riding a motorcycle, aiming his pistol and working on his guns of a different sort with some impressive push-ups – all while looking effortlessly stylish.
The 43-year-old is filming the second series of the BBC spy thriller in Barcelona, where he was photographed doing his own motorbike stunts during a high-octane chase.
Hiddleston has been shooting the espionage drama since July, and was previously seen filming in Richmond-upon-Thames, London, with co-star Hugh Laurie, sparking speculation that his ruthless arms dealer character Dickie Roper may be making a comeback.

Βring it on Sir !!