The OA [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Χωρις παρεξηγηση το τελος ητανε απιστευτα ξενερωτο.Ενω ειχα την υπομονη να το δω ολο τελικα με απογοητευσε.Δεν περιμενα οτι θα ηταν χειροτερο και απο το Lost!

Την τελείωσα κι εγώ την σειρά.Αρκετά καλή μεν,όχι όμως κάτι εξαιρετικό για μένα.
Παραμένω φανατικός του "The Leftovers"!

Είχα διαβάσει σχόλια από μερικά μέλη ότι ήταν καλύτερο το O.A από το Leftovers και είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες.Ηταν πολύ καλή σειρά δεν αντιλέγω.Αλλά για μένα ότι πιο καλό σε τηλεοπτική σειρά που έχω δει,είναι το Leftovers.Περιμένω πως και πως την 3η σεζόν!:coool:

Re: Απάντηση: The OA [Netflix]

Είχα διαβάσει σχόλια από μερικά μέλη ότι ήταν καλύτερο το O.A από το Leftovers και είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες.Ηταν πολύ καλή σειρά δεν αντιλέγω.Αλλά για μένα ότι πιο καλό σε τηλεοπτική σειρά που έχω δει,είναι το Leftovers.Περιμένω πως και πως την 3η σεζόν!:coool:

To leftovers είναι μια αργή και βαρετή σαπουνόπερα με δόσεις "τσιγάρου", στο τέλος κάθε επεισοδίου εντυπωσιάζεσαι μόνο από το ταλέντο του σκηνοθέτη να μετατρέπει 10λεπτη σεναριακή πλοκή σε κανονικό 50λεπτο επεισόδιο, πιο εύκολα μένεις ξύπνιος σε σειρά του Φώσκολου παρά στο leftovers την οποία μπορείς να δεις κάλλιστα την μισή σε fast forward και να μην χάσεις τίποτα απολύτως , δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει με το the oa και την συγκρίνεις..

αυτο ηταν το τελος τις σειρας; η εχουμε και αλλη σεζον,αν ηταν αυτο απλα ειδαμε αλλη μια σειρα που ξεκινησε καλα και τελειωσε αδοξα

ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά, μόλις άρχισε η ιστορία με τις μυστικές/αποκρυφιστικές κινήσεις, προσωπικά χαλάστηκα αρκετά...

και από την άλλη έχουμε ένα τελευταίο επεισόδιο με ανατροπή πάνω στην ανατροπή & με ένα τέλος που το έκαναν επίτηδες διφορούμενο...

τελικά μένεις να αναρωτιέσαι τι ακριβώς είδες

Δεν ξέρω τι να πω. Ενώ είχε πολλές σκηνές αναφοράς, ενώ έσφυζε από πρωτοτυπία, στο τέλος είναι σα να τα χάλασε όλα. Χτίσιμο αγωνίας επί 8 επεισόδια, συγκινηση και κλίμα, και ξαφνικά φούσκα.

Δε θα βάλω review, γιατί, λόγω χτισίματος σκηνών θα την έλεγα εξαιρετική, λόγω τέλους όμως θα έβαζα μέτρια.

Last edited:
Εμένα μ'άρεσε πολύ το τέλος. Ο τρόπος που τελείωσε, μπορούσε να σταματήσει την σειρά εκεί (βγάζοντας ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα για το το τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο) ή μπορούσε να επιτρέψει μια δεύτερη σαιζόν.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The OA - Season 2 - Promo, First Look Photos + Premiere Date
https://www.spoilertv.com/2019/02/the-oa-season-2-promo-release-date.html

22 Μαρτίου η 2η σεζόν.

Δεν την έχω δει καθόλου την σειρά..
αλλά το 7.7 και την ανάλυση της βαθμολογίας θα την έλεγα πολύ καλή..
αλλά ίσως ήταν από τα αρχικά επεισόδια όπως λέτε..

https://www.imdb.com/title/tt4635282/ratings?ref_=tt_ov_rt

Είδα σήμερα το τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Εκτός από μερικές κλασσικές σκηνές τρόμου, είχε και μερικά εντυπωσιακά bass drops! Αναπάντεχο, αλλά καλοδεχουμενο.

Είδα με τα χίλια ζόρια και τη δεύτερη σεζόν. Πραγματικά απορώ πως παίρνει τόσο υψηλή βαθμολογία! Για τα δικα μου γούστα είναι κάτω του μετρίου.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς για αυτό,γτ έχει να κάνει καθαρά με τα γούστα του καθενός.Απ'οτι έχω καταλάβει η θα σου αρέσει αρκετά ή θα το θεωρήσεις αηδία.
Και μεταξύ μας είναι τόσο τραβηγμένο που και εμένα, αν δεν μου άρεσε τόσο πολύ θα απορούσα με αυτό που έβλεπα.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk