The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Ωραία..., εγώ εν τω μεταξύ ακούω με τα ηχεία... μιλάμε παίζει πολύ ωραία το άτιμο... πολύ ωραία μιλάμε...:music-smiley-004:

Εγώ λέω για αυτή τη συνδεσμολογία.
Η θωράκιση συνδέεται στη γείωση (ΔΕΗ) και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού.
Μεταξύ PC και ODAC υπάρχει μόνο ένα συστραμμένο ζεύγος. Οτιδήποτε "κοινό" πάνω σε αυτή τη γραμμή (π.χ. γειτνιάζων θόρυβος) αναιρείται στο ODAC.
Τι λέτε?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    52.1 KB · Views: 83
Εάν δεν δεί όλα την καλώδια την στιγμή της εν θερμώ επαφής κατα πάσα πιθανότητα ( 9 στα 10 ) βγάζει ότι η συσκεύη δεν αναγνωρίζεται κτλ κτλ ,,

μου σπάσαν τα ... νεύρα να κάνω κονέ 30 εκατοστά μέσα σε κουτάκι και η αιτία ήταν οι γραμμές του ground !

Ωραία..., εγώ εν τω μεταξύ ακούω με τα ηχεία... μιλάμε παίζει πολύ ωραία το άτιμο... πολύ ωραία μιλάμε...:music-smiley-004:

Πφφ... ούτε καν 24/192 δεν παίζει...
Άσε μας βρε...

ΤΟΥΡΜΠΟ με κάνεις ρε £~£?^##^{*!!!!!!
Αχαχααχααχααα αχαχαχαχα χαχαχαα!!!!

Re: Απάντηση: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Εάν δεν δεί όλα την καλώδια την στιγμή της εν θερμώ επαφής κατα πάσα πιθανότητα ( 9 στα 10 ) βγάζει ότι η συσκεύη δεν αναγνωρίζεται κτλ κτλ ,,

μου σπάσαν τα ... νεύρα να κάνω κονέ 30 εκατοστά μέσα σε κουτάκι και η αιτία ήταν οι γραμμές του ground !

Σύμφωνα με το κείμενο που παρέθεσε ο κος Salas μπορεί και να παίζει σε USB3.0.

@ Σταύρο, έτσι το είχα αρχικά και δεν έπαιζε θυμάσαι που δεν ήξερα τι φταίει... θέλει να είναι κοινό το -5 από το pc και στο Salas

@ Αντώνη, όλα παίζει φίλε, έχω ενεργοποιήσει το resampler στα 96.000 hz και μάλιστα και τα 16/44,1 παίζουν (υποκειμενικά πάντα) πιο καλά... -bye- (ξέρω... χλευάζουν οι χαιφιντελίστες, αλλά εμένα έτσι μαρέσει... πίνω μπύρα τώρα...)

@ Σταύρο, έτσι το είχα αρχικά και δεν έπαιζε θυμάσαι που δεν ήξερα τι φταίει... θέλει να είναι κοινό το -5 από το pc και στο Salas

Το έχω κάνει σε Trends DAC και δούλεψε. Θέλω να το ξανακάνω :)

... πίνω μπύρα τώρα...)

Πολύ ωραία. :)

Όχι, αλλά είναι το επαγγελματικό στανταρντ, κατά πρώτον, δέυτερον όπου το έβαλα άκουσα ή είχα καλά αποτελέσματα...

και μια και ανέφερες το μπλεντάζ... μου έκανε εντύπωση το βάρος του και η ποιότητα του χαλκού...

βέβαια οι επαγγελματίες το προτιμούν σε studio και όχι επάνω στην σκηνή διότι δεν είναι ανθεκτικό... μπορεί να είδες τέτοιο παράδειγμα Σταύρο...

Ποιά ποιότητα χαλκού?
Όψη οξειδωμένη και αν το πιάσεις κολλάει λες και το έχεις πασαλείψει με σιρόπι.
Και μάλιστα σε όλο του το μήκος, όχι μόνο σε εκτεθειμένο τμήμα του. Και αυτό χωρίς να χρησιμοποιείται σε κάποιο κύκλωμα!
Αυτό ούτε σε προϊστορικό καλώδιο πορτατίφ (το άσπρο διπλό) δεν το έχω δει.

Ποιά ποιότητα χαλκού?
Όψη οξειδωμένη και αν το πιάσεις κολλάει λες και το έχεις πασαλείψει με σιρόπι.
Και μάλιστα σε όλο του το μήκος, όχι μόνο σε εκτεθειμένο τμήμα του. Και αυτό χωρίς να χρησιμοποιείται σε κάποιο κύκλωμα!
Αυτό ούτε σε προϊστορικό καλώδιο πορτατίφ (το άσπρο διπλό) δεν το έχω δει.

Μπορεί να το είχαν μέσα σε τουαλέτα δεν ξέρω... η ποιότητα του χαλκού είναι OFC 99,9 Cu...

οτι και να λεμε το odac αλλοιωνει την εγγραφη και περναει το δικο του ρυθμο. αυτο προσωπικα μου ακουγεται αφυσικο. τρομερη αλλοιωση. αλλες φορες καραπετυχιμενη και αλλες κουκουρουκου. σιγουρα το αρχικο feeling παει στον καλαθο. βαλτο να παιξει με καναν avr η με τα πολυσυζητημενα λαστιχενια γομαρια vega να εισαι ευτυχισμενος. δεν... το βουβαλι ειναι αλλη φαση.

ειναι σαν τις γυναικες ενα πραμα. βαμμενες ειναι ωραιες. αλλα ειναι και ιδιες... ο μεγαλος νταμπλας ερχεται απο γυναικα που δεν ειναι βαμμενη. αν και "για θεμματα καρδιας, συζητηση κομμενη" που λεει και ο συναδελφος.

και γω πέφτω σε κατάθλιψη... σκίζω τα σάλας μου...

Aπό την άλλη... με ενα δυο ποτηράκια κρασί που λέει και ο Pass...
Δεύτερη αρμονική και ημίγλυκο για όλους...