παιδιά εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό το μηχανάκι (το οποίο έχω) μπορεί να παίξει καλά χωρίς περιορισμούς. αν είχα το χρόνο σας και το μεράκι σας θα το αφιέρωνα αλλού. σε άλλη βάση. Γνώμη μου.
.... ΓΙΑΤΙ? διότι στην μικρή κατηγορία δεν υπάρχουν τόσο ακριβές και ακριβείς υλοποιήσεις τροφοδοσίας...
Αγαπητέ Panoramix... δυστυχώς (για σένα δυστυχώς...) δεν έχεις ακούσει αυτό για το οποίο διαπραγματεύεται τούτη η ενότητα...
Ακούς εκείνο για το οποίο είχα σχολιάσει εγώ πέρυσι και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες... και αφού δεν έχεις ακούσει αυτό που έχουμε ακούσει εμείς οι 4-5 στις δοκιμές και στα τελικά... μην λες γνώμες έτσι στον αέρα...
Εμένα δεν μου στοίχισε τίποτε να κάνω την πρώτη δοκιμή, αφού είχα το lm317 και μετασχηματιστές... και ήταν τόση η διαφορά... που πήγα στο Salas χωρίς δεύτερη σκέψη...
Ας μην κάνουμε πάλι εδώ όπως γίνετε σε άλλες ενότητες που ο καθένας λέει ότι πιστεύει χωρίς να έχει ακούσει το μηχάνημα... και καταλήγει το θέμα σε αερολογίες...
Τώρα για τα Βουβάλια... είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, και επίσης άλλη κατηγορία DIY... δεν υλοποιείτε εύκολα ΚΑΛΑ... και στοιχίζει DIY ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ χρήματα τουλάχιστον... να ξέρεις τα περισσότερα Βουβαλάκια που έχουν γίνει δεν παίζουν και τόσο καλά... είναι λίγα εκείνα που πραγματικά παίζουν αξιοποιώντας σωστά το τσιπάκι, με σωστές τροφοδοσίες με καλή διευθέτηση με με με... διάβασε τις αντίστοιχες ενότητες για να καταλάβεις...
Τώρα χωρίς παρεξήγηση αν έχεις κάτι να προσθέσεις για τροφοδοσία ευχαρίστως να σε ακούσουμε, αλλά τα σχόλια για το σκέτο ODAC παρακαλώ στην αντίστοιχη ενότητα... εκεί πες πόσο δεν αξίζει, πόσο budget είναι και πόσο δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς μαζί του...
Αν κάνεις υπομονή θα κάνουμε τεστ και θα αποδείξουμε αν κάποιον ενδιαφέρει αυτό... (εγώ δεν έχω περιέργεια πια... το ακούω κάθε μέρα...) ότι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ντακ στην μικρή κατηγορία (κάτω από 500) που να παίζει καλύτερα... ΓΙΑΤΙ? διότι στην μικρή κατηγορία δεν υπάρχουν τόσο ακριβές και ακριβείς υλοποιήσεις τροφοδοσίας...
Πες μου τι ανασταλτικός παράγοντας είναι το ρολόι και που θα ακούσεις διαφορές?
Χρήστο τά πες όλα πραγματικά...
Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη προσπάθεια με το τροφοδοτικό δεν είναι κάτι που είναι δεμένο αποκλειστικά και μόνο με το oDAC και όταν τελειώσουμε θα τα ξεχάσουμε όλα.
Οι δοκιμές που κάνουμε να ησυχάσουμε το τροφοδοτικό σε ψηφιακό περιβάλλον και δίπλα σε USB μπορεί να είναι χρήσιμες με ελάχιστες αποκλίσεις και σε κάθε παρόμοια συσκευή. Η τροφοδοσίες δεν είναι plug n play...
Τώρα για τα ρολόγια... έχω διαβάσει 50 διαφορετικές και αντικρουόμενες γνώμες... Δε βγάζεις άκρη πραγματικά... Είναι από τις δοκιμές που όταν έχεις λεφτά και σε ενδιαφέρει το δοκιμάζεις μόνος και κρίνεις για τον εαυτό σου.
Είμαστε όμως και πάλι εκτός θέματος.
Η συγκεκριμένη συζήτηση είναι για το πως θα κάνουμε το oDAC (μια USB power συσκευή) να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δοκιμασμένα καλό Salas τροφοδοτικό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.