The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

chris δε νιώθω ότι μπήκα σε κάποια θέση tbh... τουναντίον βλέπω ότι συμφωνούμε στο ότι οι δυνατότητες του σα βάση είναι περιορισμένες. Όπως πολύ καλά προείπατε δεν κατέχω το τεχνικό κομμάτι για να δώσω σε αντίστοιχο με εσάς ύφος απαντήσεις, αλλά με το θέμα του ρολογιού παρατηρώ μια έντονη απόκλιση από τη ροή των τραγουδιών. παίζοντας από το απλό blue ray και από το mdac το άκουσμα σα ροή μοιάζει. Με το odac αλλάζει όλο το feeling. Και θεωρώ πως το έχω απαντήσει από το πρώτο πόστ που πυροδότησε τον "καυγά". Και το ξανααπάντησα και μετά. Το να εκφράσω ένα καημό-απορια (που στην τελική κρύβει θαυμασμό) για τον κόπο που κάνετε εσείς εδώ στη diy απότι φαίνεται σας πειράζει. Και επειδή η diy όπως τονίσατε είναι η καλυτερότερη καθαρότερη και άσπιλη κατηγορία, ενώ το υπόλοιπο φόρουμ είναι μπου....λο κατά τα λεγόμενα σας, με συγχωρείτε εκ βαθέως που σας τη σπίλωσα. Δεν θα το ξανακάνω. Αλήθεια!

chris δε νιώθω ότι μπήκα σε κάποια θέση tbh... τουναντίον βλέπω ότι συμφωνούμε στο ότι οι δυνατότητες του σα βάση είναι περιορισμένες. Όπως πολύ καλά προείπατε δεν κατέχω το τεχνικό κομμάτι για να δώσω σε αντίστοιχο με εσάς ύφος απαντήσεις, αλλά με το θέμα του ρολογιού παρατηρώ μια έντονη απόκλιση από τη ροή των τραγουδιών. παίζοντας από το απλό blue ray και από το mdac το άκουσμα σα ροή μοιάζει. Με το odac αλλάζει όλο το feeling. Και θεωρώ πως το έχω απαντήσει από το πρώτο πόστ που πυροδότησε τον "καυγά". Και το ξανααπάντησα και μετά. Το να εκφράσω ένα καημό-απορια (που στην τελική κρύβει θαυμασμό) για τον κόπο που κάνετε εσείς εδώ στη diy απότι φαίνεται σας πειράζει. Και επειδή η diy όπως τονίσατε είναι η καλυτερότερη καθαρότερη και άσπιλη κατηγορία, ενώ το υπόλοιπο φόρουμ είναι μπου....λο κατά τα λεγόμενα σας, με συγχωρείτε εκ βαθέως που σας τη σπίλωσα. Δεν θα το ξανακάνω. Αλήθεια!

Panoramix, δε μας είπες και καμπούρη :D
Η κουβέντα χρήσιμη είναι.
Και οι διευκρινίσεις από όλες τις πλευρές.
Όντος προσπαθούμε να αντιστεκόμαστε στο noise από την άλλη είναι δύσκολο.

Re: Απάντηση: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Tάσο το wm8804 τραβάει ζόρια με 176,4kHz , απο την άλλη όμως είναι παρασάγας μπροστά απο τους άλλους δέκτες και στα χαρτιά , αλλα πάνω απο όλα στο ζητούμενο που είναι ο ήχος , και μου δίνει και την δυνατότητα να παίξω με ρολόι δικό μου , είναι σχεδόν μονόδρομος για δέκτης , τώρα απο την άλλη θα έχει και εισόδους i2s και όποιος θέλει παίζει μπάλα απο εκεί με ότι του έρθει ..

:Banane0:

Αυτό φανταζόμουν.
Για να μη το μπλέξουμε και αυτό το θέμα εδώ,
Μπιλ μου θα περιμένουμε παρουσίαση
Και φυσικά από την πλευρά μας όσο feedback θες :-)

Μητσάκο... έτοιμο το σχέδιο... τί ακριβώς πρέπει να κάνεις...
Δανείστηκα του κ. Τρύπη και έκανα τις απαραίτητες αλλαγές... δλδ τί άλλο να κάνω?!?!?!

Έτοιμο στο δίνω, στο πιάτο ρε μπαγάσα.... (!)

attachment.jpg

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος είναι είσοδος στην Πέμπτη διάσταση? εκεί δηλαδή τελειώνει ο χωροχρόνος? (Singularity?)

Λοιπόν:
Αναφορικά με το διάγραμμα στο προηγούμενο ποστ, θα επικεντρωθώ περισσότερο στη διασύνδεση usb παρά με κατασκευαστικές λεπτομέρειες του ODAC / Salas (οι οποίες είναι λίγο-πολύ γνωστές). Στο σχεδιάγραμμα ξέχασα να βάλω το φίλτρο EMI. BTW, δεν τρέχει και τίποτα..

Το καλώδιο usb που χρησιμοποίησα είναι της Lindy CROMO, 1m, με διπλή θωράκιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο οποιουδήποτε κόστους, μίας και θα παραμένει άθικτο (intact). Το συγκεκριμένο καλώδιο έχει εξαιρετική κατασκευή και η εσωτερική θωράκιση είναι ενωμένη και στα δύο κελύφη στις άκρες.

Το adapter χρησιμοποιείται σαν "diy στοιχείο ζεύξης" (εσωτερική επέμβαση για διακοπή γραμμής +V).
To κέλυφος της πλευράς "PC" (Type A) δεν είναι ηλεκτρικά συνδεδεμένο με το κέλυφος της πλευράς "ODAC" (Type B), μίας και το adapter είναι πλαστικό. Αυτό είναι καλό γιατί η γραμμή usb είναι ηλεκτρικά απομονωμένη από το γειωμένο κέλυφος usb στο PC.

Η μεγάλη αλλαγή που θα κάνω είναι η σύνδεση με το σασί του ODAC / Salas, και που ενδέχεται ίσως να βελτιώσει(?) και άλλο τον ήχο. Μέχρι τώρα, και εξ' αιτίας του πλαστικού adapter, η θωράκιση του καλωδίου ήταν floating και η δυνατότητα απόρριψης παρεμβολών όχι βέλτιστη.

Η σύνδεση του εξτρά καλωδίου θα γίνει στην πλευρά του PC, πάνω στο adapter, ώστε (και πάλι) να μην χρειαστεί επέμβαση στο καλώδιο usb.

Με αυτή την συνδεσμολογία, η θωράκιση ενώνεται στη γη σε ΕΝΑ μόνο σημείο, χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικής σύζευξης με το PC. Βέβαια τα αποτελέσματα μίας τέτοιας διασύνδεσης θα χρειάζονταν τη πιστοποίηση ενός καλού παλμογράφου, κάτι το οποίο επιβάλλεται να γίνει όταν με το καλό έρθει ένα ODAC που να λειτουργεί. :)

Αλλάζουμε θέμα τώρα: Τα βουβάλια παίζουν καλύτερα. οκ.:2thumb22sup:
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πραγματικά. Ακόμα και αν παίζουν δεκάδες φορές καλύτερα (πραγματικά, το εύχομαι).

Περισσότερο με ενδιαφέρει το παιχνίδι και η δυνατότητα να μπορώ να ελέγξω λίγες μεταβλητές μίας, και διαθέτω μόνο ένα καλό πολύμετρο και όχι ένα Audio Precision. Ένα βουβάλι είναι σαφώς μια αρκετά πιο πολύπλοκη κατασκευή (από το ODAC), θέλει πολύ προσοχή στην υλοποίηση και ΦΥΣΙΚΑ πιστοποίηση μέσω εξειδικευμένων μετρήσεων, ώστε να σιγουρευτούμε ότι έχουμε προσεγγίσει τα όρια της κατασκευής.

Όταν λέμε θέλουμε να δούμε τα όρια του ODAC, δεν εννοούμε να το κάνουμε να παίξει σαν (ή καλύτερα από) βουβάλι. Θέλουμε να το ξεζουμίσουμε ("σταθεροποιήσουμε" ηχητικά - πέστε το όπως θέλετε), και όταν το διαπιστώσουμε αυτό, τότε ευχαρίστως να κάνουμε συγκριτικό με ένα "καλό" βουβάλι (το καλό είναι σχετικό - σηκώνει ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα - δεν είναι του παρόντος) και ευχαρίστως, εγώ πρώτος, να το πετάξω ΟΛΟΚΛΗΡΟ στα σκουπίδια (το ODAC/Salas) και να δρομολογήσω κάτι άλλο! Η διαδρομή έχει σημασία, όχι το τέρμα.

Αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι το έχουν ήδη διαπιστώσει: η κατασκευή αυτή μπορεί να κάνει κάποιες προσιτές υλοποιήσεις να ντραπούν. Ο "γκάις" (NWAVGUY) έχει γίνει σίγουρα για αρκετούς κατασκευαστές ο αντίχριστος.

Ναι, η απλότητα της σχεδίασης (εντός αυστηρού επιστημονικού πλαισίου), μπορεί να κάνει τη διαφορά και να επιτρέψει έτσι πραγματική και προσιτή τεχνολογική εξέλιξη (με τη βοήθεια του υγιούς ανταγωνισμού), με προσφορά dac kits επιπέδου βουβαλιού (και βάλε) στα 300 ή και λιγότερο.
Έως τότε, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο...

Χθες βράδυ συναντήθηκα με Δημητρακούδη.

Έγινε μέτρηση, η οποία έδειξε δύο πράγματα.

1. Ότι το Salas δεν ταλαντώνει, τουλάχιστον όχι όταν είναι αναγνωρισμένο το ODAC από το PC δηλαδή όταν είναι συνδεδεμένο με το USB του... οπότε ή επιλογές του Σταύρου είναι οκ και μπορεί και όσοι άλλοι θέλετε να ακολουθήσετε επάνω σε αυτές της γραμμές.

2. Παίρνει αρκετό θόρυβο από το περιβάλλον, και είναι σημαντικό να είναι τακτοποιημένο και με φερρίτες φίλτρα κλπ... έδειξε να παίρνει περισσότερο θόρυβο (με ταλάντωση) όταν δεν είναι συνδεδεμένο το USB, και μεγάλα επίπεδα θορύβου ακόμα και σβηστό και αποσυνδεδεμένο... και κυματομορφή 50hz... που σημαίνει ότι δρα σαν κεραία...

Το "playroom" του Δημήτρη είναι βέβαια γεμάτο θόρυβο, με άπειρες ηλεκτρονικές συσκευές, και παρά το σβήσιμο πολλών από αυτών δεν μπορέσαμε να έχουμε καθαρότερο από ένα σημείο τον θόρυβο.

Σε άμεση σύγκριση επιπέδων θορύβου με τα Salas του βουβαλιού του Δημήτρη, είχαμε ελάχιστο θόρυβο... οπότε δεν είναι μόνο το δωμάτιο είναι και η υλοποίηση που δρα έτσι...

Επάνω σε αυτό θα γράψει και ο Δημήτρης και θέλουμε και γνώμες...

Έγινε και συνακρόαση του Super Duper Bufallo vs ODAC/Salas... σημειωτέον ότι το βουβάλι του Δημήτρη είναι ίσως το καλύτερο βουβάλι που έχω ακούσει, και το λέω χωρίς καμία επιφύλαξη... δίπλα του το ODAC στέκεται περίφανα αλλά δεν έχει την λεπτομέρεια το βάθος και τα μικροδυναμικά... έχει όμως στον ίδιο βαθμό μακροδυναμικά σκηνική παρουσία... και έχει αυτό που έχω διαπιστώσει και εγώ... αυτό τον ελάχιστο τραχύ ήχο (που μάλλον είναι ο θόρυβος που μετρήσαμε?)... η γενικότερη γεύση είναι sabre όμως αν μπορώ να το θέσω έτσι... αυτό που λείπει είναι ο αέρας και η ολογραφική παρουσία των οργάνων... αν το ακούσεις μόνο του υπάρχει σε έναν βαθμό... σε σύγκριση με το Bufallo... χάνει αρκετά.

Το σύστημα του Δημήτρη ενώ έχει θηριώδη δύναμη και δυναμικά δεν έχει την χειρουργική ανάλυση... δοκιμές θα ακολουθήσουν και στο δικό μου και σε άλλα συστήματα... πάντως και με το ODAC ακούσαμε μουσική...

Όπως φυσικά και έχω αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... αλλά είμαι υποχρεωμένος να το αναφέρω διότι υπήρχαν κάποιες αντιρρήσεις σε προηγούμενα ποστ...

Το ODAC/Salas είναι σοβαρό DAC τελεία και παύλα.

Τώρα πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα του θορύβου και είμαστε super!!!!!!!

μα δεν συγκρίναμε Χρήστο.
είπαμε κάπου είναι τα όρια του odac.
Μετά πάς σε άλλη σοβαρότερη υλοποίηση κύρια με 9018.
Αν δεν θελεις να χρησιμοποιούνται όροι ζωικού βασιλείου:a0210:

Τον χαρακτήρα sabre τον είχα διακρίνει στην βιαστική δοκιμή που είχα κάνει και εγώ, με αρκετές ενστάσεις για διάφορα πράγματα, φυσικά χωρίς salas.
Οι δοκιμές που κάνατε στον ΔΔ φυσικά έχουν την βούλα της σωστής τεκμηρίωσης.

Δημήτρη... υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να λες τα ίδια πράγματα, και ο ακροατής να καταλαβαίνει άλλα... υπάρχουν ψυχολογικές μελέτες πάνω στις οποίες βασίζεται η προπαγάντα, και το μαρκετινγκ... (και ΔΕΝ εννοώ ότι κάνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά κατ αναλογία επιρεάζεις βάσει των δικών σου απόψεων και γούστων, ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ούτε το ένα ούτε το άλλο...)

Τα ίδια λέμε, αλλά ενώ εγώ τονίζω το πόσο καλό είναι το Α σε σχέση με το καλύτερο Β, ενώ εσύ λες: καλούτσικο είναι μεν το Α αλλά το Β που είναι το καλύτερο από τα δύο...

Αυτό για μένα που ξέρω και τα δύο είναι ισότιμο... αλλά για τον άσχετο που διαβάζει χάνει τον προσανατολισμό του από το Α και πάει κατευθείαν στο Β, και ΔΕΝ δίνει την απαιτούμενη σημασία στο Α.

Τέλος πάντων για να μην με περάσετε για κανέναν παλαβό... δεν θα μπω ξανά σε αυτή την συζήτηση... αλλά συγκρίσεις θα κάνω διότι για να συγκρίνεις πόσο καλό είναι το Α πρέπει να υπάρχει ένα κοινώς αποδεκτό Β... με τι να το συγκρίνω με το lampucera που είναι υποδεέστερο από το ODAC...με το Musical Fidelity M1 που πήρε πόδι μόλις έβαλα επάνω το lm317... πες μου με τι... είπες τα όρια... ποιά όρια...το άκουσες?

Οπότε κάνε λίγο κράτει με το αν θα πρέπει να πάω σε ES9018... (μπορεί στο εγγύς μέλλον)... και ας δούμε λίγο το ODAC/Salas με λίγο πιο θετικό μάτι... έτσι για την πλάκα του... και μετά βλέπουμε... όπως άλλωστε λέει και ο Σταύρος πιο πάνω...

ΥΓ. Δεν σε είδα να σχολιάζεις τα περί "ροής" της μουσικής λόγω ρολογιού...

προφανώς Χρήστο μου πέραν της (κοινής υποθέτω) αμοιβαίας εκτίμησης, οι δυό μας είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε πληκτρολογικώς. :2thumb22sup:
Ναι. Πιθανόν λέμε τα ίδια, και ενδεχομένως εγώ να μην τεκμηριώνω ή αν θες το δικό μου αισθητήριο να είναι τέτοιο που να ικανοποιεί (με μια περιγραφή) εμένα και να μου δίνει να καταλάβω τι θέλω, ενώ κάποιον άλλον να τον μπερδεύει.
Τώρα σχετικά με κοινά αποδεκτό...
Πχ το δικό μου βουβάλι ήταν πάντα σε όλες τις συγκριτικές φάσεις κοινά αποδεκτό. Είτε μόνο του με πυκνωτές στην έξοδο, είτε με legato και δικές του τροφοδοσίες και μετά salas. Αυτά όλα ήταν σχεδιάσει και υλοποιήσεις της TP που απλώς συναρμολόγησα by the book. Αρα ποιό κοινά αποδεκτό δεν πάει. Η λάμπα ήρθε στο τέλος.
Ομολογώ ότι το odac το άκουσα για ...μισή ώρα....?? και πολύ έβαλα.
καλώς ή κακώς στο χώρο μου ξέρω πολύ καλά και με πρόγραμμα δυό τριών κομματιών μπορώ να καταλάβω 5 πράγματα που με ενδιαφέρουν κύρια σε ένα άκουσμα.
Τα περιέγραψα όπως τα περιέγραψα για το odac.
Ετσι το άκουσα.
Και με βάση την εμπειρία μου και όσα ξέρω από dac που έφτιαξα κάνω ένα σχετικό extrapolation και λέω τι και πως και υπολογίζω όρια.
Κακώς? πιθανότατα...για τους περισσότερους.
Ούτε είπα να πας στο 9018.
Είπα απλώς ένα επόμενο βήμα είναι το 9018.
Είναι απλό, είναι μικρό, είναι φτηνό το odac
Αν δεν είχα 9018 θα το εφτιαχνα και με λιγότερο ενθουσιώδεις εντυπώσεις από εσάς.
Τώρα δεν θα ασχοληθώ προφανώς.

Σχετικά με τη ροή. Οσον αφορά στη δική μου ακρόαση το θέμα ροής συμπεριλαμβάνεται στην γενική εντύπωση που είχα καταγράψει που όπως είπα ήταν βιαστική αλλά αρκετή για μένα. Δεν διαχώρισα παράγοντες ώστε να διαχωρίσω κι αυτήν.
Υποθέτω δεν εννοείς να σχολιάσω όσα έθιξε ο Θανάσης περί ροής. Το θέμα αυτό έληξε νομίζω.
Και συζήτηση κάνω. Δεν κουτσουλάω το θέμα όπως ξαφνικά άρχισε να ψιθυρίζεται ότι μπορεί να κάνω.
Εγινε συζήτηση περί ορίων του odac και τοποθετήθηκα. Θεωρώ ότι τα όρια του odac εξαντλούνται με ένα salas, σωστό κουτί και καλωδίωση.
Από εκεί και πέρα.....

Last edited:
Μα αγαπητέ μου φίλε... το νήμα δεν έχει να κάνει με τι και με το αν εσύ έχεις η δεν έχεις ή θα φτιάξεις ή δεν θα φτιάξεις το ODAC... αυτό κατά πρώτον, (και μας είναι και αδιάφορο μιας και το έχουμε φτιάξει εμείς οι τρεις και ξέρουμε...)...

Κατά δεύτερον... όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος... οπότε σαφέστατα και το ODAC έχει ένα όριο όπως και το δικό σου DAC... οπότε και εδώ συζητάμε τα αυτονόητα...

Αν δεν επιτρέπεται να ενθουσιαζόμαστε δεν ξέρω... νομίζω ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα... όπως θεωρώ ότι ο ενθουσιασμός δεν είναι παιδιάστικος και αφελής είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγω του αναπάντεχου αποτελέσματος...που προέρχεται από ανθρώπους έμπειρους... που ΞΕΡΟΥΜΕ τι ακούμε... και πάλι δεν ξέρω, γιατί το αναφέρεις... δεν νομίζω ότι πρέπει όλοι να έχουμε βουβάλια για να ενθουσιαζόμαστε...

Πάντως άλλος ένας λόγος ενθουσιασμού είναι αυτό που κάνει το ODAC/Salas και που ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ... το κάνει καλά...

Ναι το θέμα έληξε με τον Θανάση... αλλά έληξε και με τα περί ροής αλλά και μια αιχμή περί άσπιλων κλπ... που δεν τοποθετήθηκα αλλά βλέπω ότι εκεί δεν σχολιάζεις, τουναντίον εξακολουθείς να σχολιάζεις το πόσο είναι το όριο του ODAC και πόσο καλύτερο είναι το Bufallo...

Δημήτρη... σε θερμοπαρακαλώ...

επανέρχομαι στην πρώτη πρώτη μου φράση.

επίσης δεν σας είπα τίποτα ούτε σας μέμφομαι περί ενθουσιασμού.
Αυτόν τον είχα εξ αρχής δεδομένο καθώς τον ίδιο ενθουσιασμό είχα νιώσει και εγώ με το salas σε ό,τι άλλο έφτιαξα.
Τα περι άσπιλων ...μάλλον μου διέφυγαν.

και κλείνω επαρνερχόμενος άλλη μια φορά στην πρώτη μου φράση.

Να πω κι εγώ σαν ανίδεος αναγνώστης-σφήνα;
Παρακολουθώ το νήμα απ' την αρχή,με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολύ και το ζητούμενο ήταν νομίζω αυτό που ακριβώς πέτυχαν με κόπο και προσωπική εργασία οι αγαπητοί συμφορουμίτες.
Κι επιπλέον μοιράστηκαν τον κόπο και την γνώση τους με κάποιους σαν εμένα που κοιτάζουν να ξεστραβωθούν εδώ μέσα.
Δεν νομίζω το θέμα να υπήρξε ποτέ η σύγκριση με κάποιον άλλο μετατροπέα και μου φαίνεται περίεργο το ότι συμβαίνει.
Δεν βλέπω κάτι κακό στον ενθουσιασμό.Και παιδιάστικος να ήταν,χόμπυ είναι,παιχνίδι.
Και δικαιολογείται απ' το αποτέλεσμα και μπράβο τους.
Αυτό που με ενοχλεί δεν θα το αναφέρω.
Και μάλιστα θα το δικαιολογήσω με γνωστό στίχο και δεν αναφέρεται σε αυτούς που έκαναν την (επιτυχημένη) προσπάθεια.
"Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μη το ‛χω"

Νομίζω ότι κάπου παρερμηνεύτηκαν τα μηνύματα του Υπερηχα πίσω από το --> :BDBDG54:

Re: Απάντηση: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Να πω κι εγώ σαν ανίδεος αναγνώστης-σφήνα;
Παρακολουθώ το νήμα απ' την αρχή,με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολύ και το ζητούμενο ήταν νομίζω αυτό που ακριβώς πέτυχαν με κόπο και προσωπική εργασία οι αγαπητοί συμφορουμίτες.
Κι επιπλέον μοιράστηκαν τον κόπο και την γνώση τους με κάποιους σαν εμένα που κοιτάζουν να ξεστραβωθούν εδώ μέσα.
Δεν νομίζω το θέμα να υπήρξε ποτέ η σύγκριση με κάποιον άλλο μετατροπέα και μου φαίνεται περίεργο το ότι συμβαίνει.
Δεν βλέπω κάτι κακό στον ενθουσιασμό.Και παιδιάστικος να ήταν,χόμπυ είναι,παιχνίδι.
Και δικαιολογείται απ' το αποτέλεσμα και μπράβο τους.
Αυτό που με ενοχλεί δεν θα το αναφέρω.
Και μάλιστα θα το δικαιολογήσω με γνωστό στίχο και δεν αναφέρεται σε αυτούς που έκαναν την (επιτυχημένη) προσπάθεια.
"Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μη το ‛χω"

φαίνεται ότι είμαι ο στραβός γιαλός.
Να προσθέσω μερικά πράγματα.
1. Εξ αρχής (για μένα και για άλλους) ήταν σίγουρη η επιτυχία του πονήματος, άλλωστε νομίζω εγώ είχα παροτρύνει τους χρήστες του odac να το κάνουν άμεσα.
2. το ίδιο μοίρασμα γνώσης (ιδιαίτερα για το salas) έχει γίνει επανειλημμένα στην κατηγορία αυτή, στο φόρουμ αυτό και σε άλλα φόρα.
3. Δεν είπε κανείς ότι ο ενθουσιασμός είναι κακός το αντίθετο μάλιστα.
4. Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) το θέμα της σύγκρισης τέθηκε από μένα προσωπικά και μέχρι ένα σημείο παίρνω ευθύνη, ως απάντηση στο ερώτημα ποια είναι τα όρια του odac. Πάνω εκεί είπα ότι όποιος θέλει κάτι αισθητά καλύτερο πάει στο 9018.
5. Το ρητό "Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μη το ‛χω" έχει πάντα δυό όψεις όταν μιλάνε δυό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

φαίνεται ότι είμαι ο στραβός γιαλός.
Να προσθέσω μερικά πράγματα.
1. Εξ αρχής (για μένα και για άλλους) ήταν σίγουρη η επιτυχία του πονήματος, άλλωστε νομίζω εγώ είχα παροτρύνει τους χρήστες του odac να το κάνουν άμεσα.
2. το ίδιο μοίρασμα γνώσης (ιδιαίτερα για το salas) έχει γίνει επανειλημμένα στην κατηγορία αυτή, στο φόρουμ αυτό και σε άλλα φόρα.
3. Δεν είπε κανείς ότι ο ενθουσιασμός είναι κακός το αντίθετο μάλιστα.
4. Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) το θέμα της σύγκρισης τέθηκε από μένα προσωπικά και μέχρι ένα σημείο παίρνω ευθύνη, ως απάντηση στο ερώτημα ποια είναι τα όρια του odac. Πάνω εκεί είπα ότι όποιος θέλει κάτι αισθητά καλύτερο πάει στο 9018.
5. Το ρητό "Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μη το ‛χω" έχει πάντα δυό όψεις όταν μιλάνε δυό.

....απόλυτο δίκιο για το πληκτρολόγιο τελικά...
Δεν είχα καμία πρόθεση να το προσωποποιήσω και τα έγραψα για καλό....
Και για μένα δύο έχει,ακόμα κι όταν μιλάω μόνος μου,χε χε...κάτι ήξερε ο Ρίτσος,:ernaehrung004:

Εγώ λέω αν έχουν την ευγενή καλοσύνη οι υπεύθυνοι μοντ της κατηγορίας να διαχωρίσουν τα άσχετα από τα σχετικά... και να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει στην διαχωρισμένη ενότητα... πραγματικά δεν έχω πρόβλημα και γνωρίζω ότι ο Δημήτρης έχει ΠΑΝΤΟΤΕ καλές προθέσεις απλά παραστρατεί το πράγμα καμιά φορά και εδώ είμαστε σε τεχνική ενότητα...

Απάντηση: Re: The Objective DAC (ODAC) mods / PSU / salas

Εγώ λέω αν έχουν την ευγενή καλοσύνη οι υπεύθυνοι μοντ της κατηγορίας να διαχωρίσουν τα άσχετα από τα σχετικά... και να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει στην διαχωρισμένη ενότητα... πραγματικά δεν έχω πρόβλημα και γνωρίζω ότι ο Δημήτρης έχει ΠΑΝΤΟΤΕ καλές προθέσεις απλά παραστρατεί το πράγμα καμιά φορά και εδώ είμαστε σε τεχνική ενότητα...

Οι καλές προθέσεις είναι δεδομένες,εγώ τουλάχιστον με τέτοια νοοτροπία διαβάζω και γράφω,πιστεύω και οι υπόλοιποι.
Τα δικά μου ας διαγραφούν πάντως.
Με την ευχή μου αν είναι να μείνει καθαρό το νήμα.

Απλά προτείνω να προχωρήσετε πιο κάτω για την ώρα …
Το σκέφτηκα να αφαιρέσω κάποια … πιθανά σε άλλη στιγμή …