The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    8
Εγώ θυμάμαι το σινεραμα στιςστενές επαφές (;) που ήταν πάνω από 3:1. Αλλά το πλανητάριο είναι ανώτερο κι ας χρειάζεται να στρίψεις το κεφάλι να τα δεις όλα.

Από σένα δεν το περίμενα αυτό πάντως, εσύ δεν είσαι ο Size Does Matter? Φυσικά και είναι μοναδική αίσθηση να απλώνει και στον κατακόρυφο άξονα η εικόνα, γιατί όχι; Επειδή δε γίνεται σπίτι; Ε ντάξει, ας αφήσουμε και κάτι για τις αίθουσες πια.
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες 😁

Εννοείται είμαι Size does matter αλλά όχι στο να γίνουμε Φρανκενστάιν για να το καταφέρουμε.
Βεβαίως όταν θαυμάζω ένα "μεγάλο" αμάξι θαυμάζω το γεγονός ότι είναι V8-V12 και όχι ότι είναι.... νταλίκα.

Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες 😁

Εννοείται είμαι Size does matter αλλά όχι στο να γίνουμε Φρανκενστάιν για να το καταφέρουμε.
Βεβαίως όταν θαυμάζω ένα "μεγάλο" αμάξι θαυμάζω το γεγονός ότι είναι V8-V12 και όχι ότι είναι.... νταλίκα.

Ιδανικά θα έπρεπε να το βγάλουν με δυο κάδρα, το original και το 16:9 faux-IMAX. Οπότε έχεις και το 'συλλεκτικό' με την κανονική εκδοχή του σκηνοθέτη, και το απολαυστικό για το σπίτι.