The Odyssey (2026)

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,355
the_odyssey.jpg

Last edited by a moderator:
Τον Χολαντ θα τον φάμε στην μάπα λόγω Ζενταγιας δλδ;
Ο Χόλαντ προφανώς θα είναι ο Τηλέμαχος, Η Ζεντάγια δεν ξέρω που κολάει, ίσως ως Ναυσικά. Αλλά με το Νόλαν στο τιμόνι είμαι αισιόδοξος.

• Like
Reactions: klamia71
Να πω την αλήθεια, ενώ στην αρχή στραβομουτσούνιασα, όσο το σκέφτομαι τελικά μάλλον ανυπομονώ, νομίζω θα είναι ενδιαφέρον.
Κάπου εκεί θα βγει και το iPhone 18 όμως 😋

The Odyssey.jpg

Tι ξερουμε μεχρι στιγμης ? ............

Περα απο τον σκηνοθετη (Christopher Nolan) τον μυθο και το cast. Θα αφηγειται την Οδυσσεια του Ομηρου και το cast θα ειναι ......... τυπικα αμερικανικο.
Τοm Holland - Anne Hathaway - Matt Damon - Zendaya - Robert Pattinson - Charlize Theron - Lupita Nyong'o. Με εξαιρεση την Charlize Τheron, δεν νομιζω οτι
επιλεχθηκαν οι πλεον καταλληλοι ηθοποιοι αλλα ουτε και οι πλεον ακαταλληλοι. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι "θα χρησιμοποιηθει νεα IMAX τεχνολογια"
το οποιο ανασηκωνει μερικα φρυδακια (υπαρχει νεο ΙΜΑΧ προτυπο ? νομιζω ΕΝΑ ειναι). Εχουμε πανω απο εναμισυ χρονο μπροστα μας να τα λεμε ☺️ ....
(ανακοινωθεισα πρεμιερα τον Ιουλιο του 2026).

Last edited:
  • Like
Reactions: king2009
View attachment 244242

Tι ξερουμε μεχρι στιγμης ? ............

Περα απο τον σκηνοθετη (Christopher Nolan) τον μυθο και το cast. Θα αφηγειται την Οδυσσεια του Ομηρου και το cast θα ειναι ......... τυπικα αμερικανικο.
Τοm Holland - Anne Hathaway - Matt Damon - Zendaya - Robert Pattinson - Charlize Theron - Lupita Nyong'o. Με εξαιρεση την Charlize Τheron, δεν νομιζω οτι
επιλεχθηκαν οι πλεον καταλληλοι ηθοποιοι αλλα ουτε και οι πλεον ακαταλληλοι. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι "θα χρησιμοποιηθει νεα IMAX τεχνολογια"
το οποιο ανασηκωνει μερικα φρυδακια (υπαρχει νεο ΙΜΑΧ προτυπο ? νομιζω ΕΝΑ ειναι). Εχουμε πανω απο εναμισυ χρονο μπροστα μας να τα λεμε ....
(ανακοινωθεισα πρεμιερα τον Ιουλιο του 2026).

Άψογος ευχαριστούμε για το θέμα. Την περιμένουμε πως και πως. Λίγο με τον Holland και την zendaya δεν ξέρω αλλά εμπιστευομαστε Nolan όπως και να έχει.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: SR-71
Eτσι λεω και εγω ................. Nolan ειναι αυτος ! :cool:
Ακόμα και το tenet που σνομπαριστηκε αρκετα παραμένει τεχνικα εξαιρετικό άσχετα που ήταν λίγο περίεργο στη συνοχή ειδικά στο τέλος. Για epic adventure παντως αντίστοιχο του interstellar θα ειναι και το odyssey όπως φαίνεται απλά στη γη.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: SR-71
Ελπίζω να έχει και Θεούς μέσα, έτσι για αλλαγή.
Xωρις να ειμαι ιστορικος η φιλολογος ......
εαν δεν επικεντρωθει σε δυο σημεια (τουλαχιστον δυο),
ευρηματικοτητα ανθρωπινου πνευματος + απειθεια προς τους θεους,
θα μεινει ως μια πανακριβη και φαντασμαγορικη παραγωγη ................ και τιποτε αλλο !

Ευχομαι ο Nolan να συλλαβει την ουσια του Ομηρικου πνευματος !

Every publicity is a good publicity, λένε οι διαφημιστές.
Και φόλα να είναι (σαν ακρίβεια στο βιβλίο) μόνο που θα μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος (με τόσο τρανταχτά ονόματα) τον Ομηρο και κατ' επέκταση την Ελλάδα, αρκεί για να εκτιναχθεί ακόμα περισσότερο ο τουρισμός. Αφού εξ' ορισμού είμαστε ανίκανοι εμείς να φτιάξουμε τέτοιες υπερπαραγωγές, ας είναι by the American way.
Αν μη τι άλλο, θεωρώ ότι θα πέσουν τρελά φράγκα στα εφφέ σε αντίθεση με το ανεκδιήγητο The Return.

Και φόλα να είναι (σαν ακρίβεια στο βιβλίο) μόνο που θα μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος (με τόσο τρανταχτά ονόματα) τον Ομηρο και κατ' επέκταση την Ελλάδα, αρκεί για να εκτιναχθεί ακόμα περισσότερο ο τουρισμός.

Ξέρεις ότι ούτε ο Όμηρος δεν είναι ακριβής στα δικά του βιβλία, έτσι;
Π.χ. δεν αναφέρεται καθόλου στη δολοφονία του Παλαμήδη από τον Οδυσέα.
Και δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο!