The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    35
Status
Not open for further replies.
Οτι το κανει η Οδυσσεια εως τωρα το λες και ενα θαυμα.

Rage baiting Marketing το λες . Πρώτη φορά βλέπω να πετάγονται στα social τόσοι που να προκαλούν την μια ή την άλλη πλευρά με post . Κάποιοι "ανυπαρκτοι" εκμεταλλευονται το hype για τα views , όμως κάποιοι δεν είναι τυχαίοι.

Και πρεπει να ασχολουμαστε εμεις με αυτα ?

αρκουν τα τρολ στο διαδικτυο δεν χρειαζεται να αναπαραγουμε τις μπουρδες τους ενθεν κειθεν

• Like
Reactions: Pleo
Κι αν κάποιοι δεν φορούσαν τα ενσωματωμένα μαρξιστικά τσιπάκια υποβάθμισης εγκεφάλου, ο κόσμος θα είχε λιγότερα προβλήματα να λύσει.

Επειδη το πραγμα ξεφευγει λιγο υπαρχει νημα για τις θεωριες συνομωσιας να ξερετε οπου μπορειτε να γραφετε οτι ξεκαρδιστικο θελετε εκει χωρις παρεξηγηση.

Εδω ειναι το νημα για μια ταινια .

• Like
Νάτα και τα τσιπάκια...
Εσύ συγκεκριμένα έχεις ως υπογραφή τη φράση ότι όποιος συλλογίζεται ελεύθερα, συλλογίζεται σωστά. Υποθέτω ότι εννοείς απελευθερωμένος από δόγματα, όπως λόγου χάρη η θρησκεία (Χριστιανισμός).

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν η προοδευτική ιδεολογία που υπερασπίζεσαι λειτουργεί στην ουσία της, με τους ίδιους όρους ενός δόγματος ? Μην κατηγορείς τους άλλους ότι βρίσκονται μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνα, γιατί και στα δικά τους μάτια ούτε εσύ βγήκες ποτέ από εκεί.

Και επιτέλους (γιατί μεγαλώσαμε πια), ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί η προσωπική επίθεση, η επίθεση στον χαρακτήρα και όχι στα επιχειρήματα, παραμένει μόνιμο εργαλείο στην ιδεολογική σας φαρέτρα, παρότι είναι μια τακτική που ταιριάζει περισσότερο σε ανηλίκους παρά σε ενήλικο διάλογο. ?

Πού καταλήγουμε λοιπόν ? Όσους επέλεξε ο sergiani για να σχολιάσουν τις διαφορές ανάμεσα στην Οδύσσεια του Νόλαν και του Ομήρου κρίνονται ως αναξιόπιστοι, για να μην πω κατευθείαν άχρηστοι, επειδή ο ένας είναι Χριστιανός και δεν πιστεύει στον Δαρβινισμό (λες κι έχει αυτό καμία σχέση με την ταινία), και ο άλλος ψηφίζει κόμμα αντίθετο από την αριστερά (που το ξέρει ???) , δηλαδή, υποτίθεται, αντίθετο στην πρόοδο, τον νεωτερισμό, και την ισότητα.

Κι αν κάποιοι σας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα (πείτε το και κοινωνικό πείραμα) λέγοντάς σας ότι τα επιχειρήματα των woke, ακροαριστερών ή μαρξιστών δεν έχουν καμία αξία και δεν πρόκειται καν να τα ακούσουμε, λόγω της ιδεολογίας σας, πως θα σας φαινόταν αυτό. ?

Παράδειγμα: pleo, ως άθεος και δογματικός υποστηρικτής της woke φεμινιστικής ατζέντας σου, σε κρίνω εξίσου ψεκασμένο και γραφικό, και θεωρώ ότι τα λόγια σου δεν έχουν καμία βαρύτητα. Είσαι ένα απόλυτο τίποτα, όπου κανείς δεν νοιάζεται τι λες κι αν υπάρχεις.
Τώρα, σου εφαρμόζω αυτό που εσύ κάνεις μόνιμα σε όποιον διαφωνεί με την ιδεολογική σου ατζέντα.

Και τελικά, αν πραγματικά σε απασχολούν τόσο τα δικαιώματα των γυναικών και οι δογματικές θρησκείες, κάνε μια βόλτα προς Αφγανιστάν και Ιράν, όπου η κατάσταση είναι απείρως χειρότερη όσον αφορά τα θρησκευτικά δόγματα και την ανισότητα των γυναικών. Για εκείνες τις περιπτώσεις όμως, δεν ακούγεται ούτε μισή λέξη από τη χειμαρρώδη ευαισθησία σου.

Αυτό που φαίνεται να αδυνατείτε να αντιληφθείτε εσείς με τη σειρά σας, είναι ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρηματολογίας δεν πείθετε κανέναν. Απλώς κανείς εδώ μέσα δεν θέλει να χαλάσει το προφίλ του μπαίνοντας σε αντιπαράθεση μαζί σας, γιατί ξέρει ότι θα δεχτεί άμεση επίθεση, θα στιγματιστεί ως ρατσιστής, φασίστας ή ακροδεξιός, στο πλαίσιο μιας συστηματικής αποδόμησης χαρακτήρα, και τελικά ίσως καταλήξει και σε αποκλεισμό.

Επιχειρηματολογείτε με αερολογίες και επιτίθεστε πάντα στο πρόσωπο και όχι στα λεγόμενά του και αυτό, πρωτίστως αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα της στάσης σας. Το να χαϊδεύετε στη συνέχεια ο ένας τα αυτιά του άλλου δεν σας βοηθά και πουθενά ουσιαστικά.

Εσείς οι ίδιοι που ισχυρίζεστε ότι δεν πρέπει να κρίνεις μια ταινία πριν τη δεις, ή ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα για να μη δουν οι άλλοι ένα βίντεο, το γεγονός ότι ο ένας ομιλητής (μετανάστης στην Αμερική) πιθανότατα ψηφίζει δεξιά, άρα δεν αξίζει κανενός την προσοχή, και επειδή ένας άλλος έχει θεολογική εκπαίδευση, αντιδράς σαν να είσαι ο βρυκόλακας Κρίστοφερ Λι, που του πέταξαν εξήντα σταυρούς και πενήντα κιλά σκόρδο.
Κι όλα αυτά, βέβαια, ενώ υποτίθεται ότι σκέφτεσαι ελεύθερα.

Εν κατακλείδι: όχι, δεν είναι καλή η συμπεριφορά σας εδώ μέσα, απλώς επειδή εσείς πιστεύετε ότι είναι.
Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από συνεχιζόμενες προσωπικές επιθέσεις αντί για ουσιαστική συζήτηση, διαστρεβλώσεις τύπου αχυράνθρωπου, και τοποθετήσεις όπως οι δικές σου, όπου κάθε λέξη σου παρουσιάζεται με ύφος αδιαμφισβήτητης αλήθειας , κρίνοντας τα πάντα αποκλειστικά μέσα από τον δικό σου ιδεολογικό φακό. Τα πάντα, χωρίς εξαίρεση.

Απαιτείτε σεβασμό στο πρόσωπό σας, όμως μόλις μια συζήτηση αγγίξει ιδεολογικά ζητήματα, καταφεύγετε αμέσως στην ειρωνεία και τον χλευασμό του συνομιλητή σας. Κι αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε πείτε μου τι είναι ?

Παράδειγμα: pleo, ως άθεος και δογματικός υποστηρικτής της woke φεμινιστικής ατζέντας σου, σε κρίνω εξίσου ψεκασμένο και γραφικό, και θεωρώ ότι τα λόγια σου δεν έχουν καμία βαρύτητα. Είσαι ένα απόλυτο τίποτα, όπου κανείς δεν νοιάζεται τι λες κι αν υπάρχεις.
Τώρα, σου εφαρμόζω αυτό που εσύ κάνεις μόνιμα σε όποιον διαφωνεί με την ιδεολογική σου ατζέντα.

Τσίμπα ένα report για χαρακτηρισμό μέλους να έχεις να πορεύεσαι και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις τα έχεις βγάλει από το στομάχι σου.

Ποια ιδεολογική ατζέντα μου; Έλεος...

Ωχ, ωχ, ευτυχώς που το προσδιορίζεις από την αρχή να μη χάσω την ώρα μου. Δε γράφω περισσότερα αλλά δες τι ψηφίζουν οι "Έλληνες της Αμερικής" και θα καταλάβεις.

Γι αυτο μας αρεσουν οι Ελληνες της Αμερικης.

Τσίμπα ένα report για χαρακτηρισμό μέλους να έχεις να πορεύεσαι και όλα τα υπόλοιπα που γράφεις τα έχεις βγάλει από το στομάχι σου.

Ποια ιδεολογική ατζέντα μου; Έλεος...

lol έφερες το παράδειγμα για να κατανοήσεις τι εσύ κάνεις στους άλλους, ως προσβολή στο πρόσωπό σου ?
Ας έβαζες και την από πάνω πρόταση στο κείμενο που οδηγεί στο παράδειγμα, για να μην βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα.

Όλο το κείμενο ήταν το παρακάτω:
"Κι αν κάποιοι σας πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα (πείτε το και κοινωνικό πείραμα) λέγοντάς σας ότι τα επιχειρήματα των woke, ακροαριστερών ή μαρξιστών δεν έχουν καμία αξία και δεν πρόκειται καν να τα ακούσουμε, λόγω της ιδεολογίας σας, πως θα σας φαινόταν αυτό. ?
Παράδειγμα:
pleo, ως άθεος και δογματικός υποστηρικτής της woke φεμινιστικής ατζέντας σου, σε κρίνω εξίσου ψεκασμένο και γραφικό, και θεωρώ ότι τα λόγια σου δεν έχουν καμία βαρύτητα. Είσαι ένα απόλυτο τίποτα, όπου κανείς δεν νοιάζεται τι λες κι αν υπάρχεις.

Last edited:
Ανέφερες ως επιχείρημα για να απαξιώσεις τον ομιλητή στο βίντεο πως είναι θρησκευόμενος.
Και για αυτό, δεν καμία αξία η κρίση του για την ταινία.
Ουσιαστικά η τοποθέτηση σου ήταν ρατσιστική και μου λες ότι έκανες report επειδή είπα πως γράφεις κάτω από ιδεολογικό πρίσμα ? Τα ίδια σου τα γραπτά το επιβεβαιώνουν.

Αν πάλι κάνω λάθος και δεν έχω καταλάβει σωστά, δεκτό το report. Νόμιζα πως δηλώνεις άθεος και για αυτό η τοποθέτησή σου είναι ρατσιστική. Αν δεν είναι έτσι ιδού το βήμα, είναι ο κατάλληλος χρόνος να δηλώσεις αν είσαι άθεος ή όχι για να μου το ξεκαθαρίσεις αν δεν κατάλαβα καλά.

Τον ομιλητή αποδόμησα, την πηγή σου δηλαδή. Είναι κατανοητό;

Και θα σε παρακαλέσω άλλη φορά να μην βάζεις ταμπέλες στον συνομιλητή σου, γιατί πέφτεις σε λογικά σφάλματα. Μαρξ (διαλεκτικός υλισμός) και φεμινισμός (αστική πολυτέλεια κατά τους Μαρξιστές) στην ίδια πρόταση; Και αυτός είμαι εγώ; :sneaky:

Δεν μας ενδιαφέρει τι είσαι εσύ πως πορεύεσαι και εν τέλει πως τη βγάζεις. Εγώ είμαι του παιδί του πατριάρχη Λένον ο οποίος στον ψαλμό Whatever gets you through the night στον πρώτο στίχο λέει it's alright, it's alright.
Και θα μου βάλεις εμένα ταμπέλα γιατί φαντασιώθηκες ότι εγώ πρεσβεύω κάποιο πολιτικό κίνημα στην Οδύσεια του Νόλαν;
Έλα Yoko Ono στον τόπο σου....

Αν σε πείραξε αυτή η παράγραφος σε σημείο του να κάνεις report, σκέψου πως την χρησιμοποίησα επίτηδες ως παράδειγμα, (ως αποφυγή) για να καταλάβεις κι εσύ (και οι άλλοι) πως νιώθουν οι υπόλοιποι, όταν τους κάνετε ακριβώς αυτό.

Το report σου (έστω κι αν αφορούσε παράδειγμα), είναι η απόδειξη του πόσο προσβεβλημένοι νιώθουν οι άλλοι, όταν τους το κάνετε αυτό. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να αναδείξω το πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνετε.
Εσύ δεν το άντεξες ούτε μια φορά ως παράδειγμα. Άλλοι το λούζονται συνέχεια ως μέρος της αποδόμησης χαρακτήρα που κάνετε.

Και να πω και τούτο. Δεν το κάνετε άμεσα στους χρήστες του φόρουμ. Το κάνετε σε όλους τους άλλους, όπως στον καθηγητή και στον Έλληνα της διασποράς, μόνο που εκείνοι δεν ήταν σε θέση να ακούσουν την επίθεση χαρακτήρα που τους κάνατε και δεν είναι σε θέση να σας απαντήσουν.
Και στη συνέχεια αφήνετε να αιωρείται, πως αφού ο τάδε είναι ρατσιστής και ακροδεξιός, (δική σας ερμηνεία), άρα και ο χρήστης που χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο βίντεο ως επιχείρημα, είναι κι αυτός μια από τα ίδια. Πάντα προσβάλετε δια..μεσολάβησης.

Εντάξει, ωραίο κολπάκι για να γλυτώνετε τη χατζάρα του ban, αλλά ως μεγάλοι άνθρωποι που είμαστε, αυτό σημαίνει επίσης πως θέλετε να προσβάλλετε, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Αυτό δεν ακούγεται κάπως σαν παιδιάστικη συμπεριφορά. ?

Μην κάνετε αυτό λοιπόν που δεν σας αρέσει να σας κάνουν. Κι αν το κάνετε, παραδεχτείτε τουλάχιστον πως είστε biased. (όχι ότι αυτό σας ξεπλένει).

• Like
Reactions: chocbhed
Εγώ είμαι του παιδί του πατριάρχη Λένον ο οποίος στον ψαλμό Whatever gets you through the night στον πρώτο στίχο λέει it's alright, it's alright.
Και θα μου βάλεις εμένα ταμπέλα γιατί φαντασιώθηκες ότι εγώ πρεσβεύω κάποιο πολιτικό κίνημα στην Οδύσεια του Νόλαν;
Έλα Yoko Ono στον τόπο σου....
Λένον ή Λενιν;
72aff4b4ded619e3f3683050bea4a546.jpg

Αν σε πείραξε αυτή η παράγραφος σε σημείο του να κάνεις report, σκέψου πως την χρησιμοποίησα επίτηδες ως παράδειγμα, (ως αποφυγή) για να καταλάβεις κι εσύ (και οι άλλοι) πως νιώθουν οι υπόλοιποι, όταν τους κάνετε ακριβώς αυτό.

Το report σου (έστω κι αν αφορούσε παράδειγμα), είναι η απόδειξη του πόσο προσβεβλημένοι νιώθουν οι άλλοι, όταν τους το κάνετε αυτό. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να αναδείξω το πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνετε.
Εσύ δεν το άντεξες ούτε μια φορά ως παράδειγμα. Άλλοι το λούζονται συνέχεια ως μέρος της αποδόμησης χαρακτήρα που κάνετε.

Και να πω και τούτο. Δεν το κάνετε άμεσα στους χρήστες του φόρουμ. Το κάνετε σε όλους τους άλλους, όπως στον καθηγητή και στον Έλληνα της διασποράς, μόνο που εκείνοι δεν ήταν σε θέση να ακούσουν την επίθεση χαρακτήρα που τους κάνατε και δεν είναι σε θέση να σας απαντήσουν.
Και στη συνέχεια αφήνετε να αιωρείται, πως αφού ο τάδε είναι ρατσιστής και ακροδεξιός, (δική σας ερμηνεία), άρα και ο χρήστης που χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο βίντεο ως επιχείρημα, είναι κι αυτός μια από τα ίδια. Πάντα προσβάλετε δια..μεσολάβησης.

Εντάξει, ωραίο κολπάκι για να γλυτώνετε τη χατζάρα του ban, αλλά ως μεγάλοι άνθρωποι που είμαστε, αυτό σημαίνει επίσης πως θέλετε να προσβάλλετε, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Αυτό δεν ακούγεται κάπως σαν παιδιάστικη συμπεριφορά. ?

Μην κάνετε αυτό λοιπόν που δεν σας αρέσει να σας κάνουν. Κι αν το κάνετε, παραδεχτείτε τουλάχιστον πως είστε biased. (όχι ότι αυτό σας ξεπλένει).

Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορά του χαρακτηρισμού σε μέλος με την κριτική σε μη μέλος αλλά κριτική στην πηγή και μετά βλέπουμε. Που θα κάτσουμε τώρα να δεχτούμε μεσαιωνικές απόψεις που απορρίπτουν την εξελικτική βιολογία ή τις άκυρες συνδέσεις της ψυχής και της Βίβλου με τον Όμηρο... .

Κατά τα λοιπά, δεν με γνωρίζεις, ούτε ποιος είμαι, ούτε τι απόψεις έχω - τις οποίες δεν τις έχω καν εκφράσει - οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν αφορούν καθόλου την ταινία. Αλλά και να τις γνώριζες, αμφιβάλλω αν θα τις καταλάβαινες.

Γενικώς όλο αυτό το αντιγουουκ/γουόουκ είναι άσχετο με την ταινία. Είναι μόνο στη φαντασία σου, όπως είναι και όλες οι ταμπέλες που έχεις προσάψει από την αρχή σε όσους διαφωνείς. Στο έχουν επισημάνει όλοι.

Εννοείται πως χαρακτηρισμούς εγώ δεν ανέχομαι, αυτά θα τα κάνεις στους οικείους σου, τους υποτακτικούς σου ή δεν ξέρω εγώ όπου αλλού.

Ωχ, ωχ, ευτυχώς που το προσδιορίζεις από την αρχή να μη χάσω την ώρα μου. Δε γράφω περισσότερα αλλά δες τι ψηφίζουν οι "Έλληνες της Αμερικής" και θα καταλάβεις.
Κύριε Maestro, επειδή με τις ασάφειες δεν τα πηγαίνω καλά, μήπως μπορείς να μου απαντήσεις τι εννοείς ?

Θέλω να καταλάβω τα λογικά σου βήματα. Αυτός ο Έλληνας που ζει στην Αμερική, ψηφίζει ότι ψηφίζουν όλοι οι οι Έλληνες της Αμερικής, εσύ είσαι σε γνώση να γνωρίζεις τι ακριβώς ψηφίζει ο συγκεκριμένος ....και. ?

Μπορείς αν θες να τερματίσεις το συλλογισμό σου, για να αντιληφθώ που το πας. ?

Μια ταινία σχολιάζουμε. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Θεμιτό, συμβαίνει με τόσα άλλα πράγματα. Εν κατακλείδι το εάν αξίζει ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Ας έχουμε υπομονή...

Προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορά του χαρακτηρισμού σε μέλος με την κριτική σε μη μέλος αλλά κριτική στην πηγή και μετά βλέπουμε. Που θα κάτσουμε τώρα να δεχτούμε μεσαιωνικές απόψεις που απορρίπτουν την εξελικτική βιολογία ή τις άκυρες συνδέσεις της ψυχής και της Βίβλου με τον Όμηρο... .

Κατά τα λοιπά, δεν με γνωρίζεις, ούτε ποιος είμαι, ούτε τι απόψεις έχω τις οποίες δεν τις έχω καν εκφράσει - οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν αφορούν καθόλου την ταινία. Αλλά και να τις γνώριζες, αμφιβάλλω αν θα τις καταλάβαινες.

Γενικώς όλο αυτό το αντιγουουκ/γουόουκ είναι άσχετο με την ταινία. Είναι μόνο στη φαντασία σου, όπως είναι και όλες οι ταμπέλες που έχεις προσάψει από την αρχή σε όσους διαφωνείς. Στο έχουν επισημάνει όλοι.

Εννοείται πως χαρακτηρισμούς εγώ δεν ανέχομαι, αυτά θα τα κάνεις στους οικείους σου, τους υποτακτικούς σου ή δεν ξέρω εγώ όπου αλλού.
Σου είπα να δεχτείς καμιά θρησκεία ? Γιατί μου βάζεις λόγια στο στόμα ?
Το βίντεο που έβαλα είχε τίτλο πως συγκρίνει την ταινία με την ομήρου οδύσσεια. Στη συνέχεια σκέφτηκες να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και επιτέθηκες στην "πηγή" και μας μίλαγες για χριστιανικές εκκλησίες και για Δαρβίνους κλπ Και σου είπα ξεκόλα, μείνε μόνο στην κριτική του για την Οδύσσεια. Το κατάλαβες, αλλά δεν ήθελες. Ήθελες να το κάνεις θέμα.

Έβαλα άλλο βίντεο και ξανά τα ίδια....τιιιιιι ? Έλληνας στην Αμερική ? Άσε μας ρε φίλε που θα το δούμε.

Δεν σε είχα για τύπο που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του όταν τον συμφέρει.

Εσείς έχετε το δικαίωμα να κρίνετε από τα συμφραζόμενα ποιος είναι τι και τι πρεσβεύει, αλλά για εσάς δεν θέλετε να σας κολλάνε καμία ταμπέλα.

Δεν βλέπετε woke μέσα στην ταινία, δεν βλέπετε φεμινισμό, δεν υπάρχει τίποτα. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα βίντεο της wilson να το βροντοφωνάζει. Πάλι καλά που το φωνάζει ΚΑΙ ο Νόλαν. (υπάρχουν τα βίντεο τους ως απόδειξη)

Αλλά οι συγκεκριμένοι εσείς, δεν ανήκετε ιδεολογικά πουθενά. Οκ δεν πειράζει. Ας μας εξηγήσετε γιατί τόσο μένος λοιπόν προς την αντίθετη άποψη του οποιουδήποτε. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, 100% θα πεταχτείτε να τον σχολιάσετε (δεν αφήνετε ποτέ τίποτα να πέσει κάτω).

Με το γνωστό τρόπο, αλλά τώρα το άλλαξες...δεν επιτιθέμεθα στον άνθρωπο, αλλά στην...πηγή. Λες και η πηγή είναι κανένα ηχείο. Σε ανθρώπους επιτίθεστε, όπως κι αν το βαφτίσετε.
Αν μπορείτε, χρησιμοποιείστε τα δικά σας επιχειρήματα απέναντι στου άλλου για να γίνει διάλογος.

Ανήκετε δεν ανήκετε κάπου πολιτικά, ιδεολογικά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως όταν εσείς "αποδομείτε", ουσιαστικά, βρίζετε, χλευάζετε, συκοφαντείτε και περιφρονείτε τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας.

Έχει καμιά σημασία αν δηλώνεις θρήσκος, άθεος, απολιτίκ, δεξιός, woke ή spider man ?

Όταν βρίζεις και χλευάζεις, ? είσαι παλιάνθρωπος, πως το λένε εσένα στο χωριό σου. ?

Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνετε, νομίζετε πως έχετε το δικαίωμα να το κάνετε και νομίζετε πως μπορεί να βγάζετε και γλώσσα όταν το κάνετε.

Last edited:
Με το γνωστό τρόπο, αλλά τώρα το άλλαξες...δεν επιτιθέμεθα στον άνθρωπο, αλλά επιτιθέμεθα στην...πηγή. Λες και η πηγή είναι κανένα ηχείο. Σε ανθρώπους επιτίθεστε, όπως κι αν το βαφτίσετε.
Αν μπορείτε, χρησιμοποιείστε τα δικά σας επιχειρήματα απέναντι στου άλλου για να γίνει διάλογος.

Τίποτε δεν άλλαξα, την πηγή εννοείται ότι θα την κρίνω ΚΑΙ θα την κατακρίνω αμέσως μόλις ανακαλύψω περί τίνους πρόκειται. Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα. Δεν συμψηφίζεται αυτό ως άποψη, ούτε παίζει κανένα δικαίωμα άποψης εδώ ομιχλώδες. Είναι απορριπτέο από την επιστήμη τόσο της βιολογίας, όσο και της κοινωνιολογίας και... να βάλω και το κερασάκι στην τούρτα, και της πολιτικής οικονομίας αφού έκανες το λάθος να μπλέξεις όρους και ορισμούς που είναι αντίθετοι μεταξύ τους.

Εσύ έχεις μπερδευτεί και έχεις τη μύγα και δεν δέχεσαι να συμβεί αυτό.

Με επιχειρήματα έχουν γίνει όλα αυτά, βεβαίως δεν περιμένω ΟΥΤΕ αυτό να το καταλάβεις. It's OK είπαμε. Whatever gets you through the night.

Και μην προσπαθείς άδικα να καθήσεις κάποιον στο σκαμνί για να μπορέσεις μετά να τον «δικάσεις». Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Κατηγορείς τους άλλους ότι είναι έτσι και ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ και ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ για να τους ποινικοποιήσεις στο τέλος ότι είναι ΒΗΓΚΑΝ.

Last edited:
Τίποτε δεν άλλαξα, την πηγή εννοείται ότι θα την κρίνω ΚΑΙ θα την κατακρίνω αμέσως μόλις ανακαλύψω περί τίνους πρόκειται. Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα. Δεν συμψηφίζεται αυτό ως άποψη, ούτε παίζει κανένα δικαίωμα άποψης εδώ ομιχλώδες. Είναι απορριπτέο από την επιστήμη τόσο της βιολογίας, όσο και της κοινωνιολογίας και... να βάλω και το κερασάκι στην τούρτα, και της πολιτικής οικονομίας αφού έκανες το λάθος να μπλέξεις όρους και ορισμούς που είναι αντίθετοι μεταξύ τους.

Εσύ έχεις μπερδευτεί και έχεις τη μύγα και δεν δέχεσαι να συμβεί αυτό.

Με επιχειρήματα έχουν γίνει όλα αυτά, βεβαίως δεν περιμένω ΟΥΤΕ αυτό να το καταλάβεις. It's OK είπαμε. Whatever gets you through the night.

Και μην προσπαθείς άδικα να καθήσεις κάποιον στο σκαμνί για να μπορέσεις μετά να τον «δικάσεις». Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
ως συνήθως άλλα νταλλων και ότι του φανεί του λωλοστεφανή.
Δεν έχεις απολύτως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να βρίζεις, να συκοφαντείς και να προσβάλεις τημ τιμή και την υπόληψη του οποιουδήποτε. Κάποτε είχα γράψει για σένα πως είσαι οξυδερκής. Αυτό να ξέρεις είναι και λίγο μπούμερανγκ, γιατί δεν μπορείς να επικαλεστείς πως δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε, ή δεν μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει επιτίθεμαι στο επιχείρημα και όχι σε αυτόν που το κάνει.

Δεν προσπαθώ να καθίσω κανέναν πουθενά. Εσύ είσαι αυτός που έκανε report στο παράδειγμά μου κι εγώ είμαι αυτός που έφαγε ban όταν σας αποκάλεσα υποκριτές. Εσείς δικάζετε και καταδικάζετε.

Οι μεθόδοι σας και οι τρόποι σας είναι ορατοί σε όλους εδώ μέσα. Όλα τα άλλα, είναι σάλτσες και βατόμουρα σύντροφε.

ως συνήθως άλλα νταλλων και ότι του φανεί του λωλοστεφανή.
Δεν έχεις απολύτως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να βρίζεις, να συκοφαντείς και να προσβάλεις τημ τιμή και την υπόληψη του οποιουδήποτε. Κάποτε είχα γράψει για σένα πως είσαι οξυδερκής. Αυτό να ξέρεις είναι και λίγο μπούμερανγκ, γιατί δεν μπορείς να επικαλεστείς πως δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε, ή δεν μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει επιτίθεμαι στο επιχείρημα και όχι σε αυτόν που το κάνει.

Δεν προσπαθώ να καθίσω κανέναν πουθενά. Εσύ είσαι αυτός που έκανε report στο παράδειγμά μου κι εγώ είμαι αυτός που έφαγε ban όταν σας αποκάλεσα υποκριτές. Εσείς δικάζετε και καταδικάζετε.

Οι μεθόδοι σας και οι τρόποι σας είναι ορατοί σε όλους εδώ μέσα. Όλα τα άλλα, είναι σάλτσες και βατόμουρα σύντροφε.

Ναι ταβάριτς, ό,τι πεις (ή ό,τι άλλο φαντασιώνεσαι). Ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητίσει την αυθεντία του sergiani άλλωστε... . 🤭

Συνεχίζεις να το παίζεις θύμα. Αποκάλεσες υποκριτές τα μέλη και περίμενες ας πούμε τι ακριβώς να γίνει μετά; Και αμολάς και λογίδριο περί συκοφαντίας, προσβολής τιμής και δεν ξέρω γω τι άλλο ως τι; Ως αυτοκριτική; :ROFLMAO:

Έλα και πολλά μας τά πες... .

Last edited:
Να ταβάριτς, ό,τι πεις. Ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητίσει την αυθεντία του sergiani άλλωστε... . 🤭

Συνεχίζεις να το παίζεις θύμα. Αποκάλεσες υποκριτές τα μέλη και περίμενες ας πούμε τι ακριβώς να γίνει μετά; Έλα και πολλά μας τά πες... .
Θύμα ? όχι βέβαια. Ποτέ. Είσαι παντελώς ανίκανος να με καταστήσεις θύμα σου. Δεν σε κατηγόρησα ποτέ ως Θύτη.

Δεν χρειάζεται να μου υπενθυμίσεις πως τους αποκάλεσα υποκριτές. Το ξέρω και αποδείχτηκε πως είχα και δίκιο, αρκεί να διαβάσει κάποιος τι απάντηση έδωσαν τελικά, στην ερώτηση που είχα κάνει.

• Haha
Θύμα ? όχι βέβαια. Ποτέ. Είσαι παντελώς ανίκανος να με καταστήσεις θύμα σου. Δεν σε κατηγόρησα ποτέ ως Θύτη.

Να το παίζεις θύμα έγραψα, playing the victim είναι στα.... γηγενή καναδέζικα. :ROFLMAO:

Άστο. Ρετάρεις, άλλα γράφω, άλλα καταλαβαίνεις.

Status
Not open for further replies.