THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Ωραίος.

Προς το παρόν είχα τα Vista για να έχω την τελευταία έκδοση και τα XP για την 3319a.

Θα δοκιμάσουμε και τα μαντζούνια σου και θα σε πούμε εντυπώσεις.

:)

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Απο εδώ και ακούω προτάσεις για τυχόν βελτιστοποιήσεις-αλλαγές. Πρέπει πρώτα να έχετε την 3730 εγκατεστημένη. Τίποτα άλλο.

ΥΓ: Περιέχονται όλα και howto. Αν δεν καταλάβετε κάτι, τα λέμε.

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Απο ότι μόλις διάβασα απο το avsforum....

it's true. when i play Ghost of Mae Nak with the DTS-HD 24/96 track and enable bitmatched playback in the auzentech console, it stays at 96 khz and doesn't switch to 48 khz anymore.

To λύσαμε και αυτό???

Επίσης αναφέρουν ότι λύθηκε και το θέμα με το 3:10 Yuma.....menu.

Για να δούμε...

Kαι μια έκδοση του εναλλάκτη (switcher) που ήταν σε .cmd μορφή τώρα σε .exe πολύ πιο καθαρή και χωρίς να εμφανίζεται τίποτα κατα την εναλλαγή. Περιέχεται και η συντόμευση που βάζετε στο desktop σας. Εδώ.

Να σημειώσω οτι ο switcher δουλεύει κανονικά και με ανοιχτή την εφαρμογή PDVD. Δλδ δεν χρειάζεται να την κλείνετε για να αλλάξετε έκδοση. Δοκιμάστε έχει πλάκα. (χαίρομαι μόνος μου ή μου φένεται; )

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Kαι μια έκδοση του εναλλάκτη (switcher) που ήταν σε .cmd μορφή τώρα σε .exe πολύ πιο καθαρή και χωρίς να εμφανίζεται τίποτα κατα την εναλλαγή. Περιέχεται και η συντόμευση που βάζετε στο desktop σας. Εδώ.

Να σημειώσω οτι ο switcher δουλεύει κανονικά και με ανοιχτή την εφαρμογή PDVD. Δλδ δεν χρειάζεται να την κλείνετε για να αλλάξετε έκδοση. Δοκιμάστε έχει πλάκα. (χαίρομαι μόνος μου ή μου φένεται; )

Πανάθεμά σε !!!:BDGBGDB55::flipout::firstprize::firstprize:

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Μόνη της η 3730 δεν κάνει καμμία διαφορά ?

Αυτό δεν έχω καταλάβει..
Πρέπει να συνδυάζονται και γιατί ?

Kαι βέβαια κάνει και για αυτό φαγώθηκα να εχω και τις δυο. Η 3730 παίζει άψογα τα πάντα εκτός απο ταινιες σε σκληρό και η 3319a παίζει απο σκληρό αλλα έχει προβλήματα με νέες παραγωγές και δισκάκια. Προχώρα Jim μη μασάς. Βάλτα. :ernaehrung004:

Περνάς και τις δυο για να έχεις την 3319a με τους decoders και τα άλλα καλούδια της 3730. Προχώρα λέω. Απλά δεν θα αλλάζεις εκδόσεις μέχρι να πάρεις drive .... αλήθεια, πως και εσυ δεν έχεις πάρει ακόμα;

Περνάς και τις δυο για να έχεις την 3319a με τους decoders και τα άλλα καλούδια της 3730. Προχώρα λέω. Απλά δεν θα αλλάζεις εκδόσεις μέχρι να πάρεις drive .... αλήθεια, πως και εσυ δεν έχεις πάρει ακόμα;

Mη του βαζεις ιδεες τωρα....

καλα ειχε ηρεμησει

ασε που εχει και ΗD player - και πολυ καλο - και PS3.....

τσαμπα λεφτα

Λέγονται πολλα για τον ηχο στο 3730.

Το πιο ενδιαφερον ειναι αυτο:

''Socio, I just upgraded and found out that they fixed the downsample issue at least for analog. My LynxTwo Mixer reports 192Khz comming in from PowerDVD ultra. Before it was always 48Khz''

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=773218&page=182

Δεν εψαξα να δω τι και πως μετραει το εν λογω software αλλα αφηνει μια υποψια οτι ισως κατι εχει γινει στο θεμα του ηχου.

Για να δουμε....

Πρωτες εντυπωσεις:

1. Με το κολπο του Κυριακου δεν μου παιζει κανενα bluray από τον δισκο (δεν εχω δοκιμασει ακόμα από δισκάκι).

2. Χωρις τα του Κυριακου και με την ''απλη'' 3730 (αν και απ οτι καταλαβαινω η 3730 του Κυριακου δεν εχει διαφορα) το iso του 3-10 Yuma δεν αναγνωριζεται από το pdvd και δεν παιζει.

3. Το DTS MA 7.1 εξακολουθεί να είναι 5.1

4. Λογω των παραπανω ακόμα δεν εχω καταφερει να δοκιμασω και 7.1 LPCM να δω τι παιζει εκεί.

τελικα δεν ειναι θεμα των ''του Κυριακου''

δεν μπορω να παιξω κανενα br iso με την 3730 (xp or vista)

βλεπω εχουν και αλλοι (αλλα οχι ολοι) το ιδιο προβλημα

Η δικη σας εμπειρια με την 3730 και τα BR ISO;

τελικα Κυριακο κατι εχουν κανει στο 3730 και δεν παιζει bd iso's αλλα ουτε και ''χυμα'' από τον δισκο (ακομα και με το ''κολπο'' σου)

φαινεται εχουν λυσσαξει να κλειδωσουν πλεον το bd απο τον δισκο γενικα (και τα iso πλεον)

με τα hd dvd δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα

για ριξε και συ μια ματια και πες

υγ ενα νεο ''υποπτο'' αρχειο που τρεχει το 3730 ειναι το brs.exe

ακομα ομως και ''σκοτωνοντας'' την process δεν φαινεται να αλλαζει κατι

αν σου λενε κατι αυτα....