THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Έχεις δίκιο, σχεδόν τα ιδια κι εγώ. Αύριο θα δοκιμάσω απο iso γιατι δεν το ειχα κάνει ποτε (μη βαρας ντε) . Παλιά, είχα βρει ενα πρόγραμμα που το άνοιγες και μετα εκανες εγκατασταση προγράμματος και κατεγραφε τα πάντα αναλυτικά. Μεχρι όλα τα κλειδια ρέτζιστρι κομπλέ. Άρχισα να το ψαχνω σημερα αλλα έμπλεξα και το παρατησα. Αυριο αρχίζω ψαξιμο δυνατο, θα το βρούμε δεν υπαρχει περιπτωση. Και δεν ειναι τα καλσικα κλειδια ρετζιστρι ούτε τα αρχεία που γνωρίζουμε στους διαφορους φακέλους του. Κάποιο κλειδί είναι κρυφό που έχει ζωή μέχρι αύριο το απόγευμα πέστου ......

Εξαιρετική δουλειά.

Έχω 3319α και είχα τα εξής προβλήματα:

Το 3-10 to Yuma έπαιζε αλλά δεν είχε ήχο, ούτε μενού εμφανιζόταν.
Το The Brave One δεν έπαιζε σωστά (αργή κίνηση).

Ακολούθησα τις οδηγίες σου και με πολύ μεγάλη χαρά είδα τα εξής:

1. Εξακολουθώ να μπορώ να παίζω από το σκληρό δίσκο br και hd-dvd xωρίς να τα μετατρέπω σε iso πρώτα.

2. Το The brave one παίζει σωστά και μπορώ να ενεργοποιήσω υποτίτλους (πριν, αν θυμάμαι καλά, δε μπορούσα).

3. Ξεκίνησε το 3-10 το Yuma με Rambo!!! Άρχισαν να παίζουν τα preview που πριν δεν έπαιζαν (ξεκινούσε αμέσως η ταινία). Preview από Rambo IV, War, Crank, Punisher, κτλ. τα οποία μπορείς να προσπεράσεις με next από το μενού του powerd dvd. Όταν τελειώσουν εμφανίζεται το μενού, όμως δε μπορείς να πατήσεις τίποτα (πατώντας το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού δεν εμφανίζεται ο γνωστός κέρσορας πλοήγησης) ενώ όταν προσπαθώ να επιλέξω μενού ή chapter από το μενού του power dvd εμφανίζεται prohibited. Ο ήχος παίζει παντού (και στα preview και στο μενού).

Έχεις καμιά ιδέα πως (και αν) ξεπερνιέται αυτό; Εννοείται ότι στις υπόλοιπες ταινιές τα μενού λειτουργούν κανονικά (με πατημένο αριστερό πλήκτρο ποντικιού πάντα).

Καταπληκτική δουλειά, σε ευχαριστώ πολύ. Περίμενα πως και πως να δω The brave one σε hd και τώρα μπορώ.

Last edited:
Ε λοιπόν τελικά παίζει (με ήχο) από kmplayer.
Άνοιξα το 00066.m2ts (που βρίσκεται στο φάκελο BDMV/Stream της ταινίας) και από haali splitter επέλεξα (με δεξί κλικ) στο Audio Α:Pid 4353 και παίζει κανονικά με ήχο.
Υπότιτλοι (το κοιτάζω μπας και) στα αγγλικά δεν εμφανίζονται.
Α, στην αρχή όταν ανοίξετε το .m2ts αρχείο εμφανίζει σφάλμα, πατάτε ok και ανοίγει κανονικά.

Last edited:
@ fran:

Τα προβληματα σου ειναι τα γνωστα και κοινα σε ολους μας.

Το brave one παντως παιζει κανονικα με την ''απλη'' 3319a. Κατι αλλο δεν παει καλα εκει στο συστημα σου.

@ Κυριακος

Μέχρι αυριο είπες! Το σημειωνω. Μετα την παρελευση της ανωτερω καταληκτικης η/μ θα λαβεις εξωδικο απο τον δικηγορο μου (δεν χρειαζεται να σου ποιος ειναι νομίζω) :p

To περιεργο ειναι οτι καποιοι λενε οτι παιζουν bd isos!

Ισως παιζει κατι με την εκδοση pdvd απο την οποια ''ξεκινας'' (βαζεις το update). Από την 3319a παντως και την 3704 που δοκιμασα δεν....Ισως δοκιμασω και την 3516 αλλα τραβαει πολυ η ιστορια.

Απο περιεργεια επισης θα δοκιμασω να καψω ενα br δισκακι απο υφισταμενο br rip να δω αν αλλαζει κατι (που δεν νομιζω - αλλα ποτε δεν ξερεις).

Δε ξέρω τι έφταιγε με το The Brave One. Όλα τα άλλα παίζουν κανονικά. Παρεπιπτόντως blue ray rip είναι και αυτό αλλά τώρα παίζει σωστά.

Mετά απο έρευνα βρήκα τι αλλάζει κατα την εγκατάσταση της 3730 τελικά. Δεν αλλάζει πολλά πράγματα, μαλλον εντυπωσιακά λίγα .... Ο πιό ''καθαρός'' τρόπος λοιπόν να έχουμε και τις 2 εκδόσεις με εύκολο switch αλλα και πεντακάθαρο, είναι ο εξής:

1. Απεγκαθιστούμε ότι εκδοση έχουμε του PDVD.
2. Εγκαθιστούμε την 3319a κανονικά.
3. Κάνουμε ένα copy όλον τον φάκελο Powerdvd στο c:\Program files\Cyberlink και μετονομάζουμε το αντίγραφο ''PowerDVD3319a'' .
4. Κάνουμε εγκατάσταση του πάτς 3730 κανονικά.
5. Κατεβάζουμε αυτό αν θέλουμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση στο σκρίπτ που έφτιαξα ή αυτό αν θέλουμε να είναι απόλυτα ήρεμο και ''επαγγελματικό'' . Είναι τα ίδια ακριβώς. Θα πρότεινα το 2ο βέβαια.
6. Ρίχνουμε τα περιεχόμενα του .rar που επιλέξαμε στον φάκελο C:\Program Files\Cyberlink . Έξω ακριβώς απο τον φάκελο ''PowerDVD'' .
7. Αν θέλουμε να αναγράφεται η έκδοση του PDVD στην αρχική του εικόνα, μεταφέρουμε τα αρχεία ''mercury.dll'' που σας έχω στους ανάλογους φακέλους μέσα στους φακέλους των εκδόσεων αντίστοιχα. Το αρχείο απο το Skins3319a στον PowerDVD3319a\Skins, και το άλλο στον PowerDVD\Skins .
8. Στέλνουμε μια συντόμευση στο desktop μας και είμαστε έτοιμοι.

Τι κάνει τώρα το σκρίπτ:
Κοιτάζει ποιά έκδοση έχουμε ενεργή και κάνει μετονομασία στους φακέλους ωστε να ονομαστεί η άλλη ως PowerDVD και αυτή που είχαμε εως τώρα σε κάτι άλλο. Μετά, αλλάζει στην ρέτζιστρυ τα πράγματα που πρέπει ανα περίπτωση ωστε να είναι εντελώς ορίτζιναλ η έκδοση. Ακόμα, αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που κάναμε ανα έκδοση και τις ξαναβάζει όταν ξαναεπιλέξουμε την συγκεκριμένη έκδοση.

Αυτά.

@spcav
Με την 3319α όπως τροποποιείται από την αλλαγή αρχείων της 3730 με το script του Κυριάκου Παναγιωτάκου. Την παίζω απευθείας από το powerdvd (αρχεία αποθηκευμένα στο σκληρό) και όλα καλά.
Α και το μενού λειτουργεί κανονικότατα.

Last edited:
@ Κυριάκος

Δεν λέω ωραίος γιατί βαρέθηκα (και θα νομίζεις και ότι είσα ο Brad Pitt στο τέλος) :p

Δοκίμασες έτσι και παίζει και BD iso's ή / και γενικά BD από τον δίσκο;

@ fran

Μάλιστα.

Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη αλλά όλες οι br που δοκίμασα δεν έπαιζαν. Θα την δοκιμάσω.

Αν θες διευκρίνησέ:

1. Τα rips που παίζεις με την 3730 είναι από δισκάκια σου ή από ''αλλού'';

2. Λειτουργικό;

3. Αν έχεις κάνει rip από δισκάκι, πως το έκανες (nero, imgburn read / build) ;

@ Κυριάκος

Δεν λέω ωραίος γιατί βαρέθηκα (και θα νομίζεις και ότι είσα ο Brad Pitt στο τέλος) :p

Δοκίμασες έτσι και παίζει και BD iso's ή / και γενικά BD από τον δίσκο;

Επειδή απο οτι σε διαβάζω εδω κι εκει εισαι δύσπιστος κομματάκι .....

Το ίδιο παίζει και με την 3319 πάντως. Δοκιμάζω σε λίγο κανεναν BD+ λέμε τωρα ...

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

@spcav
1. από αλλού
2. vista ultimate 32bit

yeahh:firstprize:

και εγώ αυτά έχω και δεν το μετανοιώνω με τίποτα (αν εξαιρέσεις τη μη λειτουργία του reclock,powerstrip ,κλπ κατά τα άλλα..μια χαρά :flipout:)

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Mετά απο έρευνα βρήκα τι αλλάζει κατα την εγκατάσταση της 3730 τελικά. Δεν αλλάζει πολλά πράγματα, μαλλον εντυπωσιακά λίγα .... Ο πιό ''καθαρός'' τρόπος λοιπόν να έχουμε και τις 2 εκδόσεις με εύκολο switch αλλα και πεντακάθαρο, είναι ο εξής:

1. Απεγκαθιστούμε ότι εκδοση έχουμε του PDVD.
2. Εγκαθιστούμε την 3319a κανονικά.
3. Κάνουμε ένα copy όλον τον φάκελο Powerdvd στο c:\Program files\Cyberlink και μετονομάζουμε το αντίγραφο ''PowerDVD3319a'' .
4. Κάνουμε εγκατάσταση του πάτς 3730 κανονικά.
5. Κατεβάζουμε αυτό αν θέλουμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση στο σκρίπτ που έφτιαξα ή αυτό αν θέλουμε να είναι απόλυτα ήρεμο και ''επαγγελματικό'' . Είναι τα ίδια ακριβώς. Θα πρότεινα το 2ο βέβαια.
6. Ρίχνουμε τα περιεχόμενα του .rar που επιλέξαμε στον φάκελο C:\Program Files\Cyberlink . Έξω ακριβώς απο τον φάκελο ''PowerDVD'' .
7. Αν θέλουμε να αναγράφεται η έκδοση του PDVD στην αρχική του εικόνα, μεταφέρουμε τα αρχεία ''mercury.dll'' που σας έχω στους ανάλογους φακέλους μέσα στους φακέλους των εκδόσεων αντίστοιχα. Το αρχείο απο το Skins3319a στον PowerDVD3319a\Skins, και το άλλο στον PowerDVD\Skins .
8. Στέλνουμε μια συντόμευση στο desktop μας και είμαστε έτοιμοι.

Τι κάνει τώρα το σκρίπτ:
Κοιτάζει ποιά έκδοση έχουμε ενεργή και κάνει μετονομασία στους φακέλους ωστε να ονομαστεί η άλλη ως PowerDVD και αυτή που είχαμε εως τώρα σε κάτι άλλο. Μετά, αλλάζει στην ρέτζιστρυ τα πράγματα που πρέπει ανα περίπτωση ωστε να είναι εντελώς ορίτζιναλ η έκδοση. Ακόμα, αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που κάναμε ανα έκδοση και τις ξαναβάζει όταν ξαναεπιλέξουμε την συγκεκριμένη έκδοση.

Αυτά.

Με αυτό τον τρόπο όλα δουλέψαν κανονικά.
Με τον προηγούμενο δεν μου άνοιγε στον ένα υπολογιστη τα SpiderMan 2 και 3(άνοιγε και έμενε σε μία μαυρη οθόνη ) και στον άλλο υπολογιστή έβγαζε μήνυμα λάθους και δεν άνοιγε καθόλου την ταινία. Πολύ κάλο. Μπράβο.
Το 3730 παίζει τα αρχεία *.mp4 που δεν έπαιζε το 3319a στο δικό μου υπολογιστή.
Το μόνο προβλημά (δεν με ενοχλεί) απλά το αναφέρω τα skin δεν αλλάζουν. έχω σταθερά το 3319. :a0210:

@ Κυριάκος

Μπραβο, δουλεύει.

2 παρατηρήσεις:

1. Στα Vista ηθελε restart αλλιως κρασαρε τo pdvd παντα.

2. Το σημαντικότερο μάλλον: Εξακολουθεί να μην μπορείς να παίξεις / μετακινηθείς στα menu του Yuma (η μόνο σχεδόν ταινία δλδ για την οποία θέλαμε το 3730).

Οπότε ή κατι άσχετο δεν παει καλα (δεν το αποκλείω γιατι διαβασα και αλλους με προβλημα με το Yuma και το 3730) ή στην μετατροπη που εκανες ''έκοψες'' κατι που χρειαζοταν το Yuma (ελπίζω όχι το profile 1.1 support που ειναι ο λόγος που δεν επαιζε μεχρι σημερα το Yuma αλλα και η βασικη αναβαθμιση της 3730).

Σκέψεις για τα παραπάνω;

Σε κάθε περίπτωση παντως ειναι διεθνής πρωτια σου (αν δεν κανω λαθος) το εν λόγω επίτευγμα!

Ευγε Κυριακο Pitt :p

Re: Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 7 ULTRA THREAD

Με αυτό τον τρόπο όλα δουλέψαν κανονικά.
Με τον προηγούμενο δεν μου άνοιγε στον ένα υπολογιστη τα SpiderMan 2 και 3(άνοιγε και έμενε σε μία μαυρη οθόνη ) και στον άλλο υπολογιστή έβγαζε μήνυμα λάθους και δεν άνοιγε καθόλου την ταινία. Πολύ κάλο. Μπράβο.
Το 3730 παίζει τα αρχεία *.mp4 που δεν έπαιζε το 3319a στο δικό μου υπολογιστή.
Το μόνο προβλημά (δεν με ενοχλεί) απλά το αναφέρω τα skin δεν αλλάζουν. έχω σταθερά το 3319. :a0210:

Εμένα δουλεύουν τα σκίνς τέλεια σε πάνω απο 200-300 αλλαγές λόγω των τέστ που έχω κάνει. Περίεργο. Και μόλις τσέκαρα και στο σκίν του 3730 την εικόνα μέσα στο αρχείο και ειναι σωστή.

ΕDIT: Μήπως μπερδεύεσαι επειδή άλλαξα το χρώμα στην αναγραφή της έκδοσης στην 3319a σε κόκκινο όπως της παλιάς 3730? Ξαναβάλε τα mercury.dll ξανα με προσοχή στους ανάλογους φακέλους μια να δούμε.

Last edited:
@ Κυριάκος

Μπραβο, δουλεύει.

2 παρατηρήσεις:

1. Στα Vista ηθελε restart αλλιως κρασαρε τo pdvd παντα.

Σε μένα τίποτα απολύτως και τέλεια συμπεριφορά συνεχώς.

2. Το σημαντικότερο μάλλον: Εξακολουθεί να μην μπορείς να παίξεις / μετακινηθείς στα menu του Yuma (η μόνο σχεδόν ταινία δλδ για την οποία θέλαμε το 3730).

Ντέν έκω το γιούμα καρντιά μου ..... που θα μου πάει όμως ....

Οπότε ή κατι άσχετο δεν παει καλα (δεν το αποκλείω γιατι διαβασα και αλλους με προβλημα με το Yuma και το 3730) ή στην μετατροπη που εκανες ''έκοψες'' κατι που χρειαζοταν το Yuma (ελπίζω όχι το profile 1.1 support που ειναι ο λόγος που δεν επαιζε μεχρι σημερα το Yuma αλλα και η βασικη αναβαθμιση της 3730).

Σκέψεις για τα παραπάνω;

Σε κάθε περίπτωση παντως ειναι διεθνής πρωτια σου (αν δεν κανω λαθος) το εν λόγω επίτευγμα!

Ευγε Κυριακο Pitt :p
...

Γρηγορη ερωτηση:
Να το βαλω; Υπαρχουν αλλοι πλειερς αντιστοιχοι;

υπαρχουν τα Nero Showtime 4 και το ArcSoft Total Media Theatre.

Aλλα το PDVD παραμενει το καλυτερο με τις δυσκολιες του βεβαιως βεβαιως.

Κυριάκο, έχεις ιδέα αν τα ''κόλπα'' σου παίζει να επηρεάζουν και άλλα πράγματα πέραν της hdd συμβατότητας (όπως πχ το bd 1.1 profile) ;