THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,194
Μιας και φαίνεται ότι ο ‘καιρός γαρ εγγύς’ tm, είπα να ανοίξω, αντίστοιχο με το υφιστάμενο για το 7, θέμα για το πολλά υποσχόμενο PowerDVD 8.

Φαίνεται ότι η Ultra έκδοση θα μας δώσει αυτό ακριβώς που έλειπε από το 7:

- Full HD Audio support (Dolby TrueHD > 5.1, DTS HD MA (7.1))

- HDMI Audio support (ελπίζουμε ότι υπονοείται Bitstream).

Πέραν των αισθητικών βελτιώσεων, εγκαινιάζεται και η τεχνολογία Movie Live που περιλαμβάνει διάφορα καλούδια τύπου κατηγοριοποίησης, επιλογής ακόμα και κάποιας μορφής editing.

Φαίνεται ότι θα υπάρχουν 3 εκδόσεις (όπως φαίνεται και στις φωτό):

1. Standard: Τα πολύ βασικά για μη HD χρήση

2. Deluxe: Κάποια πραγματάκια παραπάνω, βασικά στον (μη HD) ήχο. Υπάρχει και μία σύγχυση σχετικά με τo BR support αλλά προσωπικά συμπεραίνω ότι αυτή θα υπάρχει μόνο στην Ultra έκδοση.

3. Ultra: Τα έχει όλα και συμφέρει: Τα πάντα από HD ήχο μέχρι και 7.1, BR support αλλά και HD DVD support (η τελευταία θα απουσιάζει σίγουρα από την Deluxe έκδοση)

Σύμφωνα με επίσημες απαντήσεις της Cyberlink σε ερωτήσεις χρηστών, οι 2 πρώτες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν άμεσα (εντός του μηνός) ενώ η Ultra φαίνεται ότι ίσως ακολουθήσει λίγο αργότερα.

Προσωπικά και δεδομένων των απογοητεύσεων που είχα από το WinDVD 9, Arcsoft και Nero, το περιμένω πως και πως!

ΥΓ Εννοείται ότι τα παραπάνω είναι κάποια δεδομένα που συνέλεξα από το δίκτυο τα οποία και μένει να επιβεβαιωθούν με την κυκλοφορία του προϊόντος.

Πηγές:

http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/24/cyberlink_powerdvd_8_and_media_show_4/1

http://www.pcpro.co.uk/news/176412/first-look-remix-hollywood-with-powerdvd-8.html

ΥΓ 2 Προτείνω να γίνει sticky

Attachments

• pdvdver.jpg
    pdvdver.jpg
    92.3 KB · Views: 108
  • pdvd81.jpg
    pdvd81.jpg
    94.8 KB · Views: 109
  • pdvd82.jpg
    pdvd82.jpg
    111.4 KB · Views: 109
Last edited:
Έχω μια διαίσθηση (το site της Cyberlink μισοπαίζει) ότι σήμερα ίσως το δούμε...

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Έχω μια διαίσθηση (το site της Cyberlink μισοπαίζει) ότι σήμερα ίσως το δούμε...
I see dead people! :p
yeah right, φιλος tm

Οταν λέω ότι έχω διαίσθηση ''ακούτε εμένα'' tm:

http://www.cyberlink.com/multi/products/main_1_ENU.html

Για πάμε να δούμε!

ΥΓ Sticky please

Κακως δεν εχει υποστηριξη HDdvd. Εκτος αν δεν ειδα καλα....

Εχω μια ελπίδα ότι ίσως παίζει HD DVD και απλώς δεν το αναφέρουν.

Για το HDMI τα εχουμε πει: Ευελπιστούμε ότι ο ποιητής εννοεί bitstream. Αλλά μέχρι να δούμε HDMI 1.3 κάρτα ήχου δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξέρουμε τίποτα (ακόμα και το tech support τους μάλλον κινέζικα θα απαντήσει).

ΥΓ Πάλι δεν γράφουν ξεκάθαρα DTS HS Master Audio αλλά το 7.1, η σαφής αναφορά σε TRUE HD 7.1 και το λογότυπο με Master Audio που είδα να σε κάποια (ανεπίσημα) screenshots, με κάνουν να ελπίζω (βέβαια το 7.1 δεν λέει κάτι από μόνο του καθώς και το windvd 9 τα ίδια έλεγε και είδαμε τα χάλια του).

Περισσότερα το βράδυ που θα το δοκιμάσω.

Last edited:
Supported Audio Formats
# Dolby TrueHD (7.1-channel)
# Dolby Digital EX (7.1-channel)
# Dolby Digital Plus (5.1-channel)
# Dolby Meridian Lossless Packing (MLP)
# DTS-HD (7.1-channel)
# DTS (5.1 channel)
# DTS 96/24 decoding
# DTS-ES (Discrete and Matrix)

Αναμενουμε.....
Ελπίζω να υπάρχει και κανα δισκάκι original ή τουλάχιστον κανα γραφτήρι BR γιατί το να παίζει από δίσκο (ακόμα και ISO) το βρίσκω απίθανο (ήδη το είχαν κόψει και το ISO στην 3730) και Κυριάκος Solution για το 8 δεν παίζει ακόμα.

Αλλιώς μάλλον τσάμπα η αναμονή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Ελπίζω να υπάρχει και κανα δισκάκι original ή τουλάχιστον κανα γραφτήρι BR γιατί το να παίζει από δίσκο (ακόμα και ISO) το βρίσκω απίθανο (ήδη το είχαν κόψει και το ISO στην 3730) και Κυριάκος Solution για το 8 δεν παίζει ακόμα.

Εγώ πάντως δεν αναμένω... :grandpa:
Ή μάλλον αναμένω τον Κυριάκο.... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Το ποσοστο ειναι κατω απο το 1% , οποτε κι εγω Κυριακο ψηφιζω...:flipout:

Παντως αυτοι δεν θελουν τα χρηματα μου. Κι εγω θα το επερνα και πολυ αλλοι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Το ποσοστο ειναι κατω απο το 1% , οποτε κι εγω Κυριακο ψηφιζω...:flipout:

Παντως αυτοι δεν θελουν τα χρηματα μου. Κι εγω θα το επερνα και πολυ αλλοι...
Δεν διαφωνώ αλλά από την άλλη θυμήσου πόσα 'θα το αγοράσω' είχαν ακουστεί πριν κόψουν το HDD playback στο 7 και πόσοι τελικά το αγόρασαν (πάντα προ hdd stop μιλάμε)...

Δυστυχώς πιστεύω ότι απλώς πάντα εφευρίσκεται μία ωραία δικαιολογία για να αποφευχθεί η αγορά.

Αλλά ας μην ανοίξουμε καλύτερα το θέμα του software γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ...

Last edited:
Απο μερους μου οχι παντως.

Παντως πρεπει να τους τα σκαχει χοντρα η σονυ για αυτη την ιστορια.

Παντως πρεπει να τους τα σκαχει χοντρα η σονυ για αυτη την ιστορια.
Τα σκάει ή απειλεί, κάτι τέτοιo παίζει προφανώς (κάπου το είχαν πει κιόλας εμμέσως οι τύποι της Cyberlink).

Δε μου λες κατι αλλο. Το nero γιατι δεν το συμπαθεις? Για τον ηχο ?

Δε μου λες κατι αλλο. Το nero γιατι δεν το συμπαθεις? Για τον ηχο ?
Βασικά ναι.

Είναι ψιλοδράμα από υποστήριξη HD Audio.

Γενικά μου κάνει πολύ ημίμετρο.

Παιδιά τι λέτε τελικά αξίζει το ultra ή οχι , και δεν μιλάω μόνο για το hdmi που πρέπει να αναμένουμε και hardware αλλά για το ότι δεν κάνει downsαmpling σε 48khz και αρα λογικά θα βγάζει καλύτερο ηχο απο το 7 ?

Απίστευτα πράγματα.

Κανείς σε όλον τον κόσμο, απ ολους τους καημένους που σκασαμε 100 $ για να το αγοράσουμε, δεν έχει καταφέρει να το χρησιμοποιήσει γιατί η Cyberlink δίνει ρεστα!

Πετάει error στο activation, το έχει κατεβάζει από το site της (φαίνεται σαν 8 αλλά αν κλικάρεις βγάζει το 7), όσοι έχουν επικοινωνήσει με την ίδια τη Cyberlink έχουν ακούσει απίστευτα πράγματα όπως ''Δεν ξέρουμε να υπάρχει έκδοση 8'' κλπ.

Προφανώς έγινε κάποια στραβή και έδωσαν λάθος keys ή δεν δουλεύουν / έχουν ενημερώσει τους activation servers.

Όσο πάμε και χειρότερα.

Αντε να δούμε τι άλλο θα δούμε.

Πραγματικά απίστευτα πράγματα.

Πως τα καταφέρουν όλο και περισσότερες εταιρίες να διώχνουν πελάτες, είναι άξιο απορίας.

Α, μαλιστα. Καλα κρασια δηλαδη ......Υπομονη και τον τροπο τον ξερεις. Τα λεφτα μας πισω :grinning-smiley-043