The One Ring

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,148
Εκεί ψηλά.....
89c1cbaebd3faf86fee5621b8a59533b.jpg

The One Ring

Ερχεται.........απο την Amazon.

One show to rule them all

middle-earth-map-banner.jpg

Σιγα.......όταν είναι βάζεις τη δοκιμαστική βδομάδα και το βλέπεις τζάμπα. Αν σου αρεσουν και αλλες σειρές δίνεις τα 10 το μήνα μεχρι να τελειώσουν οι σειρές που σου αρέσουν. Δυο πακέτα τσιγάρα κοστος....(ή τρεις καφέδες για σένα που δεν καπνίζεις)
:flipout:

Εγω τωρα ... θα κανω τον δικηγορο του διαβολου.

Οσο υψηλοτερες οι προσδοκιες, τοσο οδυνηροτερες οι απογοητευσεις.

Τα χρηματα υποσχονται ΠΟΛΛΑ .... αλλα .... ΑΛΛΑ ! ....

Κρατώ καλάθι μικρό, μικρότερο απο αυτό που κράταγε η κοκκινοσκουφίτσα στο παραμύθι... :chinscratch:

Εγω παλι δηλωνω ενθουσιασμενος. Και μονο που λενε απο τωρα για 5 !! σαιζονς δειχνει οτι εχουν διαθεση να σκισουν και να παρουν την σκυταλη απο το GoT πριν αυτο την παραδωσει στα spinoff της .

Εννοείται ότι κάνω πλάκα, αλλά είναι τόσα τα ξένα που έχουμε που το format είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να συζητήσουμε.
Πάντως στο imdb βλέπω ότι το Amazon πετάει όλα τα επεισόδια της σαιζόν μαζί στις δίκες του σειρές.

Εννοείται ότι κάνω πλάκα, αλλά είναι τόσα τα ξένα που έχουμε που το format είναι το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να συζητήσουμε.
Πάντως στο imdb βλέπω ότι το Amazon πετάει όλα τα επεισόδια της σαιζόν μαζί στις δίκες του σειρές.

Το κατάλαβα αγαπητέ :)

Η αλήθεια είναι ότι με τις υποχρεώσεις μου προτιμώ τις σειρές "μονορούφι"...

λογικά θα το κάνουν όπως το grand tour (που ήταν το βαρύ πυροβολικό τους μέχρι τώρα), ένα κάθε εβδομάδα...

Re: Απάντηση: The One Ring

Εγω τωρα ... θα κανω τον δικηγορο του διαβολου.

Οσο υψηλοτερες οι προσδοκιες, τοσο οδυνηροτερες οι απογοητευσεις.

Τα χρηματα υποσχονται ΠΟΛΛΑ .... αλλα .... ΑΛΛΑ ! ....

Μην μας το γρουσουζεύεις - καλά καλά δεν το μάθαμε, βγήκαν τα μαχαίρια και ακονίζονται για σφάξιμο!
h14029.gif
:p

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Kosh.

(Λένε ότι η σειρά θα επικεντρωθεί στα νιάτα του Άραγκορν ε; Χμμμ)

https://nerdist.com/lord-of-the-rings-tv-series-young-aragorn-amazon-viggo-mortensen/