The Ortofon 2m Black

Απλα επειδη μιλησες για λογικη εθεσα και τη διασταση του value for money.

Δεν αναφερθηκα για cost no object συνθηκες.

Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της zyx, στη θέση της θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε αλλη κεφαλη.

Ελπιζω πλεον να ειναι πληρως κατανοητη η θεση μου

Για να επανελθω 1- Για ενα βινυλιοφαγο σαν εμενα το θεμα αλλαγης της βελονας ειναι σημαντικό.
2-Λογο κρισης μεγαλες αλλαγες δεν κανουμε βλεπε phono, μονο αναβαθμισειs με τα χερακια μας
3-Αφου θα κρατησω το phono απο οτι εχω διαβασει και απο τις γνωμες σας μαλλον θα ταιριαξει πιο καλα η οrtofon με το ΕAR
4-Exω παρατηρησει καποια μικρα προβληματα αναγνωσης της Zyx στο εσωτερικο του δισκου (εκτος αν το προβλημα ειναι αλλου)

4-Exω παρατηρησει καποια μικρα προβληματα αναγνωσης της Zyx στο εσωτερικο του δισκου (εκτος αν το προβλημα ειναι αλλου)

Nαί η Ορτοφον θα παίξει καλύτερα με το EAR.

Πές μας όμως μήπως τα προβλήματα αναγνωστικότητας με την Zyx ξεκίνησαν μετά απο κάποια άλλη αλλαγή στο αναλογικό σου σύστημα; Όσο για το θέμα με το τέλος της πλευράς του Lp ποτέ δεν θα γλυτώσεις 100% ότι και να κάνεις

Αν με ρωτάς προσωπικά προτιμώ την Zyx ξεκάθαρα αλλα με λαμπάτο phono ίσως να μην δίνει τον καλύτερο της εαυτό..
Αν περνας απο δω καμια φορα, κοπιασε να ακουσεις ZYX με λαμπες:rolleyes:

Για να επανελθω 1- Για ενα βινυλιοφαγο σαν εμενα το θεμα αλλαγης της βελονας ειναι σημαντικό.
2-Λογο κρισης μεγαλες αλλαγες δεν κανουμε βλεπε phono, μονο αναβαθμισειs με τα χερακια μας
3-Αφου θα κρατησω το phono απο οτι εχω διαβασει και απο τις γνωμες σας μαλλον θα ταιριαξει πιο καλα η οrtofon με το ΕAR

Kαι μονο που θα παρεις την black για 190 ευρω,η συζητηση δεν εχει και πολυ νοημα imo.
Ποια ειναι καλυτερη κεφαλη ειναι αλλο θεμα.

Για ποιο πικαπ/βραχιωνα μιλαμε Δημητρη?
Γενικα μιλωντας,μια καλη ΜΜ εχει συνηθως καλυτερο tracking απο μια MC.

Για ποιο πικαπ/βραχιωνα μιλαμε Δημητρη?
Γενικα μιλωντας,μια καλη ΜΜ εχει συνηθως καλυτερο tracking απο μια MC.

Το πλατό ειναι το PIERRE LURNE ROMANCE με βραχιονα το ROMEO

Αν περνας απο δω καμια φορα, κοπιασε να ακουσεις ZYX με λαμπες:rolleyes:

Μην συγκρίνεις τις δικές σου κατασκευές με το EAR εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία!..

Το πλατό ειναι το PIERRE LURNE ROMANCE με βραχιονα το ROMEO

Νομίζω οτι το πρόβλημα σου είναιο βραχίονας. Το έχει φίλος μου και έχει δικαιολογημένα πολλά παράπονα..

Μην συγκρίνεις τις δικές σου κατασκευές με το EAR εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία!..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αν σε ενα φονο θα παιξει κατα κανονα καλυτερα μια ΜΜ αντι μια MC , αυτο ειναι θεμα/περιορισμος του φονο περισοτερο παρα των κεφαλων, διοτι μια MC απαιτει σαφως καλυτερο φονο απο μια ΜΜ.
Γι αυτο ειπα πιο πανω οτι ειναι αλλο θεμα ποια απο τις δυο κεφαλες που αναφερθηκαν ειναι καλυτερη.

προσυπογράφω το ανωτέρο γραφόμενο περί της ανωτερότητας της επίδοσης του ear με mm, παρά με mc κεφαλές
Οπότε, θεωρώ οτι θα ματσάρουν εξίσου, αν όχι καλυτερα απο τη zyx
Καλή επιτυχία σε ότι και εάν κάνεις

Νομίζω οτι το πρόβλημα σου είναιο βραχίονας. Το έχει φίλος μου και έχει δικαιολογημένα πολλά παράπονα..

Μια ματια που εριξα στο νετ, ο βραχιωνας χαιρει μεγαλης εκτιμησης ακομη και με ακριβες MC. Τεχνικα/μηχανικα φαινεται να ταιριαζει και καλα με την R50, ισως και καλυτερα απο την m2 black !!!!!