The Ortofon 2m Black

Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες. Κατι δεκάδες κεφαλες που εχω αλλάξει, καμια δεν μεταμορφώθηκε μετα απο 20 η 50 ώρες.

Η Shure v 15 III/ JICO SAS που ειχα ήταν πολυ καλή απο την πρώτη στιγμή. Εισαι βέβαιος οτι εχει συνδεθεί σωστα?

Οι SAS οντως παιζουν καλα απο την αρχη αλλα μετα απο 20-30 ωρες φευγει μια φωτεινοτητα/σκληραδα που εχουν αρχικα.
Οπως περιπου ολες δηλαδη.Θα ελεγα οτι ασφαλη συμπερασματα θα εχεις στις 30 ωρες.Ξεκινα με βαρος αναγνωσης 1.5 γρ και στις 30 ωρες κατεβασε το στο 1.25 γρ η και πιο κατω τωρα που οι θερμοκρασιες ανεβαινουν.Τις δικες μου τις παιζω στο 1.1 - 1.2 γρ και διατηρουν το πολυ καλο tracking και αερα τους.Επισης βγαλε το προστατευτικο της βελονας,κανει λιγη ζημια οταν ειναι πανω.

Οι SAS οντως παιζουν καλα απο την αρχη αλλα μετα απο 20-30 ωρες φευγει μια φωτεινοτητα/σκληραδα που εχουν αρχικα.
Οπως περιπου ολες δηλαδη.Θα ελεγα οτι ασφαλη συμπερασματα θα εχεις στις 30 ωρες.Ξεκινα με βαρος αναγνωσης 1.5 γρ και στις 30 ωρες κατεβασε το στο 1.25 γρ η και πιο κατω τωρα που οι θερμοκρασιες ανεβαινουν.Τις δικες μου τις παιζω στο 1.1 - 1.2 γρ και διατηρουν το πολυ καλο tracking και αερα τους.Επισης βγαλε το προστατευτικο της βελονας,κανει λιγη ζημια οταν ειναι πανω.
Πραγματι μετα απο καμια 20αρια δισκους γλυκανε.
Με βαρος 1.3 μου ακουγετε πιο καλα

Εν τελει τι εντυπωσεις έχεις αποκομίσει, παντα σε αναφορα με τις κεφαλες που εχεις;

Εν τελει τι εντυπωσεις έχεις αποκομίσει, παντα σε αναφορα με τις κεφαλες που εχεις;
H Zyx ειναι μια παρα πολυ καλη κεφαλή (Μαλλον καλυτερη απο ολες) που θα πουλησω με μεγαλη λυπη αλλα θελω τα λεφτα για αλλο project
Για το συνδιασμο Α&R + jico θελω καμια 20αρια δίσκους ακομα για να βγάλω συμπερασμα
Tην Οrtofon καλα που δεν την πήρα
Αυτα τα ολιγα για τωρα

Απλα μου αρεσει να γραφω τη γνωμη μου μονο οταν ειμαι σιγουρος.

Μεγαλη εντυπωση μου κάνει ενας ηχος που ακουγετε απο τα ηχεία οταν αλλαζω δίσκο σαν στατικός ηλεκτρισμός.
Στην αρχή νομιζα οτι ακουμπαγα τη βελόνα με το δίσκο αλλα αυτό δεν συμβαίνει.
Αυτο γινετε μονο με την Α&R και τη Jico και οχι πάντα.
Ειναι πραγματι στατικός ηλεκτρισμός που περνα απο τη βελόνα?

Eπιστρεφω στο θέμα μιας και μετα απο πολλα χρόνια εφυγε το ΕΑR και τη θέση του πήρε το τέρας το Sunilda. O συνεργάτης που μου το έδωσε μου εδωσε και μια micro benz για δοκιμή λεγοντας μου οτι τώρα η κεφαλή μου ειναι λίγη για το phono αυτο.
Ενημερώνω οτι οταν μπείς στο τριπάκι Α&R77 + jico sas δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν επιστρεφω στα στακ τσακ για λιγη ποιοτητα στα μεσαια.
Οι δυνατότητες ανάγνωσης της Α&R77 + jico sas ακομα και σε παλιούς δίσκους δεν παιζετε, απλά διαβάζει τη μουσική και αγνοεί ολα τα αλλα. (Αντιθέτος ο ανταγωνισμός δεν το κάνει το ιδιο καλα)