Αν μπορούμε να έχουμε μια σχέση εμπεδήσεων 1:10 είμαστε σε καλό δρόμο. Λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους υπ όψη (συνδέσεις, καλώδια, χαρακτηριστικά βαθμίδων).
CD Player Advance Acoustic:
Output impedance : 1 kΩ
Output level : max 1,8 V
Τελικός NAD216:
Input impedance 60k + 500pF
Input sensitivity (for rated power into 8ohms) 1.1V
Έχουμε μια σχέση περίπου 1:60... Η σχέση των εμπεδήσεων πρέπει να είναι κοντά στο 1:10; Αν είμαστε πάνω ή κάτω από αυτήν την αναλογία τι γίνεται;
Πάντως παλιότερα έπαιζα τον NAD κατ'ευθείαν από ένα Marantz CD63 KIS με πολύ καλά αποτελέσματα. Το Marantz είχε ρυθμιστικό στάθμης εξόδου και ρύθμιζα την ένταση του ήχου από εκεί...
Μια μερα σταματησε να δουλευει για αναβαθμιση του σερβερ και επεσες στην περιπτωση ?
Τωρα δουλευει κανονικα.
Για το παρον θεμα υπαρχει το εξης, οπου γινεται προταση για εισαγωγη του ορου "Παθητικος Διαχειριστης", γιατι και μενα δεν μου κολλαγε το Παθητικος προενισχυτης.
Μια μερα σταματησε να δουλευει για αναβαθμιση του σερβερ και επεσες στην περιπτωση ?
Τωρα δουλευει κανονικα.
Για το παρον θεμα υπαρχει το εξης, οπου γινεται προταση για εισαγωγη του ορου "Παθητικος Διαχειριστης", γιατι και μενα δεν μου κολλαγε το Παθητικος προενισχυτης.
Τωρα δουλευει κανονικα.