The Penguin [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 5 41.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 50.0%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 8.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    12
Ακόμη καλύτερο το 2ο επεισόδιο! (y)

Στα 3 & 4 βλέπω 9+ !!

Δεν το ξεκίνησες Kosh ?

Last edited:
Δεν έχω Vodafone TV τώρα και περιμένω να βγάζουν subs.
H άτιμη η HBO άφησε την Ελλάδα εκτός των δικών της sub.

To ξεκινήσαμε χθες, μπόμπα φαίνεται. Σαν θεματολογία τα βαριέμαι τα μαφιόζικα γενικά, αλλά το περιβάλλον του Batman (έστω κι αν δεν τον δούμε ποτέ) μου αρκεί για να το προσπεράσω αυτό.

Last edited:
Eιμουν βεβαιος οτι εχει βγει και αλλος κυκλος :p μιας και την ταινια του Reeves την ειδα με τρελλη καθυστερηση

σαφως καλυτερο το 2ο. επισης πιο προσεγμενη η μουσικη επενδυση.

Είδαμε και το τελευταίο, η σειρά πάει τρένο. Βέβαια, μέχρι τώρα την παράσταση κλέβει η Sophia Falcone :love:, τόσο ως χαρακτήρας όσο και ως ηθοποιός. Κάνει τον Πιγκούινο να μοιάζει σαν κομπάρσος. Ίσως γι'αυτό, για μένα το κορυφαίο επεισόδιο ως τώρα ήταν το 4ο, που ήταν ουσιαστικά αφιερωμένο σ'αυτήν.

Αλλά γενιότερα είναι καλογραμμένη η σειρά, και μας έβαλε στην πρίζα να ξαναδούμε και το τελευταίο Batman που είναι στο ίδιο universe.

• Like
Reactions: dimitris777
Τρομερό επίπεδο σε παρουσίαση το 4ο! 😮
Σκληρό και ψυχολογικό στο φούλ!!
9.5 έχει στο Imdb αυτό!

Οι παραγωγοί το πιάσανε εξαιρετικά το στυλ της σειράς.

• Like
Reactions: klamia71
Σε κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερο. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό σε σειρά. Αν πάει έτσι μέχρι το τέλος θα το ξεπεράσει το 10... :) .

Μονο βια και εγκληματικοτητα. Τιποτε αλλο.
Τι να τη κανω τοση βαρβαροτητα οσο καλογραμμενη και να ειναι?

Δεν εχεις αδικο.

Ειναι ωρες που και εμενα και ενοχλει η ταση αυτη.

Εχω αποκυρηξει εδω και χρονια τα σπλατερ και τα horror για παρομοιους λογους.

The Penguin[Season 1]

s-l1200.jpg

https://www.imdb.com/title/tt15435876/episodes

Ακομα μια σειρα εκπληξη για το 2024 που μας περασε που πριν καν βγει αρκετοι ελεγαν για αρπαχτη. Οταν ομως μιλαμε για HBΟ αλλα και Matt Reeves τοτε δεν γινεται να εχουμε κατι λιγοτερο απο καταπληκτικο. Η σειρα ξεκιναει σχεδον αμεσως μετα την τελευταια ταινια Batman και δεν αργει να μπει στο ζουμι και να αναψουν τα αιματα απο το πρωτο μολις 10λεπτο. Ο αγνωριστος Colin Farrell το ειχα αναφερει και στο Batman απλα ζει το ρολο του παει απιστευτα ολο το στυλακι και απλα το ζει. Την Cristin Milioti απλα την αγαπας γιατι εχει ενα πολυ δυσκολο ρολο την γνωριζα ελαχιστα απο τη σειρα HIMYM αλλα εδω ειναι απολαυση συν το 4ο επεισοδιο που ηταν δυσκολο και ανεβηκε σαν χαρακτηρας απιστευτα. Ο χαρακτηρας του Oz εχει πολυ βαθος το ολο background με τη μητερα του και γενικα σαν χαρακτηρας νομιζω ειναι απο τις πιο μεγαλες κατσαριδες που εχουμε δει σε σειρα. Σε αντιθεση με καποιες αλλες σειρες που ο πρωταγωνιστης τη γλιτωνει με τρελες καταστασεις εδω ειναι αρκετα πιο στρωτο το πραγμα αν και ειπαμε κατσαριδα ονομα και πραγμα. Γουσταρα καποιες σεκανς μεσα στην Gotham ειδικα το βραδυ με το αμαξι πολυ δυνατη παραγωγη οπως μας εχει μαθει το HBO ολα τα χρονια και top quality υποκριτικη ακομα και απο τον μικροτερο Rhenzy Feliz ως τσιρακι του Oz. Εχει την comic αισθητικη που χρειαζεται με ωραιες πινελιες εχει ομως και την πιο σκληρη αμειλικτη πραγματικοτητα που προσδιδει η ιστορια. Θα εχουμε και δευτερη σεζον δεν ξερουμε ακομα αν ερθει πριν το 2027 που θα βγει η δευτερη ταινια Batman του Reeves η πιο μετα να δουμε πως θα γινει η συνδεση με τη συνεχεια της. 9.4/10

• Like
Reactions: DimAsi and klamia71
Ψηφισα εξαιρετικη και ειναι.
Παρ οτι πλεον οτι εχει σχεση με υπερηρωες μου ειναι τελειως αδιαφορο μη πω μου γυρναει τ'αντερα, γιατι δεν εχουν πια τιποτα να πουν, αυτο ειναι ακρως ενδιαφερον ακριβως γιατι δεν εχει Υπερ σουπερ τρουπερ ηρωες που πετανε αμεριμνα απο γαλαξια σε γαλαξια (τι βλακεια Θεε μου) αλλα υπο-ηρωες του συστηματος.
Και ποιο ειναι το συστημα (πλεον) σε αυτον τον βιοτοπο ; Ο κοσμος του εγκληματος. Και ποιος αναριχηται τελικα ; Ε....ο ποιο αδιστακτος.
Και αυτο το περναει η σειρα στο επακρον με μια ερμηνεια του Ιρλανδου απεριγραπτη.

Και οταν σκεφτομαι οτι ειναι η δεθτερη σειρα που ο Φαρελ ειναι αγνωριστος (μα τελειως - την αλλην μαντεψτε την, ειναι απο τις αγαπημενες μου της μετα βοβιδιου περιοδου σειρες)...

Ευγε.

Μαζι με τον Ετερνοτα λοιπον και καποια στιγμη θα κανω μια σουμα για τις σειρες της μετα κοβιντ περιοδου που (εχουν περασει ηδη 5 χρονια +) και ισα-ισα ξεπερνουν τον αριθμο των δακτυλων ενος χεριου.