The Sandman [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 19.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 42.9%
  • Καλή

Votes: 7 33.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.8%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    21
τα 3 πρωτα ειδα και οτι ειπα ειναι με βαση αυτα. θα μπορουσε σε αυτα να ειναι επος. βεβαια δε θα φτανανε 3 για να καλθφθουν και να ξεδιπλωθουν ολα οσα θιγει. πολυ...πολυ υλικο... αλλα η αιθσηση που μου αφησε ηταν ενα απλο γλυκο παραμυθακι με ξωτικα, τελωνια, κακους , καλους και πονηρους. λιγο για οτι προσπαθει να πει. ομορφο, γλυκο αλλα λιγο. δες ποσο ξεπηδουνε 2-3 χαρακτηρες και δινουν αλλη βαρυτητα στην ιστορια. θα τους καταλαβετε,,, για να δουμε παρακατω λοιπον...

τα 3 πρωτα ειδα και οτι ειπα ειναι με βαση αυτα. θα μπορουσε σε αυτα να ειναι επος. βεβαια δε θα φτανανε 3 για να καλθφθουν και να ξεδιπλωθουν ολα οσα θιγει. πολυ...πολυ υλικο... αλλα η αιθσηση που μου αφησε ηταν ενα απλο γλυκο παραμυθακι με ξωτικα, τελωνια, κακους , καλους και πονηρους. λιγο για οτι προσπαθει να πει. ομορφο, γλυκο αλλα λιγο. δες ποσο ξεπηδουνε 2-3 χαρακτηρες και δινουν αλλη βαρυτητα στην ιστορια. θα τους καταλαβετε,,, για να δουμε παρακατω λοιπον...
Ακόμη και το σατανά συμπάθησα...χαχαχα

Η δεύτερη σαιζόν, για εμένα τουλάχιστον, πολύ καλύτερη από την πρώτη και ας είχε τα φόντα να γίναι πιο "μαύρη", πιο ατμοσφαιρική.
Έχω δει τα 4 επεισόδια, θέλω να πιστεύω ότι δεν χαλάει παρακάτω. :)

Η δεύτερη σαιζόν, για εμένα τουλάχιστον, πολύ καλύτερη από την πρώτη και ας είχε τα φόντα να γίναι πιο "μαύρη", πιο ατμοσφαιρική.
Έχω δει τα 4 επεισόδια, θέλω να πιστεύω ότι δεν χαλάει παρακάτω. :)
Συμφωνώ απόλυτα .Τεστ και για τις τηλεοράσεις ;)

Αυτή η μαυρίλα δεν έχει τέλος

τελικα αυτη η σειρα δεν καταφερε να μου δειξει τι ηθελε να ειναι? κατι σοβαρο και μεστο? κατι επιφανειακό και διασκεδαστικό? κατι σκοτεινό ?
τελικα κατάφερε να ειναι λιγο απο ολα χωρις να ειναι καταπληκτικό σε κανένα απο αυτα. το βασικό του πρόβλημα προσωπικά ήταν οι πολλοί... πάρα πολλοί χαρακτήρες τους με αποτέλεσμα να μην έχει το χρόνο να εμβαθύνει σοβαρά σε κανένα απο αυτούς. χαμός.. ονόματα και χαρακτήρες πηγαίναν και έρχονταν απο παντού και απο πάντα. λέγανε το μονόλογο τους και εξαφανίζονταν και ο ιστοριες τους εμενα στη μεση τις περισσοτερες φορες. παρέλασαν κόσμος και κοσμάκης. απο την αρχαία Ελλάδα μεχρι το σατανά και απο το Σαίξπηρ μεχρι τον Λοκυ. δε γινεται δουλεια ετσι . φωτεινή εξαίρεση τα επεισοδια (3 στο β μέρος του β κύκλου) που έλαμψε ο Λοκυ μέσα απο αυτόν το φοβερό τύπο που τον ενσάρκωνε και που έδωσε μια πνοή και μια σκοτεινή σοβαρότητα στο στορυ.. πέραν αυτού ουδέν.
δίπλα στον βαθυστόχαστο διάλογο και τις βαρύγδουπες ατάκες έρχονταν μια ατάκα απ οικογενειακες ιστοριες κι σε άφηνε σύξυλο.
Προς το τελος με κούρασε με την υπέρμετρη σοβαροφάνεια που δεν ειχε κανενα νόημα. επικηδειοι κατα συρροή!!! ... ανατροπές χωρις νόημα και ουσία, νεκραναστασεις, και χωρις καμια λογικη ιστορια. ουτε καν φαντασια.

τελικα μαλλον ενα τεχνικα αρτιο αλλα φλύαρο αχταρμά το βρηκα με καποιες μικρες εκλάμψεις σε χαρακτηρες και καταστασεις που βλεπεται στο μεγαλυτερο μερος του ευχαριστα αν δεν μπεις στο τριπακι να προσδοκάς κατι περισσότερο το οποιο αρχικα σου δημιουργεί αλλα τελικα αποτυγχάνει.

ενα 6αρακι θα του ηταν αρκετο.

για το τελευταιο ας μην εκφραστω καλυτερα γιατι θα φαω ban .........

Χμμμ, τα όνειρα για μία σειρά σεζόν και ένα universe Sandman εξανεμίστηκαν με τη 2η σεζόν. Το έβλεπα να έρχεται από τις πρώτες σκηνές άλλα είχα μια ελπίδα ότι δε θα ήταν τελική η συγκεκριμένη σεζόν γιατί το υλικό που υπάρχει από τα κόμικ ήταν για πολλές ακόμη. Το "όνειρο" τελείωσε όσο ξαφνικά άρχισε και η ενδιάμεση αναμονή (δεν) άξιζε. Για εμένα ως λάτρης τους κόμικ μία πολύ καλή σειρά που θα μπορούσε να γίνει εξαιρετιική αν είχε συνέχεια :( Άφησε πολλούς χαρακτήρες "ρηχούς" και πολλές πτυχές άγνωστες και ανεξερεύνητες.

• Like
Reactions: klamia71
Χμμμ, τα όνειρα για μία σειρά σεζόν και ένα universe Sandman εξανεμίστηκαν με τη 2η σεζόν. Το έβλεπα να έρχεται από τις πρώτες σκηνές άλλα είχα μια ελπίδα ότι δε θα ήταν τελική η συγκεκριμένη σεζόν γιατί το υλικό που υπάρχει από τα κόμικ ήταν για πολλές ακόμη. Το "όνειρο" τελείωσε όσο ξαφνικά άρχισε και η ενδιάμεση αναμονή (δεν) άξιζε. Για εμένα ως λάτρης τους κόμικ μία πολύ καλή σειρά που θα μπορούσε να γίνει εξαιρετιική αν είχε συνέχεια :( Άφησε πολλούς χαρακτήρες "ρηχούς" και πολλές πτυχές άγνωστες και ανεξερεύνητες.
Γνωρίζεις βέβαια τους λόγους που η σειρά έκλεισε τόσο βιαστικά: Το αρχικό σχέδιο ήταν για τουλάχιστον 5 σεζόν, αλλά μεσολάβησαν οι δικαστικές περιπέτειες του Neil Gaiman το 2024.

Κέντρο διερχομένων το έκαναν. Μεγάλη ξενέρα.
Από 8άρι κατάφεραν να το ρίξουν στο 4άρι.
Με τέτοιο υλικό στα χέρια τους και έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα!
Το τελευταίο επεισόδιο έχει μείνει και έχω ξενερώσει απίστευτα.

Με το τελευταίο θα φας την τελική σφαλιάρα..!! Χαχαχα το κερασάκι στην τούρτα. Επί 10 λεπτά θα δείς να συστήνονται 5 άνθρωποι μεταξύ τους.. Χαχα

• Haha
Reactions: Tzimisce
Όντως ξενέρα. Χτες είδα το 3ο επεισόδιο. Πως κατάφεραν να καταστρέψουν τη σκηνή με την παράσταση του Ονείρου Θερινής Νυκτός; Πήραν μια από τις καλύτερες graphic novels που έχουν βγει ποτε και τη μετέτρεψαν σε κάτι εντελώς αδιάφορο και βαρετό. Θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις αυτό.