The Secret of Monkey Island - Special Edition + Tales of Monkey Island

Re: The Secret of Monkey Island - Special Edition

Το κατεβασα προχθες (800 microsoft points) και ειμαι περιπου στην μεση , πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι που μου θυμιζει τις παλιες καλες εποχες , μακαρι να βγουν και αλλα τετοια παιχνιδια σε επανέκδοση...-bye-

Στο PC το interface πως είναι;

Ειναι κλασικό point and click (γιατί κάτι είδα για gamepad support);

Εχει τα παλια menu (push, pull κλπ);

Απάντηση: The Secret of Monkey Island - Special Edition

Είναι φίλε μου point and click ,αλλά αυτό που με χάλασε λίγο είναι η λίγο κουλή χρήση του inventory ,Π.X. πρέπει να πατήσεις το u (use) μετά το i (inventory) και μετά να κάνεις κλικ στο αντικείμενο που θες........ Δεν με έχει βολέψει καθόλου, αλλά το παιχνίδι είναι RESPECT!!!!!
Μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια που το παίζαμε 5-6 μαζί στο ίδιο Pc με βάρδιες!!!!

Οι επιλογές Use, Push κλπ υπάρχουν αλλά ενεργοποιούνται μόνο μεσω keyboard δλδ;

H εχει κανα Interface με δεξι κλικ / πιο απλό / αυτοματοποιημενο;

Eγω παντως στο σημειο που πρεπει να ανοιξεις το χρηματοκιβώτιο αναγκαστηκα να γυρισω στο παλιο παιχνιδι για να το περασω καθως με τον νεο χειρισμο δεν μπορουσα να κανω το σωστο συνδυασμο push-pull....-bye-

Μα καλά πόσο μας δουλεύουν εκεί στη Lucasfilm? Για να κάνει τη VGA ανάλυση XGA πρέπει να έχει ο κόσμος pentium 4 στα 3GHz????!!!!!

Μόλις τελείωσα το Chapter 1 από το Tales of Monkey Island. Θύμισε τα παλιά αρκετά. Το μόνο κακό ότι ήταν πολύ εύκολο σε 3 ώρες περίπου το είχα τελειώσει βλέποντας αναλυτικά όλους τους διαλόγους και χαζολογόντας σε μερικά σημεία. Ακολουθεί το δεύτερο κεφάλαιο...

Re: Απάντηση: The Secret of Monkey Island - Special Edition + Tales of Monkey Island

Eγω το τελειωσα σε 6 ωρες περιπου αλλα σε ορισμενα σημεια "εκλεβα" κοιτωντας τι κανουμε παρακατω...

Το δευτερο μερος στο καραβι ηταν το πιο ευκολο παντως...