The sun never sets in the desert

ακουγεται τετριμμενο και κοινοτυπο, αλλα ειναι θεμα timing
οτι βρηκε ο καθενας την κρισιμη στιγμη.

αναθεωρουμε όμως,
constantly

Re: Απάντηση: Re: The sun never sets in the desert

Οντως....Σημαδεψαν τα 90’ς στο δοξα πατρι.Αν υπηρξε μια μπαντα στο φασμα του χαρντ ροκ (και του μεταλ) που εφερε μια φρεσκαδα εκεινη την εποχη ηταν αυτοι (υπηρξαν και καποιοι αλλοι προς Σιατλ μερια).Και γι’ αυτο και ξεφυγαν απο αυτο.
Το στονερ αν και για μενα πρωτοεμφανιστηκε ως ηχος με τους Trouble,αυτοι το καθορισαν.Και αναθεμα αν καταφερε κανενας να συνεχισει αυτο που αφησαν.Μονο οι ιδιοι μεσα απο αλλες συνεργασιες εκαναν κατι σπουδαιο,οπως ειπε και ο Τζιμμης.

Εξαιρετικο κειμενο αγαπης ενος πραγματικου devotee.Δεν γινοταν αλλιως αλλωστε....:worshippy:

Σταθερά δικός μου. Δεν πας πουθενά. :ernaehrung004:

αλητεία στα 90ς και 00ς....δεν υφίσταται...
πρόλαβαν άλλοι

Ναι chief. Έχεις ψάξει όλες τις μπάντες των 90s και των 00s, τις έχεις φάει με το κουτάλι και κατέληξες ότι δε σκαμπάζουν.

Έχε χάρη που σ αυτούς που αγαπάω δε συνηθίζω να πάω κόντρα. Κανόνισε μόνο μην εκβιάσεις να σκάσει σπίτι άλλος φάκελος με τη δισκογραφία των Kyuss.-bye-

Yes, he definitely is.
But he's listening to the wrong music.
When he starts challenging the rules of harmony, then he's gonna be on the right track.
Or, maybe, should I say on the left track

:ernaehrung004:

''You know we 'll do it right
A mission every night
It's a bomber! It's a bomber! '':drummer:

Δε συγκρίνεται ο Garcia Μήτσε. Με κανέναν από τους 90s τύπους. Μη το ψάχνεις...
ηταν κι αλλος ενας στα 70

Τωρα μας βλεπει απο ψηλα
απο κεινους που οταν φευγουν δεν ξανα δινουν το ονομα σε κανενα
οπως στους ποδοσφαιριστες με τις φανελες

Ναι chief. Έχεις ψάξει όλες τις μπάντες των 90s και των 00s, τις έχεις φάει με το κουτάλι και κατέληξες ότι δε σκαμπάζουν.

Έχε χάρη που σ αυτούς που αγαπάω δε συνηθίζω να πάω κόντρα. Κανόνισε μόνο μην εκβιάσεις να σκάσει σπίτι άλλος φάκελος με τη δισκογραφία των Kyuss.-bye-

Στειλτου αυτό καλύτερα,,,Θα το εκτιμήσει περισσότερο :Banane0:

http://www.amazon.com/Vinyl-Conflict-Slayer/dp/B003ZKL150/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323726097&sr=8-1

Aπό πότε έχετε να ''καπνίσετε''; Aπό πότε έχετε να γίνετε κουρούμπελα μέχρι τελικής πτώσεως; Aπό πότε έχετε να χωθείτε σε ξένα γυναικεία μπούτια; Aπό πότε έχετε να κάνετε κάτι μη συμβατικό;

Οι KYUSS gamoun το 80% της δισκογραφίας σας θέτε δεν θέτε. Το ότι μπορεί να μην το έχετε πάρει χαμπάρι δεν είναι παρεξηγήσιμο.

Τώρα που είμαι σε λούκι ,από αυτά που έχετε περάσει, εύχομαι να μη μου κάνει τόσο κακό.

Κωλοδάχτυλα Forever. :drummer:

Y.Γ. Για κάποιους είναι πολύ αργά . ΑΤΥΧΟΙ.-bye-

Last edited:
Τζίμη μάνα μου....καλη μέρα!
πές την
κι ας πέσει χάμω...:Banane0:

Λύμπεεεε

έλα που σε θέλω μια στιγμή...:idea: