Sonic
Supreme Member

(ώστε καμπινές ε; )

-------------------
Είδα το πρώτο. Ενδιαφέρον και ισορροπημένο. :a0210:
Είμαι περίεργος να δω τι χροιά θα δώσουν στον κίνδυνο.
Terror ε; :a0210:
Ναι, ίσως να εστιάσουν εκεί που λες.
Για μια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως επρόκειτο για καμια πολική αρκούδα (τρώει στα δύο και στα τέσσερα, όλο μυς άνθρωπος, που έλεγε ο Εσκιμώος στην αρχή), αλλά μία χροιά αλά Taboo, έμοιαζε να κρέμεται στον αέρα του πρώτου επεισοδίου και είχα την αμφιβολία.
Αλλά, να μου πεις, αυτός ήταν ετοιμοθάνατος, όσο καθαρό κι αν ήταν το βλέμμα του (που ανέφερε ο γιατρός).
Το Taboo, μιας και το ανεφερες, ειναι εξαιρετικο παραδειγμα μιας σειρας που ακροβατησε πετυχημενα τα ορια της τρελλας. Προσωπικα, παντα με γοητευουν τετοιες ιστοριες, οπου τα πραγματικα τερατα ειναι οι ανθρωποι και μαλιστα ανθρωποι που εκ πρωτης οψεως φαινονται "φυσιολογικοι". π.χ. Θα λατρευα αν γινοταν π.χ. ανθρωποφαγος για να επιβιωσει, ο καθωσπρεπει σπασα@@ιδης αξιωματικος που ολο γλυφει τον Sir John.
Το καστ πρεπει να πω αλλη μια φορα οτι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ειδικα η χημεια που εχουν οι δυο καπετανιοι (Harris, Hinds) ειναι ηλεκτρικη! Νομιζεις οτι θα δεις εκκενωσεις αναμεσα τους σε καθε κοινη τους σκηνη.
Kανω αποταμίευση επεισοδίων για το Άγιον Πάσχα....:award:
Θα πέσεις με τα μούτρα, όλα μαζί, εγγυημένη απόλαυση :music-smiley-005:
(μετά τα Πασχαλινά διατροφικά όργια! όπου όλοι θα λιαζόμαστε σαν φίδια ναρκωμένα από το πολύ φαΐ κάτω από τον ήλιο.)
(troiler)
[/URL][/IMG]![]()
Τη σόδα, γρήγορα!
------------------------
Τα είδα όλα χθες, ο γαργαντούας.
Δεν μπορώ να πω ή να υπονοήσω απολύτως τίποτα, ούτε σε spoiler, γιατί θα σας τη χαλάσω.
Σίγουρα είναι εξίσου καλά και καλύτερα από τα προηγούμενα. :a0210:
να το δω και αυτο και να πεθανω... terror απο τη μια, καραγκουνα απο την αλλη. τα 'δα ολα, θεε μου, παρε με
Θα δεις το season finale του counterpart ή θα το κανεις πολυ γυρω-γυρω ακομα;![]()
Ειδα το 2 εχθες και λιγο απο το 3.
Είμαι πολυ εντυπωσιασμένος απο την σειρά...αλλά όλα θα εξαρτηθούν απο τον μπαμπούλα. Αν είναι όπως εκείνος στο uncharted (shambala κεφάλαια) θα ξενερώσω.
επειδη το φοβομουν και εγω αυτο, να σου πω οτι (μαλλον) δεν υπαρχει μπαμπουλας. Εν τω μεταξυ η ολη κατασταση εχει και καποια βαση σε πραγματικα στοιχεια, μιας και αν το αναζητησετε στο google θα βρειτε και φαρμακολογικα στοιχεια απο τα πτωματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.