The Tomorrow People

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: The Tomorrow People (2013)

Αρκετό μπέρδεμα έχει γίνει στα τελευταία..
Να δούμε πως θα καταλήξει το πράγμα!

θα συμφωνησω με τον Blue08..κανεις δε βγαζει ακρη εστι οπως ειναι

Τα πάνω κάτω ήρθαν στα τελευταία επεισόδια με πολλές ανατροπές,
και με το πιο αναπάντεχο πράγμα! :cool:

Μένει το finale όπου μπορεί να δωθεί ένα "γενικό" τέλος και να πάει η σειρά στο καλό! :p

Την είχα σταματήσει στο 11 επεισόδιο , μια ημέρα που είχα χρόνο λέω θα βάλω tomorrow people... και βάζω να δω το επεισόδιο που εκείνη την εβδομάδα ήταν το 19...εντάξει είχαν γίνει διάφορα στο ενδιάμεσο αλλά δεν αισθάνθηκα ότι είχα χάσει και τίποτα σπουδαίο...αυτό είναι το αρνητικό της συγκεκριμένης σειράς , ουσιαστικά δεν δένεσαι με κανέναν από τους χαρακτήρες οπότε ότι και να συμβεί είναι αδιάφορο...:p

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό.. ούτε και εγώ "δέθηκα" ιδιαίτερα με τους χαρακτήρες..
Όλοι κάποια στιγμή μου την έσπασαν κάπως...

Ήταν και οι χαρακτήρες, αλλά και η υπόθεση όπως παρουσιάστηκε δεν ήταν τελικά πολύ δυνατή..

Ελπίζω να μην πάρει ανανέωση και αυτό! :p :laugh:

Και άντε μανα μ πάλι από την αρχή! :laugh:
Ελπίζω οι υπόνοιες που έδωσε το finale να μην βγουν αληθινές! :p

Ας πάει στο καλό.. να δούμε και τίποτα άλλο!

Συμπαθητικό το βρίσκω. Σίγουρα δεν ειναι τίποτα σπουδαίο αλλά κάτι τρύπες ανάμεσα στα κενά των άλλων σειρών τα γέμισε αξιοπρεπώς

Στο 8 όντως ήρθαν θα πάνω κάτω.

ΥΓ. Πάντως ο Oliver Quinn μπροστά σε αυτόν το τύπο........φαίνεται τουλάχιστον Pacino. Ο μικρός δε το έχει καθόλου. Ένα μόνιμο ύφος δυσκοιλιότητας έχει ζωγραφισμένο στη φάτσα του

Χαχαχα όταν έκανα αυτό το σχόλιο που να φανταστώ ότι ήταν πρώτα ξαδέλφια τα τσακάλια :D βρε μικρός που είναι ο κόσμος (το Hollywood στην προκειμένη)

Η σειρά ακυρώθηκε..

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.. :p

Άντε να δούμε τίποτα άλλο! :cool:

Κρίμας. Εμένα μου άρεσε βλεποταν ευχάριστα. Χώρια που στα τελευταία επεισόδια το πουλεν μου η Χίλαρι τα έδωσε όλα ή για να ακριβολογούμε τα έβγαλε σχεδόν ολαρ