The Tomorrow War

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    18
Χαμός γίνεται... Έχει απ όλα. Predator, alien, σκηνικά Giger, time shifting...

Καλά αλλά ίσως ήθελε μεγάλη διάρκεια να μας εξηγήσει τα τέρατα και γενικά λίγο περισσότερο συναίσθημα να νοιάζεσαι για τους χαρακτήρες. Πέθαιναν και δεν ένιωθα την απώλεια. Από εφέ τρομερό και πάντα ταξίδια στο χρόνο μου αρέσουν

Βλεπεται ?
Π....... μάντολες. Δεν είναι και άθλιο, αλλά δεν είναι και μακρυά. Τραγικό σενάριο, χωρίς καμία λογική και με τεράστιες τρύπες. Φυσικά απόλυτα προβλέψιμο, σε βαθμό κακουργήματος.

• Like
Reactions: nemesi54
Καλό. Απλά πέφτει στα κλασικά προβλήματα με τα χρονικά παράδοξα. Τουλάχιστον εξηγεί πως μπόρεσαν να κανουν διαστρικό ταξίδι πλάσματα που δεν απέχουν από την ευφυια ενός τερμιτη ... Κάτι πχ που δεν το έχουμε δει στο quite place .

Είδα το μισό για σήμερα..
Είναι και μεγάλο..

Sci-Fi με αρκετά τρελά!
Ένα 7/10 θα το έβαζα για αρχή.. να δω και το υπόλοιπο..

Μου θύμησε το

αλλά σαφώς δεν το φτάνει έως τώρα στην ευρηματικότητα! :cool:
Ιεροσυλία να είναι καν στην ίδια φράση. Μέρα με τη νύχτα είναι. Εάν βάζεις 7/10 στο Tomorrow War, πρέπει να έχεις 20/10 στο Edge.

• Like
Reactions: nemesi54
Ιεροσυλία να είναι καν στην ίδια φράση. Μέρα με τη νύχτα είναι. Εάν βάζεις 7/10 στο Tomorrow War, πρέπει να έχεις 20/10 στο Edge.

Μπαα.. μάλλον πηγαίνω με την πλειοψηφία..

7/10 σε αυτό.. &
8/10 στο άλλο.. (αν και δεν υπάρχει τώρα το poll να δω τι είχα ψηφίσει..)

Η μονη ομοιοτητα μεταξυ των δυο ταινιων ειναι η λεξη tomorrow στον τιτλο.

Καθώς τώρα βρίσκομαι στην μέση της ταινίας η σκέψη αυτή μου ήρθε κυρίως όταν είπαν να αναζητήσουν το θηλυκό..
όπως στην παλιά ταινία είπαν να ψάξουν για την "Βασίλισσα" εάν θυμάμαι καλά..

Και στις μάχες εναντίων των Αlien σαφώς μοιάζουν θεματολογικά οι ταινίες..

Last edited:
Για ενα δυωρο family καλο ηταν

Οπως ειπε ο Μαριος απολυτα προβλεψιμο , ηταν χαμηλου μπατζετ αλλα ας πουμε αξιοπρεπους για ....τηλεταινια και ολα τα λεφτα πηγαν στον Pratt που ηταν και συμπαραγωγος.

Τα αλιενακια κλεμμενα απο.....παντου......λογικο μιας και ειδα στο project καπου και τον David Goyer

Παντως δεν ειναι του πεταματου εντελως.