The Tomorrow War

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    18
Για ενα δυωρο family καλο ηταν

Οπως ειπε ο Μαριος απολυτα προβλεψιμο , ηταν χαμηλου μπατζετ αλλα ας πουμε αξιοπρεπους για ....τηλεταινια και ολα τα λεφτα πηγαν στον Pratt που ηταν και συμπαραγωγος.

Τα αλιενακια κλεμμενα απο.....παντου......λογικο μιας και ειδα στο project καπου και τον David Goyer

Παντως δεν ειναι του πεταματου εντελως.

"So, it’s Edge of Tomorrow meets Interstellar meets Aliens meets Tenet meets Independence Day, with their brains removed.
But it’s still tremendous fun, because this thing moves."

* Όντως 8/10 (πολύ καλή) είχα βάλει στο

Last edited:
Λοιπόν το τελείωσα..
πολύ μούρλα το 2ο μισό!! :ROFLMAO:

Κλασική ταινία για διασκέδαση.. όλα τα άλλα ξεχάστε τα !!

Το πιο τρελό για μένα είναι το να καταρρέουν τα πάντα γύρω σου..
και να "σταματάει" ο χρόνος για λίγο συζήτηση!! :ROFLMAO:

Μένω στο 7/10, ψήφισα καλή! :cool:

* Μετά τους τίτλους τέλους.. ΔΕΝ υπάρχει έξτρα σκηνή.. :p

Ευπεπτη περιπέτεια που συνδιάζει/"δανειζεται" αρκετα στοιχεια απο ταινίες του παρελθόντος (Aliens, Alien vs Predator, Starship Troopers, Independence Day), αλλα με ωραίο τρόπο.

Πολύ μεγάλο μπάτζετ για streaming παραγωγή.
Καλα σκηνικά, εφφέ, οπως και casting.

Προφανώς σεναριακές ευκολίες, αλλα τουλάχιστον το κομμάτι του time travel δεν σου προκαλέι πονοκέφαλο.
Νομίζω το πλάσαραν οσο πιο απλοικά γινονταν.

Για streaming ταινια, ηταν πολύ τιμια στον θεατή, μιας και δεν αφηνε παραθυράκια για sequel.
Εκει που νομιζεις οτι παρακολουθείς το τρίτο και τελευταιο μέρος της ταινιας, δηλαδη
την επιστροφή του ήρωα με το αντίδοτο, που εκει θα μπορούσαν να το λήξουν με αισιόδοξη νότα υποσχόμενοι ενα sequel
, ξαφνικά το προχωράνε και ολοκληρώνουν την "δουλειά".

Χαιρομαι που ο Πρατ δεν ήταν comic relief χαρακτήρας.

Ενα τιμιότατο 7.0/10

Και μια ερώτηση γιατι μάλλον εχασα κάτι βραδιάτικα που το είδα. Σχεδον στο τέλος, οταν... ο Πρατ
γυρίζει πίσω με το αντιδοτο, γιατι δεν τον πιστεύουν οι κυβερνήσεις και αναγκάζεται να κανει μονος την τελική δουλειά?

Ευπεπτη περιπέτεια που συνδιάζει/"δανειζεται" αρκετα στοιχεια απο ταινίες του παρελθόντος (Aliens, Alien vs Predator, Starship Troopers, Independence Day), αλλα με ωραίο τρόπο.

Πολύ μεγάλο μπάτζετ για streaming παραγωγή.
Καλα σκηνικά, εφφέ, οπως και casting.

Προφανώς σεναριακές ευκολίες, αλλα τουλάχιστον το κομμάτι του time travel δεν σου προκαλέι πονοκέφαλο.
Νομίζω το πλάσαραν οσο πιο απλοικά γινονταν.

Για streaming ταινια, ηταν πολύ τιμια στον θεατή, μιας και δεν αφηνε παραθυράκια για sequel.
Εκει που νομιζεις οτι παρακολουθείς το τρίτο και τελευταιο μέρος της ταινιας, δηλαδη
την επιστροφή του ήρωα με το αντίδοτο, που εκει θα μπορούσαν να το λήξουν με αισιόδοξη νότα υποσχόμενοι ενα sequel
, ξαφνικά το προχωράνε και ολοκληρώνουν την "δουλειά".

Χαιρομαι που ο Πρατ δεν ήταν comic relief χαρακτήρας.

Ενα τιμιότατο 7.0/10

Και μια ερώτηση γιατι μάλλον εχασα κάτι βραδιάτικα που το είδα. Σχεδον στο τέλος, οταν... ο Πρατ
γυρίζει πίσω με το αντιδοτο, γιατι δεν τον πιστεύουν οι κυβερνήσεις και αναγκάζεται να κανει μονος την τελική δουλειά?
Γιατί δεν είχε να κάνει με την τοξίνη αλλά με την υπόθεση ότι οι εξωγήινοι ήταν θαμμένοι κάτω από παγετωνα στην Ρωσία

μέτρια σαν ταινία
πολυ καλη σαν fun movie και για να τεστάρεις τα atmos ηχεια σου

ευχάριστο δίωρο και μεχρι εκει

10 στα 10. Πρωτον γιατι ψοφαω για ταιμ τραβελ δευτερον γιατι θα γουσταρα πολυ να ξαναδω τον πατερα μου και το τριτον εχει να κανει με τα πασιγνωστα πια αυγα αλιεν στο τελος των αναλογων ταινιων αλλα δεν το λεω γιατι ειναι λιγο σποιλερ.

Και εγω μετρια ,ισως δεν ημουν σε mood αλλα μου φανηκε αντιγραφη χλιαρη του edge of tommorow