The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Ανιαρο επεισοδιο....Λιγη δραση ρε παιδια...."πεθαμενατζιδικο"....

Αφου δεν βλεπουμε και πολλα ζομπι, το γυριζουν επιτηδες ετσι για να εχεις αυτη την αισθηση. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Το επεισόδιο χτες ήταν από τα πολύ καλά .Ειχε απ όλα σε σχέση με τα προηγούμενα

Ειχε απ' όλα αλλα σε λάθος αναλογία: Ένα 20λεπτο συνεχή δράση και μετά πάλι Τόλμη & Γοητεία και "ποιανού είναι μάνα το παιδί"...

Quiz: αν είχατε 3 άτομα απο την ομάδα σας εκτος καταυλισμού με τα ζομπι να κόβουν βόλτες και βλέπατε οτι αργούν να επιστρέψουν, τι θα κάνατε;
  1. Θα ξεκινούσατε μετα απο 2-3 ώρες για να τυς βρείτε;
  2. Μόλις έπεφτε η νύχτα θα οργανώνατε ομάδα διάσωσης;
  3. Θα το ρίχνατε στο μπλα-μπλα και θα περιμένατε να ξημερώσει η επόμενη μέρα και να πάει μεσημέρι για να ξεκουνηθειτε;

Ο νικητής κερδίζει τρεις μύτες ζόμπι :p

Ο πρωτος κυκλος ηταν καλος, οχι μονο γιατι ειχε ολες αυτες τις καλογυρισμενες σκηνες με τα ζομπι, αλλα γιατι δεν ξεραμε που παει η δουλεια και προσωπικα περιμενα να δω μια κατευθυνση ως προς τη ροη του σεναριου.

Στο δευτερο κυκλο, εχω πλεον την εντυπωση οτι δεν εχει καποιο σκοπο η ολη ιστορια (κατι βαθυτερο να κρυβεται στο σεναριο) απλα γυρναμε επεισοδια με ζομπι να γυροφερνουν.
Σαν να μην εφτανε αυτο, προστεθηκε και ο φωσκολος, βλεπω την εγκυο και νομιζω οτι βλεπω σαπουνοπερα με την Δανδουλακη.

Αν την ειχαν κανει ετσι απο τον πρωτο κυκλο, θα ειχε κοπει. Δεν αντεχω να βλεπω σε εναν κοσμο οπου χαθηκε η ανθρωποτητα, ζομπι τριγυρνουν κλπ να βαζουν τους ηθοποιους να κανουν τετοιους διαλογους.

Τωρα εχουν αρχισει να κανουν και κλικες, ο γκομενος με την ταδε γκομενα, και το στορυ πλεον εχει αρχισει να περιστρεφεται γυρω απο ιντριγκες κλπ.

Δυστυχως, μερικες σκηνες του τυπου: κρυβομαστε και σε αυτο το επεισοδιο σε μια γωνια μην μας φανε τα φαγανιαρικα ζομπι, δεν επαρκει. Η σειρα χρειαζεται μια ραχοκοκκαλια, καπου να οδηγηθει.

Απο τη στιγμη που αποφασισαν τα επεισοδια να λαμβανουν χωρα σε real time σχεδον, (επεισοδιο =6,12 ή 24 ωρες το πολυ) δεν μπορουμε να δουμε δραματικη εξελιξη γεγονοτων. (μεγαλα ταξιδια, κλπ)

Με αυτη τη λογικη και γεμισμα επεισοδιων με γκομενιλικια και υστεριες,το τραβανε επ'απειρον αν θελουν μεχρι να οδηγησουν καπου την ιστορια.
Παντως η σειρα δεν ειναι αυτο που φαινοταν στον πρωτο κυκλο. Πολυ δραμα εχει πεσει και στο τελος θα την κοψουν.

Με ξεγελασε στα πρωτα επεισοδια γιατι την νομιζα μεγαλου μπατζετ ή τουλαχιστον πρωτοτυπης ικανης πλοκης.

Απάντηση: The Walking Dead

Συμφωνώ 100% όπως τα έγραψε ο warewolf73 .

Τέλος, η σειρά αυτή πάει άπατη. Μετά από τόσα επεισόδια ούτε καν μια αναφορά ΟΥΤΕ ΜΙΑ από που προήλθαν τα ζόμπι να βρουν έστω την αιτία του κακού να χει κάποιο νόημα.

Για πια ζόμπυ μιλάτε?

Αυτά έχουν καταντήσει ο μαϊντανός της σειράς πια! Η σειρά σαφώς έχει πάρει λάθος δρόμο και αυτά τα "ανοίγματα" που κάνει με τα νέα πρόσωπα αλλά και η διαμόρφωση και εξέλιξη των χαρακτήρων όπως η Andrea (Laurie Holden από τα καλύτερα .... δείγματα ξανθιάς) είναι τουλάχιστον παιδικής έμπνευσης!

Μια σειρά ζόμπυ πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τα ζόμπυ. Αυτή εδώ ενώ έπρεπε να είναι περισσότερο (road movie) παρά να τελματώνει εδώ και πολλά επεισόδια στη φάρμα (ή αλλιώς "το μικρό σπίτι στο λιβάδι με ζόμπυ που και που")

Πλέον κρατώ μικρό καλάθι και δεν ξέρω και για πόσο ακόμη πριν σπάσουν τα νεύρα μου εντελώς!
Πιστεύω ακράδαντα πως οι καλές σειρές που περιστρέφονται γύρω από την καθημερινότητα έχουν λόγους να κρατούνε 3,4 ή και περισσότερες σεζόν. Η παρούσα που είναι φαντασίας έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα στο 2012 για να αφήσει κάτι!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: The Walking Dead

Συμφωνώ 100% όπως τα έγραψε ο warewolf73 .

Τέλος, η σειρά αυτή πάει άπατη. Μετά από τόσα επεισόδια ούτε καν μια αναφορά ΟΥΤΕ ΜΙΑ από που προήλθαν τα ζόμπι να βρουν έστω την αιτία του κακού να χει κάποιο νόημα.

Ουτε στα comic εχει αναφερθει.
Δεν νομιζω πως η ουσια ειναι πως εγιναν τα ζομπι, αλλα πως να επιβιωσουν.

Μια σειρά ζόμπυ πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τα ζόμπυ. Αυτή εδώ ενώ έπρεπε να είναι περισσότερο (road movie) παρά να τελματώνει εδώ και πολλά επεισόδια στη φάρμα (ή αλλιώς "το μικρό σπίτι στο λιβάδι με ζόμπυ που και που")
Εδω πιστευω οτι κανεις καποιο λαθος.
Η σειρα δεν περιστρεφεται κυριως γυρω απο τα ζομπι, αλλα το πως μια ομαδα ανθρωπων προσπαθει να επιβιωση μετα απο ενα τετοιο συμβαν.

Τελικά μου φαίνεται θα αναρωτιόμαστε αν θα το πάρει το κορίτσι ο ανατολίτης η όχι. Βρε που καταντήσαμε με την σειρά, και δεν έμεινε και τίποτα άλλο να δω ρε γμτ.

Η σειρα δεν περιστρεφεται κυριως γυρω απο τα ζομπι, αλλα το πως μια ομαδα ανθρωπων προσπαθει να επιβιωση μετα απο ενα τετοιο συμβαν.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα ο τίτλος "The Walking Dead" δεν εννοεί τα ζομπι αλλα τους ζωντανούς οι οποίοι δεν έχουν ελπίδα επιβίωσης.

Προφανώς και δεν εννοούσα πως η ταινία πρέπει να έχει ως πρωταγωνιστές τα ζόμπι αλλά όχι και έτσι βρε παιδί μου!
Από τότε που αλλαξαν σεναριογράφους στην δεύτερη περίοδο τα κάνανε απλά μαντάρα. Η σειρά πλέον απροκάλυπτα κινείται στα όρια της σαπουνόπερας τρόμου! Χοντροκομμένοι και επιφανειακοί διάλογοι, και χαρακτήρες που αλλάζουν ανάλογα με το που θέλει να το πάει κάθε φορά το σενάριο. Τώρα τελευταία μάλιστα το ρίξανε και λίγο στην παράνοια ορισμένων χαρακτήρων για να πλατύνουν τις διαθέσιμες προεκτάσεις που ίσως δώσουν σε μελλοντικά επεισόδια!

Εντάξει! Ίσως απλά δε μου αρέσει πια σαν σειρά, γιατί μου μοιάζει να κινείται στα πατήματα σειρών τύπου Lost (script που γράφεται παράλληλα με τα γυρίσματα ).

Όπως και να έχει η σειρά με έχει απογοητεύσει προσωπικά!

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Πρέπει όπως αναφέρθηκε πριν να μάθουμε από που και πως έγινε η αρρώστια και όχι ν αρρωστήσουμε εμείς βλέποντας τη σειρά