The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Τον Σειν τον ειχαν γρατζουνισει. Αρα οντως ειχε μολυνθει αλλα ο ιος καραδοκουσε να "αναλαβει" τον ελεγχο. Αφου πεθαινε ο ξενιστης

Τωρα αυτο με τον αλλον που βρηκαν στο δασος δεν το καταλαβα....

Δεν είναι μόνο το κόκκος στην εικόνα. Το WD ειναι το μόνο που δυσκολεύει το XBMC και φαίνεται να χάνει frames αν και οι μετρητές του λένε το αντίθετο.

Δεν έχω δει καθόλου 2ο κύκλο, αλλά ο 1ος είχε πολλά compression artifacts και χρωματικές διαχύσεις, απαράδεκτα για HD...

Μεχρι να καταλαβω τι γινοταν νομιζα πως το dithering εγινε ορατο και στα 3.80m Ευτυχως πεταξα ενα Grimm μετα και μου βγηκαν τα ματια (με την καλη εννοια)

Απάντηση: The Walking Dead

Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο έγιναν ζόμπια χωρίς δάγκωμα - γρατζουνιά κ.λ.π. Ίσως κάποια μετάλλαξη του ιού με κάποια αιτιολόγηση (π.χ. πόσιμο νερό). Τώρα το ταμπούρι μου θυμίζει τις παλιές με ζόμπια ταινίες με όχι αίσιο τέλος, αλλά εδώ μάλλον επειδή η διαμονή στη φάρμα έχει κουράσει, ετοιμάζεται έξοδος και πιθανόν με νέες απώλειες (περικοπή budget - νέα πρόσωπα)

Last edited:

Θα δουμε την σφαγη του στρατηγου Καστερ.

Παλια καλη πολιορκια του καραβανιου των αμαξων απο τους Ινδιανους και με πολιορκημενους τα χλωμα προσωπα.

Re: Απάντηση: The Walking Dead

Δηλαδή τώρα ταμπουρώθηκαν και περιμένουν ?

Ταμπουρωθηκαν αλλα ακομα δεν εχουν παρει χαμπαρι το λεφουσι ....

Εγω αλλο αναρωτιεμαι.

Τοσον καιρο γιατι δεν οργανωναν την αμυνα τους ? Ειδαν συννεφα και ετοιμαστηκαν ?

Ρε αντε μου ......

Είχαν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν: ποιος κεράτωσε ποιον, αν θα του κάτσει του κινέζου η μικρά, τι θα φάνε το βράδυ...

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Μας δουλεύουν μου φαίνεται ...δηλαδή ταμπουρώθηκαν τώρα επειδή βγήκε το ζόμπι από τη λάσπη και έφαγε τον άλλο ? Κάτι δεν κολλάει .Μάλλον πάει για άκομψο κόψιμο

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Μας δουλεύουν μου φαίνεται ...δηλαδή ταμπουρώθηκαν τώρα επειδή βγήκε το ζόμπι από τη λάσπη και έφαγε τον άλλο ? Κάτι δεν κολλάει .Μάλλον πάει για άκομψο κόψιμο

Δεν ειναι μόνο αυτό. Η φάρμα μέχρι τωρα ήταν προστατευμένη απο βάλτο και ένα ποταμάκι. Ο γέρος είπε οτι αυτά στεγνώνουν και θα μπορέσουν να περάσουν τα ζόμπι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Πάντως οι σχολιαστές έξω λένε ότι επειδή θα γίνει κόψιμο του budget θα φύγουν πολλοί στο γκρεμό ώστε να πάει στον 3ο κύκλο .Μάλλον θα φύγουν όλοι που ζούσαν στη φάρμα και θα μείνουν οι γνωστοί .Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο τελευταίο ...

Αντε να μεινει μονο η γκομενα του κινεζου απο την φαρμα. Ολοι οι αλλοι πανε για σουτ. Καλυτερα δηλαδη σιγα τους χαρακτηρες.

Αν πεθανει και η κλαψιαρα (αντε αφου γεννησει να μην ειμαστε κακοι) και γυρισει και ο μαυρουκος μια χαρα θαμαστε.

απο τις λιγες σειρες που δεν μπορεις να συμπαθησεις καποιον απο τους ηθοποιους..οποιος και να πεθανει ειναι ..ενα και το αυτο...ξεκινησε καλα και εχει γινει αθλιο..παντως τα εφε ειναι πολυ καλα..νομιζω ξεχωριζει ο τυπας με το τοξο..και αυτο γινεται γιατι απεχει απο τα πολλα λογια και τις σκηνες σαπουνοπερας..

απο τις λιγες σειρες που δεν μπορεις να συμπαθησεις καποιον απο τους ηθοποιους..οποιος και να πεθανει ειναι ..ενα και το αυτο...ξεκινησε καλα και εχει γινει αθλιο..παντως τα εφε ειναι πολυ καλα..νομιζω ξεχωριζει ο τυπας με το τοξο..και αυτο γινεται γιατι απεχει απο τα πολλα λογια και τις σκηνες σαπουνοπερας..

Και να φανταστείς οτι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν υπάρχει καν στο κόμικ...

Ο μόνος που συμπάθησα ήταν ο μαύρος με το γιο του απο την 1η σαιζόν αλλά τον έφαγε το... μαύρο σκοτάδι. Η σκηνή με τη γυναίκα του στην πόρτα ήταν πολύ δυνατή.
Επιστρέφει κάποια στιγμή στο κόμικ;

Αντε ανασταση. Οντως ηταν απο τους ηθοποιους-χαρακτηρες που ελαμψαν στον πρωτο κυκλο ο μαυρουκος.