The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

Παίδες είδα τον πρώτο κύκλο και μου άρεσε πολυ.
Δυο ερωτήσεις...
Υπάρχει br με ελληνικούς υποτιτλους?
Ποτε βγαίνει ο 2ος κύκλος?

Δυο ερωτήσεις...

καλησπερα..μην καιγεσαι κι`ολας για τον 2 κυκλο..θα βαρεθεις οπως σχεδον ολοι μας...

Απάντηση: Re: The Walking Dead

καλησπερα..μην καιγεσαι κι`ολας για τον 2 κυκλο..θα βαρεθεις οπως σχεδον ολοι μας...
Οταν κανεις κριτικη, να εισαι πιο πολυ ενημερωμενος.
Το bold πιο πανω δεν ισχυει. :flipout: :flipout: :flipout:

Όλα καλά με το φινάλε αλλα αυτοί οι διάλογοι\μονόλογοι...Λάμψη μου θυμίζουν.

Θα έχουμε εξελίξεις...
The.Walking.Dead.S02E13.jpg

Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο. Πολλα ζομποι, ρε παιδι μου!!! οσα εχουμε δει συνολικα μεχρι σημερα, τα ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο.
H κουκουλοφορα(!) πρεπει να ειναι αμαζονα μιας νεας εποχης!

Για να μην παρεξηγηθώ, ήταν το καλύτερο επεισόδιο της 2ης σαιζον, ακριβως το αντίθετο απ' όσα είδαμε μέχρι τώρα: 40 λεπτα δράση και 5 λεπτά λάμψη. Αποκαλύφθηκε και αυτό που ψιθύρισε ο Dr. Jenner στο αυτί του Rick στο φινάλε της πρώτης σαιζόν.

Αυτό τί μπορεί να έιναι;
Mad Max καταστάσεις;
The.Walking.Dead.S02E13.720p.prison.jpg

Επιτελους ενα επεισοδιο οπως επρεπε να ειναι ολα.

Επρεπε να μας το πουνε να δουμε μονο το τελευταιο.

Ουτε βιντεογκειμ να επαιζαν μιλαμε στην φαρμα πυροβολωντας τα ζομπι σαν να ηταν παπακια. Αμ εκεινος ο παππους αποδειχθηκε χρυση καραμπινα....

Επιτελους ενα επεισοδιο οπως επρεπε να ειναι ολα.

Επρεπε να μας το πουνε να δουμε μονο το τελευταιο.

Ουτε βιντεογκειμ να επαιζαν μιλαμε στην φαρμα πυροβολωντας τα ζομπι σαν να ηταν παπακια. Αμ εκεινος ο παππους αποδειχθηκε χρυση καραμπινα....

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Σαν να βάλανε το κοπάδι μονο για να δείξουν τις εκτελέσεις. Και όλοι άσοι στο σημάδι ε; Ούτε σφαίρα χαμένη.
Ο γέρος πόσες σφαίρες έριξε χωρίς να ξαναγεμίσει; Την Μαγική Καραμπίνα (ΤΜ) είχε;
biggrin.gif

Αλήθεια, πως σκέφτηκαν όλοι να πάνε στον αυτοκινητόδρομο; Είχαν συνεννοηθεί απο πριν;

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Δυο ερωτήσεις...

Έχει βγει Σταύρο,είναι αρκετά καλός αλλά αλλάζει το σκηνικό και πάει σε προσωπικές ιστορίες με λιγότερη δράση,ευτυχώς γιατί ίσως το ίδιο μοτίβο (kill the zombies) να κούραζε,στα τελευταία επεισόδια η δράση αρχίζει να επιστρέφει και προμηνύει έναν τρίτο κύκλο δυναμικό.Η σειρά σε όλα της είναι ρέστα,το χειρίστηκαν άψογα.

Τώρα με βάλατε στο τριπάκι να τελειώσω το δεύτερο κύκλο, που τον άφησα στο επεισόδιο 6 ή 7, δε θυμάμαι...

Από την άλλη, μήπως να ολοκληρώσω πρώτα το TOS και μετά; :chinscratch:

Παρεπιπτόντως, έχω όσους τόμους βγήκαν στα ελληνικά από το κόμικ και λέω να φτάσω μέχρι τον τελευταίο στα αγγλικά...

Πολυ καλο τελευταιο επεισοδιο, δυστηχως το casting κουτσουρευτηκε και θα δουμε λιγοτερους απο τους γνωστους στον 3ο κυκλο.
Κατα τ'αλλα η σειρα ειναι εκπληκτικη και μακαρι να παιξει για 10 σεζον και ας ειναι σαν την δευτερη με σχετικα υποτονικη δραση, σαν φαν του ειδους δεν προκειται να χαλαστω με τιποτα η σειρα τα σπαει :award:

Το κτιριο που εδειξε στο τελος εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Μηπως το Fort Benning που αναφερθηκε καποια στιγμη?

Πολυ καλο τελευταιο επεισοδιο, δυστηχως το casting κουτσουρευτηκε και θα δουμε λιγοτερους απο τους γνωστους στον 3ο κυκλο.
Κατα τ'αλλα η σειρα ειναι εκπληκτικη και μακαρι να παιξει για 10 σεζον και ας ειναι σαν την δευτερη με σχετικα υποτονικη δραση, σαν φαν του ειδους δεν προκειται να χαλαστω με τιποτα η σειρα τα σπαει :award:

Το κτιριο που εδειξε στο τελος εχεις κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Μηπως το Fort Benning που αναφερθηκε καποια στιγμη?

Απάντηση: The Walking Dead

Ε όχι και τα σπάει η σειρά επειδή είχε ένα επεισόδιο καλό.

Τόσο καιρό μας τα έκανε τούμπανο όλη η 2η σαιζόν με τα μιξοκλάματα.....