The WALL

Απάντηση: the WALL

Ας βγουν λοιπόν οι "άλλοι" να εφαρμόσουν το δικό τους!

2) Ο Καρατζαφέρης ακουλουθεί πολιτική "φούρνου του Ναστραδίν Χότζα", όπου φυσάει ο άνεμος...
3) Αν ήταν έτσι όλα τα τείχη...
4) Οι προτάσεις καλό θα είναι να συνοδεύονται και από πλήρη μελέτη των επιπτώσεων, καλών και άσχημων, για να πειστεί ο κόσμος. Διότι δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο, μόνο την πρόταση. Δεν διαφέρουν και πολύ από τις προτάσεις που κάνει και ο Σαμαράς, περί ανάπτυξης (η οποία θα έρθει αυτόματα όπως φαίνεται), και της εξαφάνισης του ελλείμματος σε 1,5 χρόνο που έλεγε προ μηνών...

1)Ξεχνάς μιά ''λεπτομέρεια''..Οτι οι επιπτώσεις τού ΔΝΤ ήδη φαινονται και ήδη μιά συγκεκριμένη κυβέρνηση τίς υπέγραψε άνευ ορων..
2)Ευκολο νά το λές ,δύσκολο νά το αποδειξεις...Ο Καρα.σε ολα τα σημαντικά υποστηρίζει αναφανδόν..Αλλως τε ο ιδιος ο Παγκαλος τον αναγορευσε σέ ''αξιόπιστο συνομιλητή''..Και μήν μου πεις ποιος Παγκαλος..Ειναι Αντιπροεδρος τής Κυβέρνησης..
3)Υπάρχουν και χειρότερα τείχη??Προσωπικά ολα τά περιμένω απ´αυτούς.
4)Ο κόσμος ειναι ακομα τρομαγμένος και σε θλίψη..Αρα δεν τιθεται θέμα πειθούς ..Αλλως τε ολα τα μεσα (πλην διαδικτυου και ελαχιστων εξαιρεσεων)ελέγχονται πληρως απ´αυτούς πού πρέπει..
5)Επίσης ακομα δεν εχει εφαρμοστεί πλήρως και το υπόλοιπο πακετο μέτρων Φεβρουαρίου-Μαρτίου..

Οψόμεθα.

Re: the WALL

όσον αφορά την αποπομπή του ευρώ...μελέτες πολλές αν έχεις όρεξη να ψάξεις.....και ιδίως βάσιμες(βέβαια χαλάνε λίγο την "βολή" μας αλλά...)

Στο παρόν forum έχουν μπει κάμποσες πάντως....(καμία νομίζω απο το ΚΚΕ).

Όσο για τα υπόλοιπα, περι ορέξεως μάλλον.....

Απάντηση: Re: the WALL

όσον αφορά την αποπομπή του ευρώ...μελέτες πολλές αν έχεις όρεξη να ψάξεις.....και ιδίως βάσιμες(βέβαια χαλάνε λίγο την "βολή" μας αλλά...)

Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετά για το θέμα, εξάλλου γι αυτό αναφέρθηκα σε αυτό πριν, είναι από τα λίγα που ακούγονται και έχουν κάποιο υπόβαθρο. Ασχέτως ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σαθρό...

Πως είχα την εντύπωση ότι είχε βρεθεί η λύση; Μάλλον όχι ε;

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1489357&postcount=17318

Προσωπικά ειμαι υπέρ τής ανατροπής και τοχω δηλώσει..
Οπως και υπέρ τής εξέγερσης εναντιον αυτής τής Κυβέρνησης..
Και αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά αλλαγή Συστήματος ,γιατί για μένα ειναι θέμα καί πλειοψηφίας τών πολιτών..Θεωρώ αναγκαία τήν πολιτική ελευθερία και σε οιοδήποτε άλλο σύστημα..
Ομως άνετα μπορεί νά υπάρξει ρεύμα υπερασπίσεως τού Συντάγματος ,έστω καί τού συγκεκριμένου,το οποιο η συγκεκριμένη Κυβέρνηση εχει παραβιάσει σέ κάθε επίπεδο.Οπως φυσικά καί ρευμα προασπίσεως τών δημοκρατικών κατακτήσεων..
Επομένως φυσικα και ένα Λαϊκό Μέτωπο(:D:D) ειναι επιθυμητό.
Ας βγάλει μετά ο Παπουτσής τά Τανκς.

Re: Απάντηση: Re: the WALL

Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετά για το θέμα, εξάλλου γι αυτό αναφέρθηκα σε αυτό πριν, είναι από τα λίγα που ακούγονται και έχουν κάποιο υπόβαθρο. Ασχέτως ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σαθρό...

Πιο σαθρό απο την λύση του ΓΑΠ δεν νομίζω.....

Όσον αφορά τα "λίγα", μάλλον είναι και θέμα αντίληψης και αντικειμενικής ενημέρωσης....

Re: Απάντηση: the WALL

Πάλι οι κοκκινορόζ φταίνε. Άσε που θα μας πάρουν και τα σπίτια.

(Δυστυχώς ρε Ναθ, με αναγκάζεις να φαίνεται ότι υποστηρίζω ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ.)

Γιατι ρε φταινε μονο οι κοκκινοροζ ?

Στο μηνυμα μου σχολιασα ολο το φασμα. Σε αυτους σταθηκες κι εσυ ?

Προσωπικά ειμαι υπέρ τής ανατροπής και τοχω δηλώσει..
Οπως και υπέρ τής εξέγερσης εναντιον αυτής τής Κυβέρνησης..

Ανατροπη κατα μιας κυβερνησης θα ειναι λαθος.
Ανατροπη του συστηματος ΟΛΟΥ ισως και να πετυχει.

Αλλα πρεπει πρωτα να το κατανοησουμε γιατι κοιμομαστε τον υπνου του χορτατου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: the WALL

Ανατροπή συστήματος σημαίνει οτι εχει πεισθεί η πλειοψηφία τού Λαού και έχουν δημιουργηθεί οι ανάλογες προϋποθέσεις..

Πάντως και ο Χίτλερ είχε πολύ συγκεκριμένη πρόταση και την εφάρμοσε. Και ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος. Να τον νομιμοποιήσουμε; Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν οι προτάσεις των κομμάτων εξουσίας να κατατίθενται και προεκλογικά (τι λέω τώρα;) ώστε κάθε ψηφοφόρος να αναλαμβάνει, χωρίς άλλοθι πλέον, τις ευθύνες του.

Οι αντικειμενικές συνθήκες πάντως υπάρχουν. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν (να δημιουργήσουμε) και τις υποκειμενικές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: the WALL

Οι αντικειμενικές συνθήκες πάντως υπάρχουν. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν (να δημιουργήσουμε) και τις υποκειμενικές.

http://www.aristerovima.gr/blog.php?id=1689

Τυνησία like..:D:D:ADFADF1:

Kαί τό καλύτερο..

Δέν έδωσαν ούτε άσυλο στόν παπατζή τής Τυνησίας οσοι τον στήριζαν προκλητικά,μεταξύ αυτών και ο Σαρκοζί...:smash::ADFADF1:

Καλα να δειτε που στο τελος θα βαλουν και κροκοδειλους στην ταφρο.....και Πιρανχας ισως αν δεν τρωγονται μεταξυ τους.

http://www.nytimes.com/2011/01/15/us/politics/15fence.html?_r=1&ref=homelandsecuritydepartment

Ενδιαφέρον απο Αμέρικα..
Οχι γιά τίς καλές προθέσεις φυσικά των Αμερικανών ,αλλά γιά το πόσο κόστισε ο ''Φράκτης'' στην ΗΠΑ ,και ποσο αναποτελεσματικός ήταν κατ''αυτούς..

Φαινεται πώς οι φράκτες πέραν τού οτι ξυπνούν τά πλεον ξενοφοβικά ένστικτα ειναι και αναποτελεσματικοί αλλά απολύτως αποτελεσματικοί γιά μάσες...:D:D
1 billionείχε ήδη φυγει για το project που σταμάτησε....
Μέγας ο ΓΑΠ γιά μιάν ακομα φορά και μέ φοβερές ιδέες.:ADFADF1:

Last edited: